Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fisiulanka

WCZASY NAD POLSKIM MORZEM - poradżcie gdzie, za ile?

Polecane posty

Mam zamiar jechac w tym roku nad polskie morze z 2 małych dzieci ( 3 i 7 lat) jest to mój pierwszy wyjazd z nimi nad morze, dlatego chciałabym pojechać do takiej miejscowości w której coś się dzieje ( nie jest totalnym zadupiem). Poradżcie gdzie jechać może macie namiary fajnych, pensjonatów lub hoteli z wyżywieniem ( same śniadania mnie interesują). Z góry dziękuję za porady

Gość dObRa SioSTRa
łeba, ustka, oferty są w sieci

Gość kieruj się tez
odległością. Na jakie wybrzeże masz bliżej? Może rejony bardziej zachodnie?

Gość iorgn lawty;wt
dla rodzin jest fajna ustka, fajna promenada nad samym morzem

Mieszkam na śląsku, więc wszędzie mam daleko : ) . Podajcie namiary na coś fajnego i nie drogiego. W sieci jest pełno ofert ale wszystko fajnie wygląda na zdjęciu a ja chciałabym coś naprawde godnego polecenia

ja wynajmuje MIELNO-UNIEŚCIE wszystko zrobione pod kątem rodzin i masa atrakcji dla dzieci plac zabaw basen trampolina 3 miejsca do grillowania ognisko parking ogrpmna działka nikt obcy sie nie kreci do morza 80 m przejście przez działke widok na morze z rarasu jak dla was mam pokój 120 zł za dobe napisz w jakim terminie bo mam juz niewiele miejsc

Gość halo tu baltyk
caly lipiec leje:Ozastanow sie czy chces tu przyjechac i nie Mielno:O

w sierpniu zapowiadają upały i mam kilka pokoi ja wynajmuje w uniesciu tu jest cicho i spokojnie nie żaden tam balet wszystko bery pamiątki na miejscu mielno-unieście to praktycznie jedna miejscowośc jeden ciąg podzielony tylko administracyjnie do centrum mielna odemnie 15 min spacerkiem

Gość halo tu baltyk
w lipcu tez mialy byc upaly:Oa dzisiaj co? i jeszcze te korki bo jak nie ma slonca to jezdza za nie wiadomo czym?:O dastalismy po dupie w tym roku przez ta pogode

Gość morzemorze
ja w sierpniu wybieram sie do unieścia z mężem i 2 dzieci ze stron wybraliśmy ciekawą oferte nawet tanio i zdjecia super nie moge sie doczekac tez blisko do morza z tego co piszą może to u ciebie ;)

u mnie nie jest źle cała chata zapełniona ludzie chodzą i pytaja o pokoje nawet w deszcz dziś juz 8 zapytań z tego co ludzie mówia nie ma miejsc mówili że deszcze do końca tygodnia a potem upał upał

Gość halo tu baltyk
ekipo prosze cie:Ojaki upal?:O leje,leje i bedzie lalo i bedzie do tego wialo:O sprawdz sobie pogode dla rybakow i nie wprowadzal ludzi w blad:O

Gość halo tu baltyk
nic tylko sie napic i pic przez caly urlop;)jesien,po porostu jesien za oknem:O

a skąd wiesz jak bedzie za tydzień jestes prorokiem czy co dziś jest do bani ale przedtem nie było najgorzej nawet jak rano popadało to od południa słoneczko wyszło i ludzie normalnie na plaże zasuwali może było z 5 dni co od rana do wieczora lało ale nie więcej nie przesadzaj dzis przyjechali na dwa pokoje i w deszcz poszli na plaże ludzie morza nie widzieli to zapierniczają nawet jak pogoda zjebana

ja mam prawie komplet do 10 sierpnia a ludzie dalej dzwonią i rezerwują chodzi nie tylko o pogode ale i o klmat nad morzem teraz widze dzieciaki zasuwaja w kaloszach po dworze z jakimis mieczami świetlnymi a rodzice przy piwku grają w karty pod parasolem

Gość halo tu baltyk
wiem jak bylo bo tu mieszkam bylo zimno i padalo albo nie padalo ale slonca przez caly dzien nie bylo co do sierpnia wystarczy zajrzec na pogode dla rybakow tam najbardziej trafiaja z prognoza i nie sa to optymistyczne wiesci

Gość halo tu baltyk
nigdy nie wybralabym sie nad polskie morze po to,zeby siedziec pod parasolem i pic piwko?:Oposiedziec to mozna we wlasnym domku;)

Gość halo tu baltyk
juz nie moge ekipo😭takiego sezonu nie pamietam jak tu mieszkam:O

dziewczyno przyjechała ekipa która jest tu od paru lat znamy sie jak łyse konie my i ludziska z 6 pokoi dzieci starsi wspólne grile biesiadowanie ploty ty pewnie młoda i ci sie nudzi ale oni sa na wakacjach przyjechali odpocząć i odreagować pogoda nie zepsuje im urlopu choc mogłoby byc lepiej nie przesadzaj jestes tutejsza to marudzisz oni sa tu raz w roku jak ty jedziesz na wakacje to co też siedzisz sama w chacie jak pada czy mimo wszystko idziesz do ludzi nikt takiej pogody nie zamawiał trudno tez mnie to wkurza bo z dzieckiem nie moge wyjść nigdzie mniejmy nadzieje że sie poprawi

Gość halo tu baltyk
mloda duchem ale w okolicach 4dych wiec nie taka znowu malolata nie nudzi mi sie bo pracuje;)

Gość halo tu baltyk
ale tamto lato bylo jednak pogodowo lepsze bylo troche upalow,to popadalo to znowu upalu tak na przemian

Gość halo tu baltyk
ale w senso bylam:classic_cool:

nooo widzisz ja mam 22 myślałam że masz wakacje i sie nudzisz no było lepiej pierwsza połowa lipca upały potem troche gorzej mniejmy nadzieje że w prognozach sie mylą wszedzie mówią co innego

Gość dObRa SioSTRa
EKIPA podaj maila do Ciebie, moze keidys skorzystam, tanio masz nawet :)

Gość halo tu baltyk
nie mam wakacji,moje dzieci je maja;) wszedzie korki bo ludzie jezdza wczoraj tak pieknie bylo lubie slonce,upaly,pospacerowac sobie wieczorem po goracym piasku albo rowerek a tak co ?nie dosc,ze leje to jeszcze te kwasne miny przyjezdnych

Gość halo tu baltyk
poczekam az przestanie choc troche lac i ide na lody bo mnie chyba rozwali

Gość 7637865489840932
Ja odradzam Mielno . Jeżeli jedziesz z dziećmi to wszędzie tylko nie tam . Mileno to raczej miejscowość dla młodych ludzi którzy lubią poimprezować . Osobiście polecam Kołobrzeg , Mrzeżyno , Dźwirzyno , Ustronie Morskie chyba że wolisz pojechać na jakąś wioskę niedaleko morza np .http://www.7dziewczyn.pl/