Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmetaxa

ZAGRAJMY SE W GRE...........

Polecane posty

płatki muesli i zapiekanke :classic_cool: wzielas/chcialabys wziasc udział w "trójkącie'?

no właśnie takie, takie, to jest kafe kochanie! :D no nie gadaj ja bym nie miała chyba odwagi hehe. kurcze mam mase ulubionych naprawdę ciężko znaleź faworyta :) ulubione żarełko?

Gość batyśka
wichry namiętności balsam czy oliwka?

"Siła strachu" ale w sumie dużo lubię Lubisz chodzić do kina? xmetaxa Kurde no ja jako tako odwagi to nie wiem, to były żarty z koleżanką i moim chłopakiem :O W sumie to zaczęłam się śmiać (alko) jeszcze na początku jak się tylko pobawiliśmy, ale nie wiem czy to faktycznie takie zabawne dla mnie było czy bardziej zazdrosna ;)

Gość nie te czasy
lubie twoje hobby?

no właśnie to już chyba o odwagę nie chodzi ale ja bym była tak zazdrosna że szok :P chociaż mój facet swego czasu upierał się na takie zabawy ale szybko mu to wybiłam z głowy.

no chyba że tak haha :D jeżli chodzi o zawody wykonywane przeze mnie to jestem wszechtronna jak cholera :p bez kitu ide chyba w kime zaraz... jesteś katoliczką?

nie nie jestem, chociaż nie ukrywam bo bym chciała :) 💤 ide spac zasypiam. kolorowych :)