Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylvania24

jak wyleczyc sie z milosci, jak przebaczyc?

Polecane posty

Witajcie!!! Chcialabym opowedziec wam moja historie milosna ktora od ponad 1,5 roku jest moim wielkim utrapieniem nie wiem jak z tym zyc nie potrafie wyleczyc sie z milosci co powoli doprowadza mnie do paranoji:( Mieszkam w Usa od 10 lat, to nie byl moj wybor tylko rodzicow mialam wtedy 15 lat rok po przyjezdzie zaczelam spotykac sie z chlopakiem o 6 lat starszym mialam wtedy nascie lat byl moja pierwsza miloscia, kazda wolna chwile poswiecalam jemu, przestalam kolegowac sie z rowiesnikami, po szkole gotowalam mu obiady sprzatalam pralam ze wzgledu ze jest tutaj bez zadnej rodziny, szybko go do tego przyzwyczailam,on jednak nie dawal nic w zamian oszukiwal mnie wychodzil sam na dyskoteki ze znajomymi itp ... i uwazal ze nic nie jest w tym zlego bo mnie nie zdradzal ja jako 16sto latka pozwalalam mu na wszysto , placzac gdzies w ciszy bylismy ze soba 6 lat po kilku latach kupilismy dom zamieszalismy ze soba, i wlasnie wtedy zaczelo sie naprawde psuc w naszym zwiazku, ja pracowalam chodzilam do szkoly zajmowalam sie domem, kazdy zarobiony pieniadz inwestowalam w dom, stworzenie w nim naszego gniazdka, a on jednak pomimo ze mial prawie 30 lat ciagle myslal jak 15letni gnojek , to ze zamieszlalismy razem nie zmienilo jego przyzwyczajen do wychodzenia samemu na imprezy tym razem jednak nie dalam za wygrana tez bylam juz dorosla i nie pozwolilam na scieme typu nie puszcza cie do klubu bo jestes under 21. zaczely sie klotnie, ja jestem czlowiekiem wybuchowym on niby opanowanym , ale nigdy nie slucha innych zawsze robi po swojemu,,,,, ktoregos dnia gdy w nasze swieto zostawil mnie sama w domu miarka sie przebrala postanowilam sie zemscic , zostawilam go w swieta bozego narodzenia , wzielam swoje ubrania i wyszlam , i tu zaczyna sie cala historia ,,, to bylo 2 lata temu a ciagnie sie to za mna jak jakis koszmar. Wrocilam do rodzicow z mysla ze chociaz ten jeden jedyny raz zawalczy o mnie , przeprosi powie ze kocha i ze sie zmieni,,,, mylilam sie. Plakal kilka miesiecy , ale nigdy w zyciu nie powiedzial wroc, kocham przepraszam,,,, udawal cwaniaka ze go to strzyka,,,, wiec pomyslalam ze inna teorie zastosuje, zaczelam spotykac sie z innym mezczyzna zeby wzbudzic w nim zazdrosc,,po pol roku od rozstania, mialam jedna znajoma ktora usilnie wmawiala mi ze dobrze zrobilam , ze stac mnie na kogos lepszego pocieszala mnie, prawila komplementy, wiedzac ze ja nadal kocham bylego i robie to tylko zeby opamietal sie i w koncu zaczal myslec o naszej przyszlosci bez jego kolegow,,,, Ta oto kolezanka jednak, mi mowila co innego a jemu co innego ,,,, i tak sie akurat stalo ze zamiast walczyc o mnie on poprostu przestal wogole mnie kochac, dzieki tej o to kolezance, zostalam na zero , bez faceta , bez zadnych oszczednosci , bo wszystko wladowalam w nasz spolny dom od kanap po podlogi, a nie moglam nic z tamtad zabrac , bo nie mialam gdzie moi rodzice maja maly domek , a na storage nie bylo mnie stac, nie moglam zrobic podzialu majatku poniewaz dom byl na niego , a nie bylismy malzenstwem, zostalam bez samochodu bo tez mi go zabral, z tego samego wzgledu bo byl zarejestrowany na niego,,,, Ktoregos pieknego dnia , przyszlam po reszte swoich rzeczy nakrywajac ich oboje,,,,, I nie potrafie z tym zyc mam ochote ja zabic, nie wiem co mam robic , prosilam zeby dal sobie z nia spokoj tym bardziej ze ona jest w zwiazku z fajnym chlopakiem ,od PRAWIE 10 lat a za KILKA miesiace wychodzi za maz,,,,, chcialam odrazu o wszystkim powiedziec jej chlopakowi , ale zagrozil mi ze jezeli to zrobie to slub sie nie odbedzie , i ze wtedy on bedzie z nia a napewno nie ze mna,, nawet nie wiecie jakie to jest okropne uczucie gdy czlowiek ktorego kochsz calym sercem przez 6 lat zwiazku w ktorym calowalas mu stopy nigdy nie pokazal ze mnie kocha, ja nie wiem dziewczyny co to znaczy chodzic na poczatku zwiazku za reke, na pacer do kina,,,, ja wiem co znaczy po tygodniu juz szukac go po dyskotekach.......wiem ze juz dawno powinnam go rzucic nieodwracajac sie za siebie i pomimo wszystko to co mi powiedzial co mi robil przez caly ten czas, ja nadal go kocham i mysle ze to juz staje sie moja choroba bo ja naprawde chce sie odkochac chce zapomniec, ale boze nie potrafie widzac jak ta laska w dzien ulozona grzeczna kochajaca swojego przyszlego meza, zdradza go od pol roku a ten slub to bedzie pic na wode zeby tylko nie bylo slubu a i tak wiem ze bedzie rozwod odrazu po slubie,,,, nie potrafie dostosowac sie do faktu ze mnie oszukala ze zrobila mi takie swinstwo , nie potrafie z tym zyc a zdurgiej strony nie moge nikomu o tym powiedziec, bo znam go i wiem z jezeli ktokolwiek sie o tym dowie to on zrobic cos co przekresli moja cala przyszlosc, wiem o tym bo znam go i sam mi to powiedzial a wiem ze jest do tego zdolny, a nie chce zeby mi cale zycie zmarnowal nie poto placilam ciezkie pieniadze za szkole zebym teraz musiala wrocic do polski i zyc na zasilku bo mam w polsce skonczona tylko podstawowke:(:(:(:(:( czekam na zielona karte,i nie moge nic powiedziec w tym momencie poniewaz zagrozil mi ze zaplaci najwyzsze pieniadze zeby mnie z tad wyrzucic jezeli pisne slowko,,,,,,,,,,,,, a ja pomimo wszystko nadal go kocham WIEM ZE JESTEM GLUPIA WIEM, ALE ja popadlam w taka deprecje ze schudlam 30 funtow w 2 miesiace, nie jem rycze, nic mi sie nie chce , mama chce wyslac mnie do psychologa ale ja nie chce sie upokazac przed jakims czlowiekiem twarza w twarz ,,, wole zebyscie to wy sprowadzily mnie na ziemie , wiem ze komentarze beda typu , jestes na iwna glupia itp, ja to wszystko wiem ja wiem ze powinnam doawno o nim zapomniec po tym wszystkim ale BLAGAM POWIEDZCIE MI JAK BO NIE POTRAFIE ZYC Z MYSLA ZE OSZUKALA MNIE KOLEZANKA I MEZCZYZNA Z KTORYM PLANOWALAM PRZYSZLOSC A BYLISMY Z SOBA PRAWIE 7 LAT.

Gość mererka
nie chcę mi się tego czytać ale zazdroszczę ci ,ze w ogóle potrafisz się zakochać 🖐️

'empatyczny do kwadratu ' nie nie wiem , ale widze ze jestes slow bo sorry ale ja od 14 roku zycia nie mieszkam w polsce wiec mi sie nie czepiaj do pioswni ,!!!!!asshole

Gość ajsaghjhsa
wspolczuje ale moglas to strescic :O no coz, kazdy uczy sie na bledach, na drugi raz bedziesz sie szanowac

I'll not gonna pay attention to the paragraphs , and you should teach @ some university if u feel better then other just 'cause u smart asshole ;]

Gość dObRa SioSTRa
no coz, przynajmniej super znasz angileski ;) mozesz zostac tlumaczką, po co ci facet :)

Gość SMGKRC
Proponuję dłuższy wywód :classic_cool:

Gość Witamwitam!
Już to czytam...co mnie to obchodzi? Pozdro.

what is the difference between American and English language? You probably never give me good answers 2 this question so fuck off I see you have some problem,,,, pooooor F.O.B lol

I vote to bring ass whoopins back , seemed to work great for you buehehehehehehehehehehehe but I know polish language teachers earn less than a cleaning lady in every other country so I can understand why u are so desperate man HAHAHAHAHAHAH

ja pier*** o co wam wogole chodzi, lubicie sie z kogos smac tylo dlatego ze nie uzywa parafrafow , polskich liter i popelnil blad tyle temu ze isteniej cos takiego jak internet w telefonie i samo wbijajace sie slowa, jezeli ruszylbys dupe i pracowal tak jak ja i pisal odpowiedzi przez telefon w biegu to sorry ale sam bys nie raz popelnil blad , i widze ze masz jakis ewidentny problem cos cie boli chyba, nara szkoda mi na was slow , bo udajes inteligetna osobe a jestes poprostu beszczelnym chamem ja cie tu na te forum nie zapraszam wiec jesli ci sie nie podoba to dowidzenia.