Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba na randce

gruba na randce

Polecane posty

Gość gruba na randce

Umówiłam się z facetem z internetu. Mam mega kompleksy, bo mam nadwagę. Facet widział moje zdjęcie, mam też wpisane w profilu, że jestem lekko puszysta, ale mimo to się obawiam :(

Gość poiun
radnek zinternetu powinna sieobawiac i puszysta i szczupła i piękna i zwyczajna bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz waga nie ma tu nic do rzeczy

Gość gruba na randce
Ale ja się obawiam, że to jeszcze bardziej zdepcze moje poczucie własnej wartości... Jak mu się nie spodobam :(

Gość mateuszprawiczek
a jaki to portal bo tez planuje sie zapisać ?

Gość tiaa
niektórzy lubią puszyste:]

spokojnie, nie panikuj, kiedy masz to spotkanie? może okazać się, że niepotrzebnie się stresujesz :) głowa do góry, nie myśl, że każdy facet szuka wieszaka :D

Gość poiun
Ale ja się obawiam, że to jeszcze bardziej zdepcze moje poczucie własnej wartości... Jak mu się nie spodobam to może spotkać każdą nie tylko puszystą i spotyka

Gość kcl cscc s
masz napewno wiele zalet:) spokojnie.

hej tez nie jestem za szczupla i umowilam sie spotkania... obawialam sie go jak niewiem;) myslalam ze napisze po spotkaniu NIE JESTES W MOIM TYPIE.NARA... a co napisal? JESTES SLICZNA CIAGLE MAM W GLOWIE TWOJE SPOJRZENIE I USMIECH. Chociaz na poczatku znajomosci sam pisal ze wyglad jest dla niego wazny, chodzi na silownie,trenuje... Powiedz mu szczerze ze troszke sie krepujesz... jesli pisze z Toba i chce poznawac sie dalej to dlaczego nie sprobowac;)

Gość gruba na randce
bmi 27,5. Odchudzam się, chodzę na aerobic, jeżdżę na rolkach, nawet biegam z koleżanką. Nie jem codziennie po 18. Staram się schudnąć, ale mi to zawsze ciężko idzie. Taki tryb prowadzę już ze 3 tygodnie, a schudłam 1.5 kg ;/

to takie jak moje;) wazne ze jestes zadbana,masz czyste wlosy,gladka skore... to bardziej dziala na facetow niz 60/90/60;)

No dobra BMI czasami nie jest ważne. Ile ważysz i ile masz wzrostu, czasami nas stresuje nasza nadwaga, której inni nie widzą:)

to jestes grubaska a nie lekko puszysta :O a gdzie idziecie na randke ? do pizzerii , mc donald czy kfc , pewnie ten koles bedzie musiał sie zapozyczyc aby zapłacic za randke :O

Gość gruba na randce
idziemy do sfinksa bo tam za 15 zł żre sie wszystko cały dzień !

Gość krem to kretynnnnn
krem, czy gruba, czy chuda- i tak żadna cię nie chce :classic_cool:

Gość też puszysta....
mam podobnie. poznałam chlopaka przez internet i bardzo mi na nim zalezy... jednak on juz nie raz próbował sie ze mna umówić, jednak odwlekalam... boję sie, że i jemu niedlugo przestanie zależeć.. :O

Gość Autorko droga powiem Ci
coś co KTOŚ tu na kafe mi powiedział przed moja ważna randką. Otóż pamiętaj, ze NAJWAŻNIEJSZY JEST UŚMIECH I PEWNOŚĆ SIEBIE (on musi czuć, ze lubisz samą siebie, jesli zaczniesz mówić o swoich kompleksach od dopiero wtedy je zobaczy). Ja się śmiałam jak głupia, uśmiechałam się i byałm dziewczęco radosna. W dniu spotkania wazyłam 82 kg przy 164cm a on mi powiedział, ze mam wiele uroku i jestem śliczna, ciągle się na mnie patrzył, uśmiechał :-) dziś jesteśmy razem już dłuuuugooo, a ja ważę 60kg (schudłam dla siebie i dla niego, chociaż pokochał mnie taką grubą)

A z jakiej strony korzystałaś w wyliczeniu BMI? Bo jak widzę takie tabele w necie, to krew mnie zalewa, ktoś chce byśmy były szkieletami? Oblicz wagę idealną Dla Twojego wzrostu waga idealna wynosi: * według wzoru Lorentza 59.8 kg, * według wzoru Broca 53.6 kg. Jeżeli ważysz więcej niż 58 kg prawdopodobnie masz nadwagę. Waga Twojego ciała większa od 64 kg może sugerować otyłość.

niech autorka napisze ile ma cm i kg tak, to jej pomoze cream... autorko, jezeli to nie prowo, to zapomnij o swojej wadze, bo jej magicznie z dnia na dzien nie zmienisz, skup sie na innych tematach, bo nie sadze aby gosc byl zainteresowany twoim planem kalorycznym

o tuz to! ja mam 165cm wzrostu i waze 75kg.. i co?? mam wciecie w talii fajny biust,tylek a nie deche...lepiej miec 10 kg za duzo niz 5kg za malo;***

Gość no to siup..
kobietki mam prosbe: odajcie glosik na moje marzenie bardzo prosze http://www.osiedlelg.pl/mieszkanie/laurka88-moje-krolestwo Autorko: nie wszyscy faceci lubia szkapy!!!! liczy sie wnetrze i twoja samoocena.pamietaj ze sexualnosc kobiety zaczyna sie i konczy w mozgu!!! Jezeli ty sie sobie podobasz czujesz sie piekna..tak beda Cie odbierac inni!!! powodzenia

no co kiedys spotkałem sie z laską co pisała ze budowe ciała ma normalną a w realu okazała sie grubaską nawet a fotke wysłała hmm taką ze nie było widac otyłosci :O

Gość praiwczekmateusz
możecie napisać na jakim portalu można spotkać dziewczyne ?

Gość no to siup..
cream i co >? powiedz szczerze fajna jest z niej kobieta?