Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemocochodzi

do kobiet :) pytanie, odpowiedzcie prosze

Polecane posty

Gość niewiemocochodzi

otoz, mam problem i nie wiem czy powinnam sie udac do lekarza. jak kazda kobieta lubie obcasy, ale zauwazylam ze za kazdym razem w szpilkach scieram flek glownie w prawym bucie. Kiedys zlamalam stalke tez w prawym bucie.... prawa kostke mialam kiedys skreconą. nie wiem czy to ma wplyw na moje chodzenie,nigdy nie mialam stwierdzonego plaskostopia. prosze pomozcie z gory dziekuje

Może po prostu nie potrafisz chodzić na obcasach i lepiej dać sobie spokój? Ja też nie umiem,choć próbowałam. Zresztą chodzenie w tych butach jest niezdrowe a nawet niebezpieczne jak się nie umie.

Gość niewiemocochodzi
hmm nie wiem, raczej nie mam z tym problemu. nigdy nie mialam. po prostu np po dluzszym chodzeniu/ po imprezie widze ze jeden but mam przekrzywiony - zawsze w prawej stopie ... zastanawia mnie to.. czy to nie jest jakas wada :(

Gość kasicccccc
Duże prawdopodobieństwo że masz skoliozę /boczne skrzywienie kręgosłupa/, dodatkowo opierasz się na prawej stopie całym ciężarem nie "trzymając" kostki ścięgnami bo masz uraz po skręceniu st. skokowego by go nie nadużywać i oczywiście masz rozwaloną torebkę stawową., co powoduje inną pracę całej stopy.

Gość niewiemocochodzi
nie mam skoliozy. nawet przy rutynowych badaniach w szkole ialam prosty kregoslup. obwiniam bardziej uraz kostki, ale on byl dobre 6 - 7 lat temu, wtedy mialam zwichnieta kostke i zalozona opaske uciskowa. nie mialam naruszonej torebki, ale staw skokowy jak nabardziej :/ :(

Gość nie te czasy
ja mam delikatna skolioze i mam to samo.Jak zmieniam fleki to w prawym bucie obcas mam zjechany na skos,a nie rowno jak w lewym.

Gość sdsdddffdfgfg
moze staraj sie inaczej chodzic. ja np. chodze nogami do siebie i jak ide to musze uwazac zeby stawiac nogi od siebie. a poza tym moze buty są krzywo zrobione? ja mam kilka par butow ktore po prostu są krzywe, prawy jest troszke rozny od lewego, ale to nie rzuca sie w oczy przy zakupie dopiero przy chdozeniu wlasnie widac, ze cos nie tak z tymi butami :)