Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarapala

Była pzryjaciółka z naciskiem na była

Polecane posty

Gość kalarapala
to dobrze ze masz prawdziwe przyjaciółki ... ja puki co w takie cos nie wierze i jestem zawiedziona, zniesmazcona i pzrerażona jak można być taka wredną babą jak sie okazało..

ja tez mam taka przyjaciolke - znamy sie juz ponad 20 lat,i nigdy sie na niej nie zawiodlam. Tak naprawde o przyjazni mozna mowic naprawde po wielu latach,jak sie okaze,ze w trudnych sytuacjach mozna na kogos liczyc. Tez mialam mase przyjaciolek w liceum,i dzis nie ma po tym sladu.

Gość asdfasdfasdf
dokladnie, nie mozna kogos nazwac przyjaciolka po roku czy dwich nawet bardzo bliskich kontaktow, wszystko wychodzi z czasem z problemami.. Ja wiem ze juz innych miec nie bede bo czeste te aktualne zaczynaly sie zbyt interesownie z ich strony.. Szkoda, kilku osob mi zal i brak ze tak wyszlo ale trudno, i tak mam szczescie bo mam 2 przyjaciolki i cudownego meza, ktory choc je lubi - zwlaszcza z nich pozartowac - to szybko sie ulatnia jak jestesmy we 3 ;)

Gość kalarapala
z moją jak się okazało niezbyt dobra "przyjaciółką" przyjazniłyśmy sie tak mi się wydawało od 10 lat..