Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokonczeniemoichpism

moja inicjacja

Polecane posty

Moja inicjacja byla taka -napisze wam - ale nie wiem czego szczerze wam powiem. Siedzialam w pokoju i czytalam ksiazke. Nie sama. Nagle ktos zapukal - powiedzialam PROSZE i wrzucil cos. Spojrzalam na kolezanke. To sie dymi , nie? To chyba jest papieros - na to kolezanka. Nieee... to jest cos innego , ale CO TO JEST? Nie podchodz to moze wybuchnac. Nieee. ..to chyba jest papieros, ale papieros? Bez sensu. I podeszlam, nachylilam sie wiecie - DOKLADNIE TO PAMIETAM - i ...BUM!!! wszystko wybuchlo i byl taki halas jakby BOMBA wybuchla. I ja tylko odskoczylam wiecie i usiadlam - nie ja krzyknelam w tym momencie STRASZNIE. I wiecie co mnie uratowalo? PIOSENKI. Ze spiewalam duzo bo by mi glowe urwalo a tak krzyknelam i jakos sie rozeszlo. I nawet nikt nie przyszedl. Zeby mi dupy mi halasem ktos nie zawracal i tyle. I tyle. No i mialam isc na policje. Jedyny blad i sie nawrocilam na Lockerbie i tyle. No i co teraz? Teraz mozecie sobie robic bum i wszystko wyloby dobrze bo ja to wybaczylam, ja nie zylam w nienawisci, ja to wybaczylam TYLKO NIE WIEDZIALAM ZA CO. Bo mnie tam od semestru nie ma a tak wyszlo, ze lece na polski akademik albo na tego faceta tam - nieee tylko chcialam zeby bylo wesolo. No a ta kolezanka nie zyje i tak brata zabila. Bratobojczyni i tyle. I mam jej za studia oddawac wiecie bo przeze mnie brata zabila bo po co o mnie stala i tyle. Hmmm czy jest potepiona? Nie wiem. Trudno mi orzec. Ale wiecie jaka ja bylam dobra dla niej, a ona potrzebowala mnie wylacznie zeby studia skonczyc i zeby las wziac ode mnie - takie rzeczy. Eee bez znaczneia wiecie. Po co ona mnie chciala? Byloby jak bylo - przeciez jeszcze 4 lata i do pracy, a tak? I tak bym te prace miala , a przez nia nie i tyle. Hmmm... ona chyba wiecie nie chce sie poddawac i po niej. Bo idzie o las. Nie wiem. Bez sensu - las jest, a jak wytniesz to za 30 lat wyrosnie - tak jak ja 35 juz i tyle. No ale :(

Wiecie bo ja sie nie chce podac na Zachodzie. Bo co? BO TO BYLO DOBRE i tyle. TO. ta moja inicjacja to BUM. A wiecie jaki byl wybuchowy ladunek w Lockerbie - milimetry - czesci paznokcia i tyle. Zeby mnie nikt nie pomawial ze stoje o amazon. de wiecie. Nie bo moze byc to samo i nie chce isc siedziec. Bo co dobrego tam sie moze zdarzyc? Nie wiem. Powinni cos robic - cos na plus, a tu?Nie wiem. Ale co mnie to obchodzi. przez nich pracy nie umiem znaleźć, jestem bez grosza. Przez imiona. No ale wiecie... w amerykanskiej firmie imiona sie licza tylko jak jest RELA bez reli? Eeee bez sensu. Bo postanowili wpisywac imiona tylko na MOJA CZESC zeby mnie ograc. Nigdy mnie nie ograja. Jedyne co mogli na moja czesc zrobic to przyznac sie do USA. Nie. No to nic nie moga zrobic. Reszta bez znaczenia. Nie martwcie sie - widzicie jak ich ogrywam. Jedna rzecza. No ale... i tyle wam napisze. Czuje sie 15 lat mlodsza, ale to juz nie to zdrowie i tyle :(

Wiecie - jeszcze mnie interesuje - czy ta moja matka miala sluby - chyba nie wiecie. Jak skonczy studia i tyle. Bo czemu ten chrzest sie nie liczy bo widac - bo nie bylo slubu, a trzyma z matka wiecie, ze ona nie miala pojecia co robi i zeby jej to Bog wybaczyl tak jak jej matka i idzie do matki chyba, a ja ide na wschod jak zwykle i tyle. I do nich nie dolacze bo wole miec co zrec niz NA ZACHODZIE wiecie zarabiac i ide do Boga kiedys i koniec. Bo w zyciu wiem tylko ze przez glupia rodzine nie mam co zrec i to jest moj ojciec i tyle. Oddal mnie do takich jak on, a byl ostatnim zerem wiecie od A do Z i tyle. I koniec :( I to ksiadz katolicki - wstyd i hanba. Po co lazil po banku. Mam nadzieje, ze do mnie sie przyznaja, a do niego nie i tyle. I koniec :(

Ta matka chyba jest Anglikanka i nie po niej w Anglii i tyle. Kasa to babcie bym musiala miec. Nie chce - te mi tu zycie uratowaly - kredyt se wezme i tyle. bo mialam rodowod i co ja zrobilam ZEBY SIE NIE WYDAC i tyle i ojca wiecznego zlodzieja i tyle. Takiego kretyna i tyle jak dla mnie. I matke co widziala za duzo , ale nie jej wina. I wiecie ten rodowod moj - normalny i bylabym normalna, a od zwierzat dostalam a poza tym taka swieta ZYDOWSKA - ZYDOWKA i to ja tez taka jestem zydowska - i to poganskie wszystko swiete, to wlosy, takie rzeczy, a Zydzi tacy nie sa. Zydzi sa moralni. No i wiecie zwierzat sie nie daje w rodowodzie. biblijny rodowod w sumie i to takie przemieszane - rzymski nie rzymski - abym sie nie wydala. To juz kasy mi cymbal mogl zyczyc- a ci tu - rob co chcesz i tyle. I wiecie po tej matce rodowod mojej. Taka glupia baba. Jeszcze na Polske jakis. W sumie jeden pasowal - matka by mi dala , ale... ona sie na tym nie znala. Bo czemu Diana a nie ojciec bo tez nie wiedziala o rodowodach. Tak samo wiecie i taka sama opinia. STRASZNA :(

A jakby mi glowe urwalo w tym akadmiku to by mi ja PRZYSZYLI? Do reklamowek? Obawiam sie ze Edyta miala sprawdzic rodzine moja co byli warci. Ja widzialam budowy, ale ja mialam rzymski rodowod. Choc nawet nie BUDY widzialam - e to nie dla mnie i robilam swoje. Jak ta Edyta sie uratuje to tylko dzieki sekcie mojej i dzieki temu ze jej tlumaczylam wiecie, ze Bog umarl na krzyzu. Nie mozemy byc tacy , musimy troche ustapic i wybaczyc innym ludziom. Czuje sie jakbym gadala do scian - do dzis. Ale cos musialam mowic i tylko raz wpadlam na zapiski, ze ona rozumie ze Jezus Chrystus ZYL. Tyle. Bo wiecie... ja bym sie wyniosla od niej bo tez z nia wygladam jak udup. Kiedy cos tam spadlo kiedys jej ze Jezus Chrystus zyl. No to jakis sukces odnioslam i siedzialam z nia dalej - pozniej poszla i tak to bylo i tyle. 3 lata za dlugo, a tamci Lockerbie a ona? Ale to ona wyjechala i dostala lepsza prace za zabojstwo. A sama na zoologie i tak bym nie poszla bo sie balam tych ludzi i tyle. I zawsze takie ogrywanie - oni mnie ja ich i tyle. Takie zycie. Wtedy bylo normalnie, a pozniej? I tyle :(

A wiecie wtedy Bil Clinton mial proces i go oskarzyli ze wsadzil papieros lewinski gdzie nie trzeba i tyle. I ja myslalam ze oni za to mi to zrobili. Zebym tak nie zyla USA. Bo czemu ja wczesniej USA nie zylam. Zylam ale wiecie... co to za zycie? Wtedy dopiero ciut wiecej czasu mialam. Choc nie - to PO TYM bylo ze ten Clinton wsadzil tego peta. No doslownie to samo co wtedy w tym akademiku i widzicie do wiezienia nie poszedl nikt, ale afera. No to wiecie ktos mial isc do wiezienia bo bym Polske pomowila i wyjechala kiedy tez nie - jedynie, ze afera. A co to tam Lockerbie - to Araby wszystko wymyslily i tyle. Tak naprawde za to USA odpowiada, ale wszystko na Arabow i tyle. Tak jak Jonestown bedzie na Arabow. Cos tam wymysla zeby nie bylo na Polske bo widza ze stosy planuja i tyle. Oni nie planowali ci Indianie - tak wyszlo i tyle :(

Wiecie co - a na przyklad taka sprawa ze... aaa co ja to tam chcialam napisac. Acha - no to ten papieros - czemu on go wsadzil do wnetrza Moniki. Mnie sie wydaje ze chcial podpalic wlosy Monice ale stwierdzil, ze nie podpali tych wlosow. Bo co tam bylo TAK NAPRAWDE. STARALAM sie to zrozumiec, ale Jim mowi, ze pozar ogrywala jakby ktos ja podpalil. Bo by sie rozwiodla ta HILARY przeciez, a nic. Chcial ja podpalic. Papierosem? Bo jej ogral pozar. ZAPALNICZKA chcial jej podpalic wlosy. WLOSY i mowil ze WLOSY i sie smial ze ja spali - a czemu - a bo mu walilo, a ona zdjela majtki , ze sprawdzal czy ma tam wlosy i on wzial jej papierosa wsadzil wiecie do srodka bo brat polknal Albert i nigdy sie nie zapalil, a ona co se mysli i tyle. W koncu ma zone i dziecko. Kiedy ona byla taka jak ta moja matka i tyle. I wiecie w szkole tak chyba chcieli ja rozumu nauczyc, ale kiedy zaczela pisac ksiazke i miala co robic wiecie. ten Bil Clinton to jeden brat Albert byl chyba i palil wszystko i podpalal i gasil. Bo co on tak wsadzil tego papierosa. To tak musialo byc. to wiem od Lorda Jima. A ja tak czytalam to i czytalam i wiecie - tak wpadlam w NALOG KOMPUTEROWY - nie rozumialam i se czytalam te przesluchania wiecie i takie rzeczy... i mnei wciagnelo W NALOG KOMPUTEROWY. Co tu robic w tym kompie? A chyba trzeba sie WYDAC sluchajcie tak mi walilo.Pozniej mi jeszcze troche walilo, a pozniej przestalam i tyle. Pisac w kompie. Inne mialam towarzystwo. Ale pracy duzo bylo w szkole, wsyzstko bylo do przezycia do 2005, ale te 6 lat to se wsadzcie raczej papierso do tylka niz jeszcze raz takie cos. Bo ja nie gotuje wiecie. No to se przyniose gotowy obiad. Co za palanty. A za co wy zrecie? Za co wy zrecie? Ja nie moge co za ludzie. Istne Lockerbie ta moja wioska. Az spadnie na nich samolot PRZEZE MNIE. Zastanawiam sie jakie bylo to Lockerbie bo jednak na osade ludzka spadl samolot i w ogole. Takie jak te DEMIANY. DEMIANY to sie powinno nazywac. A Katowice NAUTILUS bo by poplywali. To niech se kupia lodz podwodna wiecie tyle maja kasy. Aaa szkoda kasy. Dzieki mnie bo tam sie uczylam. Ale teraz ich pomawiam i ...nie po nich. Bo tu taka jest jedna kariera pierdolnieta ze nic sie nie da zrobic. No zabic czlowieka i koniec. A szkoda - jego szkoda mnie nie. Bo na amazonie mowia zabic mnie - masowe morderstwo - stos niech zrobia dla mnie i tyle :( I koniec :(

Czesc Owieczko co dzis porabiasz? co bedziesz jesc na kolacje? ja mam biegunke od kilku dni, mam diete, zjadlem dzis 2 bulki i 2 tosty suche:O

czemu to pisze wszystko. Bo to bylo HEROICZNE zdaniem kosciola. Najbardziej jak ta... jak jej tam... eee ... nie pamietam - czekajcie Chelsi Clinton za maz wyszla PO CZYMS TAKIM. Albo ze HILARY sie nie rozwiodla. No to tam tez HEROIZM. A BIl TEz. To Kanonizacja w Rzymie sie nalezy. Naprawde. ja bym to wszystko kanonizowala jakbym byla papiezem. A baby tez byly papiezem. Nie? Nie byly? Jakas LUKRECJA. To tam moze ja wiecie i tyle. No co robic. Moja matka miala w Rzymie zla opinie to ide dalej i tyle. Niech se wyjasnia swoje wlosy i tyle. Jakie tam chce. Na rekach zwlaszcza. Owlosione miala. I tyle. A nogi tez. Jeszcze plastrow nie bylo do depilacji, nie? Takie rzeczy to sa... Monika lewinski. Skad ona byla? Nie wiem. Ale zaraz zdjela majtki. A Clinton wlasnym oczom nie wierzyl i POSZLA DO SADU. Niesamowite wiecie. Taki HEROIZM. To tez do kanonizacji. Naprawde :(

biegunka to straszna rzecz wiesz Owieczko:( niestety mam przymusowa diete a odchudzac sie nie lubie, lubie jesc i to dobrze:( a tu taki klops a w lodowce mam pyszna poledwice i salatke warzywna, zmarnuje sie , trudno:( nie wspomne o innych smakolykach, wafelki wlsokie, ciasteczka, ser kozi...ehhhh takie pysznosci a ja mam zakaz:( a Ty co dzis jadlas dobrego? umiesz gotowac?

masz jakies ulubione danie Owieczko? ja lubie grecka kuchnie tez bardzo ogolnie lubie jesc jesc jesc a tu biegunka i zakaz:O

Czesc Pasterzu - a spac umiesz? To najwazniejsze wiesz. Moja matka spac po nocach nie umiala. A Monika Lewinski tez. ja nie umiem przez to spac, przez tego Bila - a wiesz co - no to idz na niego. niech sie cos dzieje. Nic sie nie dzieje idz - tu pokropimy troche garnitur sperma zeby jakos wygladac i mysleli ze pojda te banki nasienia - co on wyprawia bo mysleli ze cos tam... a nie wiem - ze on se da nasienie czy zeby to zamknal wiecie. A nie mogli zrozumiec, ze on papieros wsadzil zeby pozar ograc. Bo TAK NIE CIERPIAL tej Lewinski. Bo co ten moj brat mlodszy ma zrobic z Iwonka. Ma wziac zapalniczke i powiedziec ze wlosy jej podpali jak sie nie odczepi. Aaa a ona powiedziala nie odczepie sie... kocham cie... takie cos... i powiedziala podpal i zdjela majtki a on sie wkurzyl i wsadzil jej tam peta i ja olal i tyle. I sluchajcie co to tam ...a bo ona plone miloscia do ciebie - a on to ja cie ugasze daj zapalniczke to ja ci podpale wlosy i wlozyl tam papierosa czy go zgasil? Ze zlosci ze sie nie chce odczepic i tyle. I widzicie LEWINSKI - Monika L. mialo byc bo jej wszyscy pomogli a mojej matce nie. No to wiecie takie. A on byl bat Alber i do dzis se jest. A Pasterzu ty kim jestes? Napisz :(

Bo wiecie - moja matka po CHRZCIE wymyslila, ze jak po zjawie spac nie umie to ona chce swieta Inkwizycje ona za to zaplaci, ona ma pieniadze. Ona sie nie umie wyspac, ona sie boi i tyle. Ona juz nie dlugo pozyje wiecie. takie rzeczy. 20 lat z hakiem. No tam siostrze nic nie bedzie. I sluchajcie zamiast powiedziec - egzorcyzmy niech sie siostra pomodli t przejdzie i by sie modlila i by bylo lepiej i by odeszla i poszla do madrzejszego zakonu. A skonczyla? A dziecko? Za to wszystko nalezy sie PROCES W RZYMIE. taka prawda. A ta kaplica na Jasnej Gorze? Co wy. O to wsyzstko bedzie proces. Co sie to stalo? A te stosy bez procesu. Co prawda wszystko grubymi nicmi szyte, ale Pan jezus proces mial. A ta moja matka to nie mogla do tego PANSTWA WATYKANSKIEGO sie przeleciec zeby po prostu sie rozliczyc. Bo jak dla niej rachunek mial byc z Rzymu. Bo wiecie czemu poszla? Nie uwierzycie. Ze miala zla opinie W RZYMIE i do dzisiaj ma i tyle. Najwyzej pojdzie w jakas sekte. I miala zostac Anglikanka. Ona tylko przegrala ze nie miala lepszych ludzi wokol siebie. Jedynie tym :(

Owieczko spac umiem a Ty umiesz gotowac? jestem milym, panem w srednim wieku, przed 40 :) wyksztalconym, zadbanym, obytym, lubie podroze, lubie dobrze zjesc, lubie tenis, golf, przyrode, nature, morze, plaze, gory....duzo by wymieniac co jes.......zcze lubie ale jednym slowem jestem normalnym facetem co szuka szczescia i milosci w zyciu.... to tak w wielkim skrocie

mam wiele zainteresowan...lubie poznawac swiat.... zwiedzac, podrozowac, patrzec na przyrode, na zwierzeta, na morze...Kocham zycie i chcialbym zaznac milosci szczerej ze strony dobrej, skromnej, naturalnie pieknej kobiety Ty Owieczko masz piekna naturalna urode, podobasz mi sie jako kobieta, masz ladna twarz i oczy:)

Ona tak mowila wiecie, ze jeszcze troche tu posiedzi i spada bo sie tu juz nudzi. Tak mowila. Dziecka nie bylo dalej. I tyle. A gdzie to siostra idzie? Wracam do Anglii - bez dziecka mowila i tyle. I wiecie zaraz dali jej nastepne studia - to niech siostra jedzie do Szwecji zapoznac sie z Brygida Szwedzka. No bo wiedzieli ze rodzicow nie ma. I tak sie jej bali, ze jej nie powiedzieli co sie stalo bo by sie zalamala. Powiedzieliby gdyby miala dziecko wiecie. Niecale 25 lat cos strasznego. Za chwile miala. Ale chodzilo zeby ja z kasy wydutkac i tyle :(

O Pasterzu Owieczek witaj - co u Ciebie? No wiesz - gotowac sama sobie moglam . ja przegralam w tej szkole bo nie stalam o jedzonko wiesz, ze sama se cos upichce. Rozlozylam rece - nie mam czasu, ide na stolowke. I stalam o obiad , ale nie tak jak trzeba i tyle. Bo czemu znowu chce jechac bo to widac - raz forsa, a dwa no musze gotowac bo tylko mnie to moze uratowac i tyle. Piekne potrawki niekoniecznie dla mnie, ale gotowac trzeba i to jest taka prawda o zyciu straszna . A Ty lubisz gotowac?

Wiecie co - znowu na tej uczelni nie maja roslin ani zwierzat, ale dajcie spokoj JEDEN PRZEKRET tam jest, zeby mi promotor NA DOKTORACIE nie powiedzial, ze nie moge ...warzyc sie dowiem. Nie ze nie rokuje dalej? Kretyn. Zebym miala 30 lat. 35 lat i idz to koncz. Bez sensu i tyle. Moja matka juz nie zyla dzieki KSIEDZOM im powiem i w dupie ich mam. A ja mialam byc wydana i miec dzieci i tyle. I widzicie moja matka moze byc w Rzymie - czego jej jeszcze trzeba - dalej byc moze tez. Wszystko ma. Lockerbie i Jima ma... Morissona sie dowiem i tyle. Locerbie - kiedy to bylo? Bez sensu. Tam Lewinski to sie dzialo i tyle. No i nikt tego nie rozumial. A ten Gates to jeden pozar. A ta jego corka - Ania z Zielonego Wzgorza. Bo ktorego polityka w USA najbardziej cenie - jego. I niech zwroca honor temu Leo Ryan bo Jim Jones w grobie se przewraca. Bo nawet mu grob zrobili. Chciejcie zdjecia grobu Jima i tyle. No za co cenie Clintona? Za chytrosc. Moze to Polak. Tak go pomawiam. A na pewno katolik. I ma dobra opinie w Rzymie. bo wiem. Bo nie wypalil Monice wlosow. Nic tylko kanonizacja i tyle :(

Wiecie tyle prezydentow - kto tam bedzie rzadzil. Ktory najwiekszy? Czemu wsadzil tego peta? Bo mowia - on - taki inteligentny. On wsadzil tego peta za STOSY W EUROPIE. Bo Europa sie palila a to Zydowka. I tyle. A mial wsadzil za stosy w USA. I sie smiali ze wsadzil palacego sie papierosa do pochwy kobiecie. Wszyscy sie oburzyli? Zydzi sie oburzyli wiecie. Czemu to pisze, zeby mnie UKWIAL firma nie pozwala, ze olalam ich a przeciez to moze byc wypadek bo to nie widac co wsadzasz, a jak sa pijani to moze sie pomylic i wsadzic do odbytu palacego sie papierosa. No to ryby nie pala , nie ma pozaru u ryb. Tyle. Ta firma to biura nie ma wiecie - tam trzeba przetrwac - pani Kasia i tam CHINKA chyba na dniowce - a Holenderka. Ona ani Holandii nie umie na mapie a Holenderka. Tam kropnela kogo trzeba i ma prace i tyle. A ta pani Kasia tak sobie. A najwiekszy wypadek to jest jak ci sie KUCHENKA ZAPALI jak warzysz. Iskra na firanke - bo co to jest wypadek - jak iskra z kuchenki na firanke padnie i podpali caly domek. To jest wypadek a reszty nie ma. Reszta to nie wypadek.

Wieci czemu ten Clinton a nie Gates sie nie rozwiodl z tymi zona i corka bo sa rude i sa to 2 Anie z Zielonego Wzgorza. Takia jest prawda o ich najwiekszycm polityku. Bo ktory niby? Nie wiem. ktorego postawic wyzej niz Elzbiete Pierwsza.

Boi czemu trzymam z Elzbieta Pierwsza a nie z moja patronka. Bo jej zapomnieli w Rzymie kanonizowac. Jedyny powod. I mi jej zal. Ale dostanie indian i bedzie jej dobrze. Wreszcie moze byc normalna i tyle. Bo co to ta Elzbieta Pierwsza z Biblii. Jedynie ze urodzila dziecko. Maz glupial - wszyscy sie ze mnie smaili. A ty ani tego mi powie. No wlasnie... ani tego. I kiedy ten swiat sie skonczy? Oby jutro bo juz mam dosyc wiecie. a najbardziej amazona i tyle. Ani LOGO nie maja. A co na tym logo? Co na tym logo. A co chca. Ania shirley niech tam jest - co na tym logo? ja wiem co na tym logo, ale im nie powiem - tam niech te wozki pchaja. Oni nawet nie wiedza co to jest BIZON sluchajcie. To co to na tym logo moze byc i tyle :(

Gość kasiaytr22
Owca :D 😘

Oni ani politykow w tym USa, ani ochrony przyrody ani BIZONA ani niczego. Indianie to Elzbieta Pierwsza - wszystko hitlerowcy, a reszta niech se robi co chce - widzicie 51 stanow - po co tyle tego. W Polsce tyle bylo no ale niech maja. Wszyscy sie rozleca z czasem i tyle Jak zmartwychwstana Indanie i tyle. Taka prawda. Reszty nie bedzie - zobaczycie ilu ludzi wybili - tylu ile tam zyje. TO SAMO :( Ale coz ... wtedy nikt nie liczyl stosow i tyle :(

Owieczko ja gotowac lubie, ale nie bardo potrafie, chcialbym miec zone ktora by umiala bigos zrobic, barszcz bialy o takie rzeczy a Ty umiesz bigos ugotowac?

Wiecie z ta moja matka naprawde cos mieli robic. PRoces do Rzymu papiery i se przyjedz madralinska. Chyba cie stac na samolot. Ci tylko paczka a ta wiecie prawnik i tam sie sadzic. A co nie? I tyle. Jakie miala szanse ze zla opinia - zadnych. A to tam mysleli. Ale te wlosy, a one tam nie sprawdzaly. A czy miala miec na glowie = obciete? A to nawet nie wiedziala. Inicjacja jest u Indian miala im pwoiedziec ale za glupia byla, brac manaty i spadac. Sama se miala za studia zaplacic NORMALNE. Tamte to siedzenie w pokoju bylo i czekanie na... inicjacje. I wreszcie nastapila. W kaplicy...Milosierdzia Bozego. I to jest jedno, a wczesniej? Boze co oni robia? Czy oni sa normalni? MOZE TO PRZEZE MNIE? Moze to jest MESKA INICJACJA myslala siostra...Faustyna Kowalska ona dla siebie byla. I czemu ona sie im zgodzila na te inicjacje? Bo widziala inicjacje w kaplicy. DLATEGO.

No musisz sobie znaleźc fajna zone Pasterzu. Ja sie nie nadaje i tyle. Ja nie jestem fajna i tyle. Aaaa ... spac mi sie chce. Patryk musi znalexc sobie jakas Monike i sie z nia ozenic. A juz byl zonaty. No trudno - Patryk odpada, taki facet. Jedynie ze gotuje i to wszystko. I nie oszalal - TAK MOWIA - choc ja mowie ze oszalal. Ale podobno nie oszalal. I tyle. I wiecie Clinton, Hilary i ta Chelsi - Gilbert i dwie Anie z Zielonego Wzgorza. To jest rodzina wiecie. Bo cicho jest no ale... moga razem sie one na sznurze powiesic i tyle. Chociaz... kto tam wie.2 Anie Shirley jego. I tyle. No takie zycie :( Co bedzie dalej to zobaczymy i koniec :(

Wiecie jak ona sie przedstawila w szkole zeby nie bylo ze pieniadze sa Z MATKI. Absolutnie - glodowka i tyle. Pieniadze sa bo powidziala FAUSTYNA jestem z POLSKi chciala dodac, ale juz nie powiedziala. Bo nikt nie uwierzy ze dziecko mialo zostac w Anglii, ale...rzeczywiscie. 35 lat do tylu - to Anglia dzis - taka prawda. A Niemcy? I tyle. Teraz sie zacznie wyrownywac do USA, a Niemcy niech se robia co chca. Dawno tak mialo byc. A z Jima DAWNO mialam miec stosy w USA a nie tylko Jonestown i tyle. I koniec. Czemu on sie zabil? Faktycznie nie jego wina, ale wiecie - poskrecalni te dzieci... 1000 osob. No coz... tamci do konca zycia depresja - WYSPIJCIE SIE PO CZYMS TAKIM!!! I tyle. Bo czemu sie nie zabilam. A bo zawsze dobrze spalam. I tyle :( Wiecie co myslala ta Edyta gdy sie topila - a przynajmniej sie wyspie bo ona sie zabila bo nie umiala spac wiecie. Najbardziej dlatego i tyle :( Ona wyjechala... a tamci chyba sie powiesili co ja zgwalcili i tyle. Nie mieli racji absolutnie -normalna osoba. Co oni jej zrobili? Ja tego nie wiedzialam. Przykro mi. No ale tez przeginala - cicho miala byc. Taka prawda :(