Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba na randce

gruba na randce

Polecane posty

nie spodobała mi sie przez otyłosc :O wy tez zwracacie uwage na wygląd więc ja tez mam kurwa takie prawo

cream ty sie lepiej skup na swojej nowej misji "przestaje sie nad soba uzalac", bo to nie temat o twoich preferencjach

Gość no to siup..
cream..spokojnie!!!!! po co te nerwki;-)

internet... duże prawdopodobienstwo,ze koles ma ochote tylko na seks więc moze przełknie jakoś brak walorów zewnetrznych,boo jest na głodzie juz jakis czas

cream wiadomo ze wyglad w sensie ogolnym jest wazny i nie ma sie co oszukiwac ale waga akurat nie jest... oczywiscie w miare rozsadku

Gość no to siup..
no dzieki wielkie:-(

Puszyste dziewczyny też mogą dobrze wyglądać! Lepsza miękka poduszka niż kościsty wieszak! Grunt to być zadbanym, fajnie ubranym i dobrze czuć się we własnej skórze! Krągłości to nie koniec świata!:)

Gość cream to i w grubą dupe
włożył żeby tylko panna dała:P

Mam sporo puszystych koleżanek, które mają partnerów lub mężów. Mój bliski przyjaciel np. odkąd pamiętam umawiał się tylko z kobietami z lekką nadwagą. Bo, jak twierdzi, kobieta musi mieć piersi i tyłek, po prostu lubi jak jest troszkę więcej ciała. Nie wszyscy lubią szczupłe kobiety, jak chłopak widział twoje zdjęcie to nie masz się czym martwić. Ważne tylko, żebyś spróbowała ukryć kompleksy, randka z dziewczyną niepewną siebie i spiętą na pewno mu się nie spodoba. Więcej wiary w siebie:)

Gość gruba na randce
Cream - Twoje opinie to ni mnie grzeją, ni mnie ziębią :D Siedzisz tu po całych dniach i swoje żale z powodu nieudanego życia wylewasz na innych ludzi, co topic to Ty się udzielasz ze swoimi złotymi myślami. ŻENADA! Pozdro! Mam 170cm wzrostu i ważę 79 kg, Wiem że dużo, ale tak jak mówiłam, staram się coś ze sobą zrobić. Kiedyś ważyłam 10 kg więcej, schudłam i trzymam wagę, teraz odchudzam się dalej. I wiecie co, będzie dobrze. Jakoś w to wierzę :) A nawet jeśli nie, to mam ciekawe życie, jest mi dobrze, mam super przyjaciół, fajną rodzinę, generalnie fajne życie :) Jak nie ten to inny :) A teraz lecę na fitness :)

no widzisz gruba, jak sie chce to mozna nie robic z siebie biednej pchelki

i dobrze ze lecisz na fitness:classic_cool:i na randce mu o tym powiedz ze cwiczysz uzna cire za osobe która dba o ciało a nie jak grubaski które zalą sie ze nikt ich nie chce ale odchudzac sie nie chcą bo po co :O

Gość lasiaaaka
a ja ważę i mierzę podobnie jak Ty i niedawno spotkałam się z facetem poznanym przez net.. ostatnio powiedział, że mam cudowne piersi i uwielbia moje ciało.. działam na niego niesamowicie :D mam czym oddychać i na czym usiąść :) jestem ładnie opalona, chodzę w wysokich butach, ubieram się "przy ciele", żeby podkreślić to i owo.. są mężczyźni którym bardzo się podobam i pewnie są też tacy dla których jestem za gruba.. ja jakbym była mężczyzną wolałabym takie zaokrąglone kobiety :) grunt to dbać o siebie i wyglądać kobieco..