Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia7800

wstyd obrzydzenie po pieszczotach

Polecane posty

Gość basia7800

mam strasznie mieszane odczucia po pieszczotach z chlopakiem, robilismy to pierwszy raz, nie bylo seksu tylko poznanwanie sie, calowanie , czuje wstyd i obrzydzenie po tym co robilismy... nie wszystko mi sie Nie podobalo , ale ogolnie tak sie czuje , co to oznacza :( czy to normalne , dodam ze wczesniej nigdy czegos takiego nie robilam, mam troszke ponad 20 lat

Gość gadatta
ale po czym konkretnie czjesz obrzydzenie, bo jeśli po całowaniu po piersiach to nie powinnas sie tak czuć a jeśli uprawiałaś seks oralny to możesz odczuwać dyskomfort po pierwszym razie

Gość basia7800
w momencie jak zaczal mnie dotykac po kroczu ,czasem mocniej : ( to mi sie nie podobalo

Gość gadatta
może brak mu doświadczenia, na początku powinien być bardziej subtelny i delikatny, jak kobieta jest doświadczona i partnerzy znają swoje ciała i upodobania to "mocniejsze akcje" są nawet pożądane, poradzę ci coś, od początku rozmawiaj z chłopakiem o tym co i jak odczuwasz, wiem, że możesz się krepować ale jak będziesz to dusić w sobie to będzie problem, on będzie przekonany że jest ci dobrze, ty będziesz miała dość i będzie koniec:(

Gość basia7800
wsadził mi język w odbyt a ja tam miałam czoko i to mi sie niepodobało bo mi wyjadł moje czoko :O

Gość malinka11111
a co to jest czoko?

Gość malinka11111
sram mordą