Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 20

Co zrobic? ;(

Polecane posty

Gość Ona 20

Witam mam pieska ktory ma 9 miesiecy jest to mieszanka beagle z bassetem , piekny cały biały . Ale niestety problem jest tego typu ze psiak ciagle szczeka to znaczy codziennie jak ja z narzeczonym wychodzimy do pracy szczeka po naszym wyjsciu 20 min codziennie. Probowalismy juz roznych sposobow nic na niego nie działa. Na sciana mamy sasiadke ktora ciagle ma o cos pretensje i teraz oczywsicie o psa była juz policja bo nasz pies ujadał. nie wiemy co robic i rozwazamy oddanie psiaka chodz bardzo nie chcemy . Ale juz dwoch sasiadow sie skarzy oczywiscie emerytów. Pies szczeka bardzo głosno slychjac go na koncu ulicy a ulica jest bardzo długa. I nie mamy chyba wyjscia bo zycia tez nie mamy przez to jak sasiedzi ciagle wyzywaja ze chca miec spokoj. Gdzie przeciez nie szczeka ani po 22 ani nawet godzine ciagle. Co zrobic w takiej sytuacji?

Gość no to siup..
musicie znalesc mu innych opiekunow..takie szczekanie doprowadza do obledu a dwa pies sie boi sam w domku stad szczekanie

próbuj go oduczyć szczekania :O Mój też szczekał z początku jak go zostawiałam w domu,teraz jest spokojny.

Gość szczerze powiem....
do schroniska z sąsiadami!

Gość Ona 20
Ale probowalismy , uspokaja sie na chwile i potem znowu . Wskakuje n aokno i wyje a to naprawde bardzo słychac i zdaje sobie sprawe ze moze byc uciazliwe . Tylko bardzo go nie chce oddac ale z drugiej strony jest mlody moze nie zwlekac pozniej bedzie gorzej ;(

Gość ja tak nie moge zyc
czemu piszesz "oczywiscie emerytow"? ja jestem mloda i tez by mnie to wkurwialo. starzy ludzie pracowali ciezko cale zycie, zeby na emeryturze sobie odpoczac, a tu im takie zawszone bydlę szczeka, kazdy by mial dosc.

I tak zrobisz jak uważasz,tylko znajdź mu dobrych opiekunów a nie,że później taki pies sie błąka sam :O

Gość Ona 20
Tylko ze ludzie nie chca psow i ciezko znalesc dobry dom. tymbardziej w wakacje. eh

Gość dfdfv
próbowała zostawić mu radio włączone,albo audiobooka? moj spokojny byl jak cos gralo,ale wez mu ciepla butelke pod kocyk wsadz

Gość szczerze powiem....
wkurwiasz mnie

Gość Ona 20
Pisze tak poniewaz na 30lokatorów w kamienicy dwoch sie skarzy na szczekanie . A po za tym z ta sasiadka zawsze byly problemy.

Gość Ona 20
oczywsicie ze probowalam ma mase zabawek ,radio . Przeciez to nie jest tak ze ja wymyslam bo chce sie pozbyc psa poprostu nie wiem co robic .

Gość no to siup..
macie moze kogos znajomego ktoremu moglibyscie podrzucac psa jak bedziecie w pracy?

Gość Ona 20
codziennie na 8godzin podrzucac psa znajomym?

Gość dfdfv
a nie masz znajomych co maja psa? zawsze wtedy siedza cicho jak są dwa :) zwlaszcza jak jeden jest starszy

Gość Ona 20
mam aleoni tez pracuja