Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony narzeczony..

Moja narzeczona dostała ode mnie pierścionek zaręczynowy za 10 tys, a ona...

Polecane posty

nie dała mi nic :o Czuję się bardzo zawiedziony. Ona chyba mnie nie kocha i nie mam dla nie żadnej wartości :( Długo odkładałem na pierścionek i harowałem na niego ciężko. Liczyłem na jakiś chociaż symboliczny drobiazg z jej strony, a tu nic. A przecież dobrze zarabia, ma bogatych rodziców i na głupie kosmetyki wydaje sporo kasy, jakieś mazie od Diora, Lancome i inne. Widać jestem dla niej nic nie wart :(

Gość ta co rybkę by chciała
ale co Ty byś chciał dostać>:D

Gość pandusia
a przepraszam co Ty niby chciales od niej dostac?? Co miala odkladac na prezent dla ciebie kupic go trzymac w szfie i czekac az sie jej oswiadczysz??

No jakiś drobiazg, zegarek, sygnet czy coś tam. A ona tylko obejrzała pierścionek, sprawdziła w necie cenę tego modelu i powiedziała: "może być, ale Kasia dostała taki za 12 tysięcy" i skrzywiła się :O Myślę, że ona mnie nie kocha, bo nic mi nie dała :( Nie liczę się dla niej, inaczej na pewno dostałbym od niej coś wartościowego. Smutno mi :(

Oficjalne oświadczyny były planowane od miesiąca :o Żadna wymówka. Mój kumpel dostał od swojej panny sygnet za tys zł. Odkładała na niego ze stypendium na studiach, bo ogólnie ma mało kasy i jeszcze nie zarabia. A moja to olała i nic...

To jest chyba odzew na wątek o pierscionku zareczynowym za 400 zł :))) Marna provo :(

To nie prowokacja. Ja spłacam kredyt za mieszkanie, w którym ona ze mną mieszka. Do tego jeszcze starałem się z tym pierścionkiem. A ona chyba tego nie docenia :(

Gość hahahahahahaahahaaaaaaaaaa
ale jaja sobie robisz z ludzi :)

Jak nie provo to chyba urwales się z choinki , nie dostałeś bo żaden facet nie dostaje nic na zareczyny i tyle w tym temacie.

Baddel Ty też pewnie jesteś taką egoistką. Dziewczyna mnie olała i tyle. Inne jakoś potrafią być chociaż trochę wdzięczne. Nie wiem, czy warto dalej w nią inwestować. Kasę bierze chętnie, a jakoś sama od siebie nic dać nie potrafi.

Gość gienka loska
a to zdzira mogła ci chociaż loda zrobić ja bym rzuciła taką ja mojemu na zaręczynach obciagnęłam

Gość co ty bys chcial ...
Jesli powiedziala TAK - to nie olala tylko dostales Pozytywna odpowiedz. Ciesz sie bo ja na wszystkie pierscionki reaguje alergia i krzycze glosno NIE :P

Gość 890()=?
dziecko jdz spac bo juz snic zaczynasz:Dpierscionek za 12 tys widziales jak swinia niebo

Przecież 10 tys. to nie jest aż tak dużo. Dla mojej kobiety bardzo się staram. Liczyłem na coś w zamian, chociaż za symboliczny tysiąc zł. Więcej miesięcznie na szminki wydaje :o Chyba pomyślę nad rozstaniem, bo skoro teraz skąpi mi paru groszy, to kiedy będę chory albo po wypadku, na pewno nie będę mógł na nią liczyć :o Ja będę umierał, a ona pójdzie szminki kupować :(

Gość trza było
trzeba było kupić za 9 tysięcy byś miał 21 tysiąc w kieszeni a nie chciał od niej

Gość ASC/DSC
Ja narzeczonemu wręczyłam z okazji zaręczyn deskę do windsurfingu. A on mnie tradycyjnie... pierścień.

Gość trza było
kupić za 9 tysięcy i masz 1 tysiąc w kieszeni

Gość it must be provo...
i to mega nędzne :O ech....

Dajcie sobie luzu kiedy czytam takie wypociny to aż mi się słabo robi. Człowieku ty myślisz tylko o kasie. Sam dałem ładny i niezbyt drogi pierścionek, a nawet na myśl mi nie przyszło żeby oczekiwać w zamian czegoś poza sakramentalnym tak. a mogłem dać samochód. co da debile

no i właśnie niektórzy się mylą pisząc, że dziewczyna nic nie daje...zgodnie z tradycją zaręczyny polegają (z tej strony technicznej) na wymianie pierścionków, dziewczyna powinna dać wtedy mężczyźnie właśnie jakiś sygnet albo obrączkę (o zegarku o którym wspomina autor nie słyszałam)...niestety odchodzi się już całkiem od tej tradycji, choć spotkałam się jeszcze z kilkoma takimi parami... inna sprawa, że ten temat to akurat prowo ;)

Dlaczego uważacie, że to prowo? Moja narzeczona zarabia 5-6 tys. za mieszkanie u mnie nie płaci, ogólnie nie ma żadnych drastycznych wydatków. Za to ciągle chodzi po galeriach i wraca z ciuchami, które już się w szafach nie mieszczą. Myślałem, że dostanę chociaż jakiś symboliczny upominek, na znak wzajemności, miłości, a tu nic.