Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgdsdg

Córka

Polecane posty

Gość sgdsdg

witam. chcialabym sie zapytac was czy corka rozwija sie prawidlowo. W wieku 11 lat jak u przecietnej dziewczynki zaczely pojawiac sie piersi, rosly sobie i w wieku 12 lat tak jakby przestaly, ma teraz 14 lat i idzie do 2 kl gimnazjum a od 6 kl nic nie urosly jej piersi, boje sie ze moze zle dojrzewa , miesiaczke dostala dopiero w tym lutym, jest tez chudziutka wazy 46 kg przy wzroscie 162. Ja mam duzy biust lecz moja starsza corka (20 lat) ma maly. Czy moja mlodsza pociecha rozwija sie dobrze ? ostatnio mi sie skarzyla ze chlopcy w szkole wolaja na nia deska . Ma rozmiar zaledwie 70AA ktory nie zmienil sie od 6 kl . Mam isc z nia do lekarza ? na pewno by sie nie zgodzila rozmawiac z lekarzem o jej dojzewaniu, piersciach itp. bo to wstydliwe tematy. Szkoda mi jej gdy widze ze jest smutna bo chlopcy stale jej dokuczaja. Czy rozwija sie prawidlowo i bedzie zawsze 'deska' czy jeszcze moze sie wybije ? :) z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość lop
trudno powiedziec, to tak różnie wygląda u kazdego, że nawet lekarz nic nie poradzi, kaze czekać i obserwować, tez byłam płaska a nikt się tym nie przejmował, potem piersi mi urosły choc są małe, takie zycie