Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziorożec****

co się dzieje z kobietami? :(

Polecane posty

Gość ImmoRtal05
Briti16 "No widzisz...ale myślisz że jest to akceptowane przez innych? Coś ty.." Szkoda czasu i nerwów na użeranie się z bandą kretynów, którzy nie akceptują Cię takiej, jaką jesteś. Najlepszym wyjściem jest zaprzestanie wszelkich kontaktów z takimi i ignorowanie ich.

Ja np. mam bladą cerę, po prostu trudno się opalam i wiele razy spotkałam się z niemiłymi komentarzami na ten temat i mam to w dupie. Nie bede się opalała dla kogoś :O bo mi sie podoba mleczna twarz

ImmoRtal05 Tak wiem.Ale taka jest Polska i tacy są nasotlatkowie w polsce -jak nie jesteś tacy jak oni,lub nie masz tapety na twarzy,to od razu Cię odrzucają,lub masz inne poglądy.Ja nie będę trzymać z takimi ludźmi bo to nie ma sensu nikt mnie nie zmieni...już zawsze będę taka jaka jestem spokojna cicha..i tak dalej..

Gość ImmoRtal05
Ja na ten przykład dałem sobie spokój z takimi ludźmi i żyje mi się dużo lepiej. Wolę być sobą, czuć się dobrze i być lubianym za to kim jestem (jakimś cudem jeszcze jest grupa osób, która mnie lubi), niż udawać kogoś innego byle by dopasować się do jakiejś grupy, która cieszy się popularnością, którą powierza swej głupocie (wracam tu do głównego wątku tematu).

Gość ImmoRtal05
Briti16 "Tak wiem.Ale taka jest Polska i tacy są nasotlatkowie w polsce -jak nie jesteś tacy jak oni,lub nie masz tapety na twarzy,to od razu Cię odrzucają" Masz rację. Dlatego zrezygnowałem z bytu wśród debili, wolę odejść sobie na bok i porozmyślać nad moim życiem. "Ja nie będę trzymać z takimi ludźmi bo to nie ma sensu nikt mnie nie zmieni" Dobra decyzja, pochwalam. "już zawsze będę taka jaka jestem spokojna cicha..i tak dalej.." Ciężko spotkać taką dziewczynę z charakteru jak ty, a muszę powiedzieć, a raczej napisać, że taka dziewczyna to skarb.

ImmoRtal05 Ciesze się,że ktoś mnie w końcu rozumie..ja niestety nie trafiłam jeszcze na w miarę normalnych ludzi..każdy się czepia.. ja naprawdę nie chcę się zmieniać poza tym jak mam się zmienić skoro od dzieciństwa jestem taka spokojna...

o maj gaaad! to nie trzymaj musisz czuć sie chujowo przy tego typu osobach,bo pierdolisz pół godziny jedno i ro samo;/ ogarnij się;)

Gość ImmoRtal05
Briti16 ".ja niestety nie trafiłam jeszcze na w miarę normalnych ludzi.." Oj ciężko na takich trafić... "każdy się czepia.." Natura polskich nastolatków... Myślą, że jak komuś dogryzą, to staną się "fajniejsI"... "ja naprawdę nie chcę się zmieniać" I nie musisz. To ty masz czuć się szczęśliwa taką, jaką jesteś, a nie uszczęśliwiać innych i pod nich się dopasowywać. Kolejny plus dla Ciebie. "masz może gg?.." Tak, mam. 9705678. Ostrzegam, że czasami zanudzam... missyyy Do kogo te słowa były kierowane?