Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anik@

brak przyjaciół

Polecane posty

Gość anik@

tez tak macie??? nie wiem czy nikt nie ma czasu na znajomych, by wyjsc razem na kawę czy do parku z dzieckiem?? trzeba sie prosic o kazdą znajomosc!!! nie mówie ze jestem jakas samotnica, ale zawsze pierwsza wyciągam reke by sie z kimś spotkac!! tez jestescie tacy zabiegani?? to przeciez kwestia organizacji-wolny czas...

Gość anik@
nikt tak nie ma:( czuję się wyalienowana:(

Gość fdfdf
wejdź i przeczytaj :) też nie mam przyjaciół

Gość anik@
z tym lizaniem to podszyw... a psa nie mam he he

Gość anik@
przeczytałam co napisałas... nie wiem czy mam podobną sytuację... z tego co wyczytałam oceniam cię ze jesteś młoda.... ja nie jestem na etapie spotykania sie na ploteczkach z kolezankami... jestem po 30-tce i chciałabym czasem z kimś pogadac (nie o dzieciach) ogólnie wyjsc na kawe czy do kina nawet z dzieckiem tylko, że ja muszę prosic kazdego o spotkanie, tzn. ja pierwsza zawsze proponuję to wyjscie... dziewczyny mają męzów dzieci ja tez mam ale mam czas... jestem zorganizowana na tyle ze znajduję ten czas dla innych ale łaski nie potrzebuję a mam wraqzenie ze własnie kolezanki tak mnie odbierają.... a ty cóż widzę ze taka do konca szczera nie jestes... chyba nie dojrzałas do przyjazni... to ze zeswatałas kogos nie znaczy ze ktos od razu musi ci dziekowac za to bo przeciez nie robiłas tego za to zeby cos miec tylko chyba bezinteresownie?? nie wiem nie umiem porównac twojej sytuacji do mojej....

Gość grażynka 6374
bo tak już jest, że singielki nie są mile widziane wśród par:( poza tym masz więcej czasu a ludzie jak mają dzieci to zawsze mają inne sprawy na głowie niż spotykanie się, ja mam tak samo, 34 lata, w dużym mieście, bez koleżanek, przeważnie chodzę wszędzie sama

Gość grażynka 6374
a ty jestes sama czy też masz męża??? bo nie doczytałam:)

Gość anik@
ale ja nie jestem singielką:) mam rodzinkę mam 33 l., no i wiele pomysłów jak spedzac czas... czasem chcę isc na przysłowiową kawę i pogadac z dziewczynami (nie o dzieciach, bo ile mozna) ale te moje znajome... umawiają się a potem "cos im wypada" a ja mówie nie chcę się wpychać na siłę.... nie wiem zaczynam myslec ze moze ze mną cos nie tak:(

Gość stynka,
ja tez,po 30 ,mało znajomych ,a sama łazic nie cierpie

Gość anik@
nawet jak z mężem zapraszamy znajomych do siebie i jest fajnie, szczerze się smiejemy, gadamy jest wesoło i miło... i myslę ze zawsze powinno być następne spotkanie z tymi znajomymi a oni NIC, cisza, tylko smsem podziekują(nie chodzi mi o zadną wdziecznosc) ze było super ale sami nie zaproszą do siebie ani nawet nie zaproponują zeby się znwu spotkac... nie wiem dlaczego,,,,

Gość widoków nie widać
może cię nie lubią i tyle, mam takie koleżanki, które chcą się spotykać, mamy jakąś wspólną przeszłość i powiązania więc czasem jakas kawa i plotki ale często odmawiam bo nie przepadam za nimi, albo są nieszczere, albo kreują się na kogos innego, albo się przechwalają, mi brakuje takiej normalnosci i szczerości w relacjach

Gość anik@
ale powiedzcie? czemu tak się dzieje? ludzie NIE CHCĄ?? sie spotykac? czy po prostu tak trafiamy ze nie mają czasu?? bo ja juz sama nie wiem...

Gość anik@
może mnie nie lubią??!! no juz sama nie wiem... nie jestem jakas kłopotliwa!! tak mi sie wydaje... A jak spotykam kolezanki przypadkiem to słyszę... "no myslałam o tobie zeby sie spotkac!" ale to tylko chyba na odczepnego...

Gość anik@
miałam taką fajną (wydawało się bliską) kolezankę, wspólne tematy, wspolne wypady (aerobic) spotykałysmy sie niemal codziennie... wszystko fajnie telefony smsy codziennie (mówie niemalze przyjaciółka) i nagle... ona urwała kontakt... nie mam pojęcia dlaczego pisałam do niej nie raz ale zawsze zajeta.... a zanmy sie 4 l. i czasem bywało ze sie nie odzywałysmy miesiąc, ale pote znowu kontakt był dobry a teraz od sylwestra sie do mnie nie odzywa... nie pokłóciłysmy sie nic... po prostu cisza z jej strony...

Gość coś w tym jest
Ja podobnie...mam 33 lata, mieszkam sama w dużym mieście, rodzice i siostra daleko.. a ja większość czasu spędzam w pracy. Fajnie by było czasem gdzieś wyjść, zmienić otoczenie. Wszyscy tego potrzebują.

Gość anik@
nie wiem juz sama!! czy to ze mną cos nie gra!!! głowa mnie boli od tego... czy dobrze czy zle postepuję, a jesli chodzi o nieszczerosc to zawsze jestem szczera i mówie co myslę.... ale nie tak by kogos urazic bez przesady...

Gość anik@
no chyba nie wszyscy potrzebują, skoro nie chcą sie spotykac?!

Gość anik@
do fdfdf IDZ PROSZĘ NA SWÓJ WĄTEK OK!!

Gość fdfdf
Ja kiedyś wychodziłam dzien w dzień a teraz siedze przed komputerem i tam szukam koleżanek do pogadania ;/

Gość fdfdf
tio po chuj swoj wątek tu zrobiłaś jak nie chcesz zeby ktoś pisał donbra jestes w chuj mam taka sama sytuacje i chciałam się podzielic ale jak ktos jest nie miły dla mnie to ja tym samym się odwdzięczę

Gość anik@
dziewczyno odpisałam ci ze mam inną sytuację... i bez ch***w proszę!!!

Gość coś w tym jest
i już wszystko wiadomo....egoistyczne podejście....nieumiejętność słuchania innych...tylko ja...tylko dla mnie....smutne....