Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankomamdomam

pytanie mam

Polecane posty

Gość pytankomamdomam

witam od wczoraj moja corcia ma stan podgoraczkowy 37-37,5 i tak utrzymuje sie do dzis oczywiscie z przerwami, bo daje jej czopki dzwonilam do pediatry tak kazal zbijac gdy przekroczy 38 to mam dzwonic przyjedzie, corci 5 dni temu wyszedl 1 zab, czy to moze oznaczac ze idzie kolejny i ma ten stan pod. kiedy minie ile moze trwac? corcia marudzi jest placzliwa slini sie i gryzie wszystko zadnych innych obiawow nie ma.

Gość pytankomamdomam
upppppppppp

Gość ldhdkJUGYLUIQ
zrób wszystkie badania, nie bagatelizuj. Moja tak miała i nie mogłam przez 3 dni dojść co to - lekarz pieprzyli o kolce, ząbkach i zawianym uchu. aż się wkurzyłam i pojechałam na izbę przyjęć - zrobili badanie moczu i wyszła bakteria, która spowodowała ostre zapalenie nerek...

Gość nie ma paniki
to jeszcze nie goraczka i przy takiej temp.nie ma potrzeby podawac czopka.Niepotrzebnie dziecko szprycujesz lekarstwem.

Gość niema co narazie panikować
do lekarza zgłos się jesli dziecku temp. przekroczy 38 stop. jesli wyszedł jej ząbek to tym bardziej to normalne .masuj jej dziąsełka żelem na zabkowanie i zapytaj pediatry czy możesz podać coś przeciwbólowego i na dorączkę np. paracetamol w czopkach dla niemowląt

Gość pytankomamdomam
kurcze kazdy co innego do lekarza dzwonilam nasz pediatra kazal dawac czopek 3 razy dziennie i tak robie, jak bedzie 38 mam dzwonic przyjedzie ale mala ma caly czas 37-37,5, dziasla smaruje bobodentem sa nabrzmiale zwlaszcza dolna jedynka jak dotkne robi sie biale i widac taki zarys zabka, jeden juz ma.

Gość ldhdkJUGYLUIQ
ja tam radzę iść do lekarza od razu... ja poszłam i gówno mi zrobili a dziecko coraz gorzej się czuło. On zaraz odprawią bo to ząbek albo kolka. A potem leżałyśmy 2 tyg. w szpitalu! Sprawdź wszystko! Mam nadzeję, że to jednak faktycznie ząbek ;) Nie myśl, że Cię straszę ale piszę co mnie spotkało i teraz takie mam właśnie podejście...

Gość pytankomamdomam
dzieki bardzo za odp