Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiak7

krew w stolcu

Polecane posty

Gość agusiak7

hej, raz na bardzi dlugo widze u siebie krew przy zalatwianiu - slady zostaja na papierze toaletowym ale sa minimalne, dzis jednak przy zalatwianiu woda w toalecie byla czerwona jakbym miala miesiaczke i troche sie wystraszylam, wiecie cos na ten temat?

Gość umpa lumpa
mialam podobnie. Poszlam po skierowanie do proktologa (jesli nie ma w okolicy, to do chirurga) i zrobiono mi testy, przepisano czopki oraz leki do lykania, wyleczylam sie. Nie zaniedbuj, bo sie moze w cos powazniejszego zamienic. U mnie byla to tylko ranka, ktora krwawila.

Gość vfbcdgnb
a może po prostu jadłaś buraki?

Gość ona tez to ma
Jakie testy?

Gość umpa lumpa
badanie per rectum Jesli krew jest w stolcu (a nie wokolo stolca), to robi sie badania kalu i krwi.

A zaparcia masz? Wypróżniasz się regularnie? Może to hemoroidy? Tak czy inaczej, wybierz się do lekarza 🖐️

Gość meridiu m
na 80% masz hemoroidy i to w zaawansowanym stanie, nie zwlekaj z wizytą u lekarza.

Gość agusiak7
vfbcdgnb popukaj w glowe zanim cos powiesz... miesiac temu mialam robione madania moczu krwi itp i bylo wszystko w porzadku... troche boje sie isc do lekrza:( no ale jak mu to mus :(

Gość ona tez to ma
Agusia, ja tez miałam robione badania i wszystko było ok. Nawet robiłam sobie rektoskopie po której lekarz stwierdził że nie wie od czego mam tą krew. Ja przy załatwianiu czuję że mi coś pęka przy samym ujściu. Próbowałam czopków propolisowych,póxniej posterisanu a teraz kupiłam hemorol i tabletki venescin. Przeraża mnie to. Za swoja kasę robiłam sobie marker TUMOR m2-pk, który też wyszedł ok.

Gość agusiak7
kurcze teraz boje sie chodzic do lazienki, bo dzisiaj znowu mialam to samo i widze ze to nie sa zarty, do jakiego lekarza powinnam sie z tym udac:(((((

Witam serdecznie! Jestem cały rozwalony psychicznie, od kilku dni regularnie w moim kale pojawia się krew! Mało tego od kilku dni pojawiła sie również w moczu!!! Zacząłem tracić na wadzę i mieć pogorsozny apetyt a teraz bardzo się boje.. bo jak zacząłem o tym szukać to znalazłem że może być to rak! google wywaliło mnie najpierw tutaj; http://www.nowotwory.objawy.net/Objawy+raka+w%C4%85troby a potem do was... teraz się zastanawiam na ile jest to możliwe. Nie mam gorączki, nie mam żadnych bóli, tylko krew i utrata wagi... a może to hemoroidy? dodam, że pracuję na siedząco w firmie zajmującej się składaniem elementów plasitkowych i cały dzień siedzę.. w domu mało się ruszam więc może to hemoroidy? Jakich badań potrzebuje? Mam zgłosić się do szpitala czy do specjalnego ośrodka? Pomocy!!!