Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Dlaczego jedni mają wszystko, a drudzy nic?

Polecane posty

Gość wynika to z
Nie wiem co pierdolisz,sporo ludzi znam,a nie jestem w stanie powiedzieć o żadnej osobie,którą znam lub znałem,że zazdroszczę jej życia,rodziny,perspektyw.Chociaż jest pewnie jakaś liczba ludzi,z którymi nie jestem w stanie się równać,ale rachunek prawdopodobieństwa mówi mi,że nie ma ich wielu raczej.

rachunek prawdopodobieństwa mówi mi,że nie ma ich wielu raczej. a slyszysz jakies inne glosy?

Looser, bo mnie nie spotkałeś. Proste! Więc zamknij mordę, sorki za wyrażenie :D , bo jesteś piękny i zdrowy, a jojczysz. Jakbyś miał siłę i determinację, to byś zrobił co chciał.

Loser, nie masz dziewczyny, bo nie wpadłeś na to, ze musisz szukać jakiejś loserki chodzi o to, ze ludzie jeżeli juz dobierają się na zasadzie mniej więcej takiego samego poziomu atrakcyjnosci, w Twoim przypadku nieatrakcyjności intelektualnej, charakterologicznej i ogólnożyciowej

Gość wynika to z
Nie słyszę,ale niech pokaże mi może ktoś chociaż jedną osobę,za której zarówno pracę,karierę i życie rodzinne,można by się naprawdę dać pochlastać,nie ma takiej.

Empatyczny, hih, wiem, ale kolejne wyrażenie typu "tak jak pchełka" mnie po prostu rozbroiło ;)

I nie ma odpowiedzi żuczku. Są wśród nas grubi, chudzi, wysocy, niscy, po studiach, bez studiów, z pracą bez pracy, blondyni, bruneci, z południa i z północy. Dlaczego akurat przegrywamy my nie ma odpowiedzi.

pisanie o sile i determinacji do pchelki ma nastepujace konsekwencje: 1. pchelka rosnie w sile by pier.lic dalej 2. inne pchelki interesuja sie losem swojej pchelki 3. nadpchelka von offerma przylazi i robi luzacki i spontaniczny syf

Gość wynika to z
Ludzie naprawdę są popaprańcami z przerośniętym ego.

Empatyczny :D haha Ale szkoda mi go. Ma wszystko. A tak pierdzieli... ;)

Pieprzysz jak zwykle. Ja w swoim życiu widzę dwie sfery i tak jest w życiu każdego człowieka: 1/ w pełni niezależna od nas 2/ w pełni zależna Można jeszcze wyróżnić sfery pośrednie, gdzie elementy zależne i niezależne od nas są w różnym natężeniu, np: zdrowie. Z czymś się przychodzi na świat, z jakąś genetyczną schedą ale można tę schedę utrzymać, poprawić albo roztrwonić. I tak jest z wieloma kwestiami. Ktoś inny z tym samym co Ty masz, wyglądem, inteligencją, sytuacją materialną, społeczną zrobiłby o wiele więcej, niż możesz sobie wyobrazić. Sam spieprzyłem wiele rzeczy w swoim życiu i nie będę się użalał, że inni to mają lepiej. I daj im Boże zdrowie. Trzeba mieć trochę krytycyzmu wobec siebie i dostrzec, że także od nas coś zależy, raz mniej, raz więcej ale nie jesteśmy jedynie skazani na działanie czynników zewnętrznych. Jedni mają bo mieli więcej szczęścia, rozumu, inni zapracowali, a jeszcze inni ukradli. Ukradnij i TY :D jak powiedziała Aleksandra Kozeł do Ryszarda Ohuckiego :D

niektorzy ludzie nie znaja zbyt dobre zwyczajow pchelek, tego co je kreci, co je nadyma i rzucaja takie posty jak pragnienia na szczescie rozumne stworzenia szybko sie przekunuja, ze najlepsza pchelka to pchelka wsrod innych pchelek i tylko pchelek

loooser odpowiedz jest porosta : - za duzo siedzisz na kafe - pewnie jestes domatorem a to nie sprzyja poznaniu kogos - za duzo myslisz na temat jak zagadac co powiedziec narazie tyle

loooser odpowiedz jest porosta : - za duzo siedzisz na kafe - pewnie jestes domatorem a to nie sprzyja poznaniu kogos - za duzo myslisz na temat jak zagadac co powiedziec narazie tyle