Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajlafjuuuu

Byliście kiedyś/ słyszeliście o rejsach na wieklkich wycieczkowcach ?

Polecane posty

Gość ajlafjuuuu

Jakie statki ?

Gość ajlafjuuuu
byłeś/łaś ? Ja w tym roku jadę na MSC fantasie , słyszałam różne opinie . wczesniej byłam na dwoch rejsach (na mniejszych liniach) i bardzo podobało mi sie to , że wszyscy sie znali. No i jedzenie

Ja byłam z rodzicami kilka lat temu :) Bardzo mi sie podobało, rodzicom też :) ale były to nasze najdroższe wakacje, trwały tylko tydzień a kosztowały więcej niż dwa tygodnie na Kubie łącznie z przelotem :p Mnie osobiście na Kuba podobała sie bardziej :)

Gość ajlafjuuuu
dokładnie , rejsy są baaaardzo drogie . Jade z przyjaciółką i łacznie z dojazdem wychodzi nam ok 20 tys złotych , ale zostajmey 2 tyg we francji dodatkowo. Sam rejs to koszt około 10 tys. na ale warto wg mnie

Słyszałem. Mówili coś o górze lodowej. Że brakowało szalup. Podobno orkiestra grała do końca, ale dużo im to nie pomogło.

Gość koper włoski z rzeszowa
ale z was lamósyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i lamy pasiateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Maciej

rejsy fajna sprawa Dominikana ,Kuba, Chorwacja , Wyspy greckie w tym roku z podróże i rejsy płyniemy wyspy Kanaryjskie i Madera,

Jak któś chciałby zapytać o coś to smiało , chetnie podzielę się wrazeniami.