Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghsahsdc

Mam koleżanki- samotne matki

Polecane posty

Gość ghsahsdc

są moim zdaniem głupie wiedziały w co sie pchają a teraz się użalają nad sobą... obwiniają za wszystko wszystkich tylko nie siebie same..wymagają tylko od rodziców którzy je utrzymują po za tym żyją na koszt państwa a i tak narzekają .. są żałosne mam ochotę im często to powiedzieć ale mi ich żal.. :P UWAŻAM ZE PAŃSTWO POWINNO WSPIERAĆ FINANSOWO TE MATKI KTÓRE PRACUJĄ !! (powinno być zapewnione miejsce w żłobku dla tych dzieci bądz przedszkolu a matka do roboty wtedy powinni dawac jakakolwiek kase) a samotne matki czesto żyją na koszt państwa ! nic nie dając z siebie ... na koszt panśtwa czyli NASZ ludzi pracujących !

Gość krystyna z gazowni_wróciłam
państwo powinno wspierać tych, którzy są w potrzebie, jak i na jakich warunkach to inna sprawa

Gość ghsahsdc
tak tylko one za przeproszeniem się opeir**dalają a państwo i tak im daje a one z siebie co> to że są samotną matką????????? to ich nie tłumaczy !! są rozdiny maja zdieci pracują za najniżzsa może niech tu państwo da a tam wyśle do roboty te baby.. ;/

Gość ghsahsdc
dokladnie nie wiem ale.. zwracają za leki na dziecko, dopłata do mieszkania, alimenty oczywiście od państwa

Gość tania jania
co ci tak żal, zostań samotną matką to tez będziesz się w luksusach pławić na koszt państwa

Gość ghsahsdc
wiesz uważam, że nie ważne o jakich pieniądzach ich dzieci chozdą do państwowego pzredzskola a one i tak nie robia tylko siedza w domu bo sa samotnymi matkami o to mi chodzi niez zapier** do roboty z łaski swojej.. mam znajomo 36 lat ani razu nie pracowała !!!!!!!!! żyje na koszt państwa z własnym dzieckiem ojciec nieuchwytny.. :/

Gość sexi blondi ****
Hmm, a jeżeli dziewczyna ma męża, który ją utrzymuje, a ona zajmuje się domem i dziećmi to też aż tak to Cię boli? Uważaj, bo i Ciebie kiedyś może facet zostawić, jak będziesz miała dziecko - na to nie mamy wpływu.

Gość ghsahsdc
no to pojdę do roboty i bede zapierdalać a nie być zakałą dla kraju..;/

Gość daniel przez l
weź spadaj,frustratko

samotna małoletnia niewykształcona samotna matka najprawdopodobniej wychowa kolejnego bezeficjenta opieki społecznej , państwo nie powinno wspierać samotnych matek bo wychowuje sobie armię nierobów , dzieci które patrzą na to że nie trzeba pracować żeby przeżyć

Gość 12345u473490
no dokladnie. nieroby