Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdf

Koleżanki chyba zazdrosne

Polecane posty

Gość fdfdf

Z moim chłopakiem jestem już prawie 2 lata :) Od czasu kiedy zaczęłam spotkać się z nim, kolezanki nagle się odwróciły a miałam ich mnóstwo. Całe dnie z koleżankami wszędzie gdzie się dało zakupy, granie w kosza, jazda na rolkach a teraz ? nic. Jedna poszła do nowej szkoły, nowe otocznie, wypady z chłopaka koleżankami a druga po prostu zazdrościła to, że nie wychodzę tak często do niej jak kiedyś i opierdzielała dupe za plecami jaka to ja nagle nie jestem. I tak powoli zaczynał się urywać kontakt między moimi koleżankami a mną. Teraz to wielce wylansowane nowe kolezanki, imprezy z chłopakami itd. Z nimi spotykam się raz na 3-4 miesiące po 3 godziny. A gdy pisze co u nich ? odpisują wielce gdzie to one nie idą, z kim one nie były. Cały czas starałam się utrzymywać kontakt ale czy coś zrobiłam nie tak ? Teraz jak się nie widzę z chłopakiem to nie mam gdzie wyjść ;/

Gość fdfdf
jak myślicie ? proszę o pomoc bo nie wytrzymam ;/

Gość fdfdf
?

Gość fdfdf
jak myślicie ?

Gość ddddsdafjosdgjdo
to Twoja wina , zaniedbałaś koleżanki. nie ładnie.

Gość fdfdf
właśnie w tym problem że nie... cały czas pisałam do nich a one wielce miały wyjebany bo zamiast 5 godzin się widzieć to my tylko 2

Gość fdfdf
a teraz jak się spotykamy to ja mam czas a one wielce nie mają to się umawiają z 10 kolezankami co godzinę. nie wiem co zrobić, chyba już nic. Tak to jest jak ktos się wylansował na siłę

Gość ddddsdafjosdgjdo
znajdź sobie nowe koleżanki, albo zakumpluj się z dziewczynami jego kolegów, bo myślę że już ich nie odzyskasz. rozumiem Cię ..

Gość fdfdf
chodziło mi o koleżanki chłopaka mojej kolezanki czyli M.

Gość fdfdf
wiesz jakie to trudne... ja pisze a one mówią, że nie mają czasu bo są umówione z Ola, Marysią czy też Gabrysią na drugi dzień to samo a po 3 dniu już nic. ;/

Gość ddddsdafjosdgjdo
bo je na prawdę zaniedbałaś. pamietaj przyjacióki są na zawsze. a chłopaka możesz raz mieć raz nie mieć.

Zazdrość miałam to samo, jak się dowiedziały że dostałam się na prawo i jestem w ciąży.. Zresztą na kafeterii jest to samo, zazdrość i zawiść...

Gość fdfdf
Tak to jest zazdrość... Ja robiłam wszystko żeby utrzymać kontakt. Zapraszałam na herbatę czy na jakiś spacer ale to one zawsze odrzucały moje propozycję. JAK MAM COŚ WIĘCEJ NAPISAĆ TO POWIEDZCIE MI TO OPISZE OD POCZĄTKU WAM TĄ CAŁĄ SYTUACJĘ

Gość fdfdf
POMOCY JA JUŻ NIE WYTRZYMUJE W DOMU źle mi jest ;/