Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina213232132332

ciągle próbuje dorównać moim koleżankom

Polecane posty

Gość Paulina213232132332

nie wiem czemu ,ale mam same bardzo ładne koleżanki. niektórze wręcz śliczne . lubie je ,ale czuje się źle w ich towarzystwie. czuje sie brzydka. one ciagle mówią ile mają adoratorów itd czuje się od nich gorsza choć te niby lubie mi mówią ,że jestem ładna ,ale nie wiem czy mówią to szczerze.. mogą przeciez tak mówić bo tak wypada lub chcą mnie wykorzystać np faceci niby one są bardzo miłe i dobrze mi sie z nimi gada ,a po każdym spotkaniu z nimi mam doła motywuje mnie to bo próbuje bardziej dbać o siebie ,ale i dołuje bardzo Myślałam o tym żeby się zakumplowac z jakimis przecietnymmi ,ale co mam zrobić skoro jakimś trafem same ładne towarzystwo mi sie trafiło? a czuje sie jakoaś taka gorsza np znajomi mojego faceta to jakoś mnie potrafia dowatościować nawet jego koledzy jak powiedza jakiś głupi komplement ,, ale fajną sobie dziewczyne wybrałes nno" czy coś w tym stylu a moje koleżanki ani razu chyba mnie nie skomplementowały mimo ,że ja je tak pewnie one też mnie uważają za gorsza od siebie

Gość opopooppopopp
to po co Ci takie koleżanki? Znajdź sobie jakaś pasje np taniec, poznasz nowych ludzi i nie będziesz miała czasu na takie myślenie;]

Gość Paulina213232132332
ale tak czasem sobie mysle ,że to może walka z wiatrakami? że powinnam się poddać i nie dbać o siebie ? bo na co mi sie ten wysiłek zda? mam jakis adoratorów, ale oni są kompletnie nieinteresujacy ..

Gość Paulina213232132332
opopooppopopp- po co? ja sobie ich świadomie nie wybierałam same mi sie takie ,,trafiły" i niby czuje sw jakiś sposób dumna ,że trafiłam w takikie towarzystwo tzn dziewczyny na dobrych studiach, bardzo ładne, z ,,dobrych domów" a z drugiej strony wiecznie czuje się gorsza , wiecznie jakoś z nimi rywalizuje bo każde wyjście to konkurs która sie lepiej ubierze ,umaluje.. nie mowi sie tego ,ale to widać ,że każda stara sie wygladać lepiej od reszty i ocenia inne

Gość wsddwds
kochana a moze przyciagasz takie towarzystwo, bo ciagnie swoj do swego ? czyli Ty tez jestes bardzo ladna tylko nie wierzysz w siebie ?

Gość Paulina213232132332
nie wiem .. niby też nie jestem z złych studiach i chyba brzydka nie jestem ,ale ciągle czuje sie gorsza.. a może to jest tak ,że trwa u sąsiada jest zawsze zieleńsza? albo faktycznie jestem ,,gorsza"? tak czy siak czuje się wśród nich źle

Gość wsddwds
jak chcesz to odezwij sie na gg 37093289 to pogadamy o tym