Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DemonSexsu

Baby są głupie, byle męża złapać i spłodzić bachora.

Polecane posty

martva twoje poglady sie ani kupy ani dupy nie trzymaja.. jakbys tak myslala nie wymyslalabys sobie coreczki Ofelki, nie wklejalabys zdjecia obcego dziecka

Gość No trochę...
...tak to wygląda. Ale są wyjątki - dziewczyny z pasją, i to nie tą wziętą z tv, jak taniec i śpiew(kurna, połowa ludzkości), tylko faktyczną, własną pasją. I mają jakiś cel ponad. A nie tylko wpierdalają żarcie i dają upust instynktom. To taki trochę styl życia na żółwia. Ale nie będę wszystkich wrzucał do jednego wora - są wyjątki. Chociaż na Kafe się ich nie uświadczy zbyt dużo. Tutaj nawet prowokacje są co najwyżej na poziomie fekalnych dowcipów, takie to kiepskie forum.

Gość ważkaaa
Gdyby nie te bachory gatunek by wyginoł i musiałbyś kopulować z małpą hihi http://poznajdate.com

DEMONIE SEXU.... MIŁO CZASEM DOWIEDZIEĆ SIĘ, ŻE INNI MYŚLĄ PODOBNIE...CHOĆ JA DZIECI W TĄ BABOLEJSKO-ROZRODCZĄ GŁUPOTĘ NIE WCIĄGAM. W GRUNCIE RZECZY...ONE NIE SĄ NICZEMU WINNE, ALE TEN ZWIERZĘCO-ROZRODCZY, MAŁOAMBITNY INSTYNKT BAB MNIE WKURWIA...NIE ROZUMIEM TEGO...JAK MOŻNA MIEĆ W INSTYNKCIE, PLANIE ŻYCIA JEDYNIE ZŁAPANIE SAMCA-CHŁYSTKA ...ŻEBY JĄ ZAPŁODNIŁ...JA ZAWSZE CHCIAŁAM URZECZYWISTNIAĆ SWOJE PASJE, JEŚLI SPOTKAŁABYM WYJĄTKOWEGO CZŁOWIEKA, KTÓRY ZDOŁAŁBY MNIE DO ZAŁOŻENIA RODZINY " ZAINSPIROWAĆ" TO WTEDY DOPIERO MOGŁABYM O TYM POMYŚLEĆ...DLA MNIE PRIORYTETY SĄ INNE, ZAWSZE BYŁY. A PONIEWAŻ POLSCY FACECI TO CHŁYSTKI TO TAK ZOSTANIE. PRZECIEŻ NIE DAM DUPY JAKIEJŚ CHŁYŚCINIE...

Gość zielloniutka
a zabezpieczyć się nie umiałeś, jak nie chciałeś dziecka? pomyśleć trzeba było wcześniej, a hajtać się nie musisz, siłą Cię nie zaprowadzą pod ołtarz

Gość nie te czasy
"pały obciągacie, a potem do ołtarza zapiżdżacie w białym weloniku. Baby to fałszywe suczyska " z tym sie zgodze:) Dlatego obciagam takiemu jednemu juz szesc lat ale nie chce slubu.Postaw sie a zastaw:P mam to w dooopie.

A NAJŚMIESZNIEJSZE SĄ " NIEPOKALANE POCZĘCIA" NIEWIAST CO TO CHODZĄ Z GROMADKĄ (12-STKĄ) DZIECI PO ZAPOMOGĘ DO KOŚCIOŁÓW. OPIERA, KARMI, RODZI, SPRZĄTA I JESZCZE SIŁ JEJ STARCZA, ŻEBY SWOJEMU GŁUPIEMU MĘŻOWI - BZYKOWI DUPY DAWAĆ W NIESKOŃCZONOŚĆ.... BO JAK SE BIEDAK NIE RUCHNIE... TO ZDECHNIE NIEBORAK...

Gość instynkt rozrodczy zauwazcie
dotyczy tak samo kobiety jak męzczyzn, pączkowanie tu nie dziala. A bez tego instynku nie byloby zycia na ziemi a wiec i partnerow do seksu, nie mowiac o podrózach ( chyba po pustyni) oraz nawet komputerow, na ktore zółć mozna wylewac:)

Gość nie te czasy
a tak na marginesie panie demonie seksu to "wielka biala beza" byla moim slowem;) ale tak to wlasnie jest! najpierw daja dooopy na prawo i lewo,a pozniej wciskaja sie w te wielka biala beze(lub koloru ivory) i terroryzuja swoich gosci niemoznoscia zakladania koloru bialego! Paranoja.Gdyz jak sadza kolor bialy jest zarezerwowany dla panny mlodej.Tylko,ze mial symbolizowac czystosc,dziewictwo,a nie kurestwo;) kazda dziewczyna ubrana w skromna biala sukienke bedzie okrzyknieta wstretna jedza,ktora chce zepsuc cale wesele,jest zazdrosna,niekulturalna i nie szanuje panny mlodej! ale przynajmniej nie jest zaklamana;)

Gość nie te czasy
"17:29 a ty co myślisz ?? że jak ktoś jest atrakcyjny to zaraz myśli zeby popiżdżać w koronkowych kozaczkach i w firanie na łbie do ołtarza, a potem wciskać każdemu "pikny" film z wesela do oglądania ??? " hahahah dokladnie:)

co do "rezerwowania "białych sukienek: Jak swiat swiatem kobiety nie chca spotkac na imprezie sukeinki podobnej do wlasnej.Poniewaz na slubie panna mloda ma na ogól białą, wiec po jaka cholere sie do niej upodobnic? Instynkt samozachowawczy + dobre maniery , zadnej ideologii nie trzeba.

Gość nie te czasy
"Jak swiat swiatem kobiety nie chca spotkac na imprezie sukeinki podobnej do wlasnej." nie wiem moze nie jestem kobieta,bo mam to gdzies naprawde.I tak moj facet pozna ktora to ja;)

Gość nie te czasy
i blagam skonczmy jalowa dyskusje na temat wielkich bialych bez.Faktem niepodwazalnym jest,ze zadna sukieneczka biala nie jest w stanie przycmic tej ogromnej luny swiatla jaka bije z wielkiej bezy:P

no wszystko na to wskazuje:) ( ze nie jestes kobietą)

Gość nie te czasy
swietnie to wiedziec ;) w takim razie chyba udam sie do lekarza,bo wlasnie mam owulacje:P

a to juz twoj problem, ze masz tylko znajome, ktore wkladaja bezy, jakby innych białych sukien slubnych nie było.

powiesz mi jeszcze,ze dzieci rodzą faceci albo kaloryfery? :)

Gość nie te czasy
Wstyd mi za ciebie naprawde.Moje poglady sa dla ciebie tak niezrozumiale,ze myslisz,ze jestem mezczyzna:) bo mam w doopie biala beze.

Gość nie te czasy
wiesz co nie wiem jesli kaloryfery to ja nim jestem xD

wiekszosc kobiet ( i mężczyzn) z dobrym gustem ma w dupie białe bezy , płeć tu nie ma nic do rzeczy

Gość nie te czasy
wielka biala beza czy przescieradlo co za roznica.

na przescieradlle mozna sie wyspać, beza uwiera.

Gość nie te czasy
no nie wiem bo obserwujac spoleczenstwo to raczej panuje metoda postaw sie a zastaw.

Gość nie te czasy
jesli masz zamiar spac w kosciele to spoko ale na serio moze bardziej sie na tym sakramencie by skupily niz na sukni.Zreszto tym calym sakramentem to mozna sobie dzisiaj dooope podetrzec.

ja tam sie z wiekszoscisa spoleczenstwa nie identyfikuję, wiec prosze nie uogólniać. Slub miałam w kolorowej.

Gość nie te czasy
wiec nie wychodze za maz.Dla mnie to fanaberia sorry,bo dzis nic wspolnego z religia nie ma.W Boga zreszto i tak nie wierze.I sie ciesze,bo najwiecej grzechow to praktykujacy katolicy popelniaja;) przeciez Pan i tak im grzechy odpusci:P

Gość nie te czasy
a czy ja gdzies napisalam tam konkretnie o tobie?Pisalam ogolem.

Gość nie te czasy
dobranoc;)