Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina 97

Piersi

Polecane posty

Gość Karina 97

Witam, mam 14 lat i mam bardzo male piersi, nie sa nawet widoczne jak mam na sobie bluze, tylko w jakims t-shirt'cie sie odznaczaja, w tym wieku moje kolezanki maja juz a niektore to nawet duze jak dorosla kobieta a ja mam bardzo male . okres mam dopiero od tego lutego wiec jakos pozniej niz rowiesniczki bo one dostawaly w 4-6 kl zazwyczaj a ja dopiero w tym roku, kolezanka ktora ma do swojego ciala spore piersi mowila ze ona rok temu byla plaska a teraz ma, mam jeszcze szanse ze urosna ? tzn, zebym nie byla 'decha' , bo slyszalam ze po 1 miesiaczce chormony 'buzuja' hehe to jak myslicie ? mam jeszcze szanse zeby nie byc 'decha' ? dodam ze przy wzroscie 162cm waze tylko 46 kg. z gory dzieki za odpowiedzi :)

Gość polslatto
jeszcze kilka lat mogą rosnąć więc się nie martw na zapas, często dziewczyny mają takie piersi jak ich mamy, jeśli twoja nie jest deska to ty też nie będziesz:)

Gość spokojnie nie martw sie
zdaza Ci urosnac , moze nawet bedzieszz miala wieksze od kolezanek :)

po pierwsze jestes bardzo szczupla,a po drugie masz jeszcze czas.mi szybko urosly,chyba w wieku 12 lat i mialam drugi skok w wieku 19 lat,gdzie poszly o prawie rozmiar do gory.glowa do gory:)

Ja bym się na twoim miejscu nie przejmowała. Jesteś jeszcze młoda a twój organizm cały czas się rozwija. Prawdopodobnie w ciągu najbliższych lat twoje ciało nabierze bardziej kobiecych kształtów.