Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjljrrt

ile lat moze dostać mój chłopak??jestem załamana!!

Polecane posty

Gość jkjljrrt

Wczoraj szłam ulicą na spotkanie z chłopakiem i jakiś koleś(jako że jestem bardzo szczupła)Zaczał mnie wyzwywać "ej kobieta szkolet anoresja...za chwile niunia posiesz mi???" Ja to zlałam.Pracuje w modelingu...nie odchudzam się mam taką igurę,zarabiam na niej i kocham siebie.Ale mój facet był innego zdania..Akurat szedł słyszał to i wraz z kologą zaczął się bić...Ja potem już nie protestowałam.Nie ukrywam ze dawalo mi to satysfakcje jak widziałam jak znika im pewnosc siebie...Pobił go tak dotkliwie(jego kolega uciekł)że podobno walczy o zycie w szpitalu... Po chlopaka przyszli rano..Przebywa w areszcie.Boze...czy jest szansa na to zeby nie poszedł siedziec?A jak tamten umrze???:(:((ma obrazenia narządów wewnetrznych coś pękniete w brzuchu i nie odzyskał przytomości:(

Gość wystarczyloby,zeby raz
mu dal w pysk, a nie katował, trzeba byc odpowieialnym. teraz moze dostac bardzo duzo

Gość jkjljrrt
nigdy go nie zostawie..Dzis planowalismy zareczyny.. na dniach chcielismy brac szybki slub..:( Owszem mógł ogo tylko uderzyc..ale mój chłopak jest wybuchowy..po prostu taki jest..Ja sie zabije:(

Gość nie rób tego
nie wiesz czy tak kiedys nie potraktuje Ciebie.

Gość ghvcgvg
nawet dożywocie. przykro mi. dlaczego zadajesz sie z koksami??

Gość ljrrt
Z JAKIKI KOKSAMI...ZA to kocham mojego faceeta zawsze stoj w mojej obronie..pare razy uratowal mi zycie...Wiekszosc facetow boi sie teraz odezwac...twoj pewnie by spierdolił...TAMCI ewudentnie mnie zaczepiali szli za mna...gdyby nie moj facet mnogliby mi cos zrobic...niby dlaczeg maja czuc sie bezkarni...Ogolnie martwie sie tylko o chlopaka bo jakby miala pewnosc ze nie pojde siedziec...nie mialabym wyrzutow sumienia gdyby tamten umarl..

Gość ljrrt
czuli sie tak pewnie a tu kurwa zonk....tacy osiedlowi kolesie...pewnie nie jedno pobicie maja za sobą..nie robcie zmojego faceta potwora nigdy sam nie zaczyna,zawsze tylko stoi w mojej obronie

Gość nie widzisz różnicy
między strzeleniem kogoś w pysk a skatowaniem ? mnie też bronił facet 2 razy ale nie skatował tego drugiego - po prostu dostał 2 szybkie strzały. Twój to psychol i powinni go na dożywocie wsadzić

Gość ghvcgvg
sorry w sądzie to nie przejdzie. zgnije w mamrze. za kilka lat pewnie bedzie mial wytatuowana emke i trzy gwiazdki.

Gość ljrrt
890()=?-normalnego chlopaka by nie tknał zawsze stal w obronie słabszych..

Gość i tyle z życia zostało
spotkacie sie za 25 lat :P

Gość Koko Szanell
Znajomy za pobicie ze skutkiem śmiertelnym dostał 9 lat. Odsiedział 7 i 2 w zawiasach.

Gość Koko Szanell
Ten mój znajomy też siedział w Strzelcach.

Gość Koko Szanell
Szkoda, że Twój chłopak nie zna umiaru. Dałby raz czy dwa po gębie takiemu chamowi i tyle. A teraz sam ma kłopoty.

Gość ten twoj chlopak to jakis
agresywny typ.podejrzewam,ze to prowokacja. ja bym nie chciala byc z takim zwierzeciem,nawet jesli jakis koles nazwal cie szkieletem to nie znaczy ze twoj chlop odrazu ma mu dawac wpierdol z lamaniem konczyn etc zastanow sie nad soba i nad tym z kim jestes.patologia

Gość 890()=?
yessssssssss offerma

Gość jenk
Ty z modelingu -a szkołę skończyłaś , bo walisz błędy ? I nie pisz ,że to w nerwach .Patologia jak nic .Ciężkie pobicie za słowa? Powinien dostać wysoki wyrok .

Gość misia_bella
jesli koles nie przezyje - to twoj chlopak bedzie odpowiadal za pobicie ze skutkiem smiertelnym lub nieumyslne spowodowanie smierci (ewentualnie umyslne spowodowanie smierci jesli zamiar zostanie mu udowodniony),choc raczej to pierwsze. Natomiast, jesli tamten koles przezyje, to w gre wchodzi odpowiedzialnosc, za pobicie, napasc, ewentualnie bojke. Wszystko zalezy od tego jak sprawe zakwalifikuje prokuratura. No ale sprawa w sadzie bedzie na pewno. Poza tym oprocz wyroku karnego facet moze domagac sie takze odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu oraz zadoscuczynienia za doznana krzywde. Jesli zostanie to zakwalifikowane jako bojka lub pobicie, to twoj chlopak raczej dostanie zawiasy. Pod warunkiem oczywiscie ze nie byl dotad karany. Ale nawet z zawiasami jest potem problem z praca, bo pracodawcy coraz czesciej wymagaja zaswiadczenia o niekaralnosci.....

Gość autorkkaaa
miesia bela-dzieki za konkretny post..Jakby zginął To byloby naprawde nieumyslne sopowodowanie smierci przeciez nie chcal go zabic..Były emocje... do autora zposta powyzej...:) Bede zyla sto lat..Pewnie nasze drogi jeszcze sie skrzyżują,wiele bys dala by przedstawiac sobą taką wartośc jaką przedstawiam ja:)