Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramoooona

Co wpływa na wielkość stopy?

Polecane posty

Gość ramoooona

Witam! :) Dziś miałam dość niemiłą kłótnie z moją mamą :(, kupiła mi buty, na oko, gladiatorski takie z czarnych paseczków, jej się podobały,i mówiła że to największy rozmiar w sklepie itp itd. ja noszę 40-41 mam dużą stopę i szeroką więc masakra z kupowaniem butów.Gdy but już wszedł wyglądał no cóż nieciekawie i czułam się w nim okropnie, moja mamusia od razu w krzyk że dla mnie żadnych butów w mieście nie ma że koniec z tym że bym zaczęła się odchudzać bo będę robiła zakupy w męskich sklepach, uważa że jestem grubą tłustą świnią ;( osobiście nic do siebie nie ma choć nie zaszkodziłoby trochę zrzucić (przy wzroście 171 cm ważę 67 mam nadwagę ale wyglądam dobrze) No ale wracając do tematu, mamusia krzyczała przez bite 2 godziny że to przez moją wagę mam takie duże stopy że to niedopuszczalne żeby cytuje " dziewczynka w twoim wieku" miała taki kłopot.Mówi tak zazwyczaj kiedy robię coś niedopuszczalnego w moim wieku,(mam 14 lat, choć wyglądam na 19 i tak się też czasem a nawet często zachowuje) no ale mama wie lepiej więc mamy się słucham, i tak się zastanawiam czy to ile ważę ma znaczenie jaki noszę rozmiar buta? Bo jak dla mnie nie ale może się mylę.POMÓŻCIE :D

Gość nieważne teraz tylko
indory w modzie , masz indora jesteś trendy

Gość ramoooona
Piszcie :)

Gość mikrofiutek
podobnno wielkość penisa

Gość sdsdddffdfgfg
mialam w szkole taka kolezanke ktora tez miala bardzo dużą stope w mlodym wieku i nadwage, i w ogole wczesnie dojrzala:piersi, okres miala juz w 2 klasie podstawowki ;) mysle, ze wielkosc stopy nie zalezy od wagi tylko od genow, po prostu masz duze stopy i tyle. jak schudniesz to rozmiar sie nie zmniejszy, moze sie co najwyzej wyszczuplic stopa..