Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podzielna

Podziel się! :)

Polecane posty

Gość podzielna

Chciałabym, żeby to był temat paczkowo-żywnościowy, bo "zainspirowana" innym tematem widzę, że często ludzie, również z małymi dziećmi, nie mają co do gara włożyć, szczególnie pod koniec miesiąca. A w moim domu tyle jedzenia się marnuje, w Waszych pewnie też. Nie chcę, żeby pojawiali się tu cwaniacy, czy ludzie potrzebujący ubrań, ale ci w największej potrzebie: głodni, bez kasy na jedzenie, którzy próbują zrobić coś ze swoim życiem, nawet, jeśli słabo im to idzie. W związku z powyższym ja deklaruję pomoc na terenie Warszawy, osobom, które nie mają jedzenia, bo np. brakuje im "do pierwszego". Na zasadzie: mam - dzielę się. Dziś mam np. wielki gar rosołu i na pewno nie zostanie zjedzony, chętnie odleję komuś słój, rosołek pierwsza klasa, sama robiłam ;) więc ja nie tracę - ktoś zyskuje. Jacyś chętni? :)

Gość podzielna
wyjątkowo śmieszne, naprawdę, uśmiałam się. kysz kysz, trole.

z tym serkiem wiejskim, to sobie daruj, trolu ;) podszywom dziękuję za uwagę, nick zaczerniony. nie siejcie spamu, bo naprawdę są ludzie, którym mogę bez problemu pomóc, więc czemu nie?

Gość
zaraz będę na lotnisku to pojadę do ciebie na rosół...

nie rozumiem, w czym widzicie problem. Jeszcze pół biedy z dzienymi bucami, którzy w życiu nie skalali się pracą, bo mają lat 15 i ciągną kasę od rodziców, ale myślę, że część z Was, to dorośli ludzie, którzy sami często nie mają co jeść. Więc co złego w zaoferowaniu durnego rosołu matce, która nie ma jedzenia dla dziecka? NAprawdę widzicie w tym jakiś problem?

czy może po prostu sami nigdy niczym się nie podzieliliście i w pustych pałkach Wam się nie mieści, że ktoś może zrobić to za darmo, dla własnego dobrego samopoczucia, bo nic na tym nie traci?

Gość
jesteś pojebana

Gość fdfdf
mi do 10 musi starczyć 300 zł na życie

Gość fdfdf
na 4

Gość fdfdf
plus mój pies który też chce zjeść karmę dla psa

Gość
hahahahahahhaahahhahaha śmiech na sali - 300 zł na życie

fdfdf - chętnie Ci pomogę "żarciowo", jak już Ci się kasa skończy, ale myślę, że z 3 stówami, makaronem, ziemniakami i innym stosunkowo tanim żarciem, można dać radę, a jeśli nie - daj tu znać :)

Gość fdfdf
coś w tym śmiesznego ? dopiero 10 dostaje wypłate... trzeba jeszcze opłacić telefon za 70 zł.

Gość fdfdf
jedzenie mam ale gorzej z zapłaceniem rachunku za telefon no ale ja zawsze wole zapłacić rachunki. Niż potem siedzieć w długach hahahahaahahahaaha

Gość
300 zł to jaką ty masz wypłatę ??

Gość fdfdf
1000 czasmi 1300

ok to fajne ale myslisz że Ci naprawdę biedni siedzą na kafeterii? dziwne są wasze oczekiwania Ci co są naprawdę biedni nie maja na żadne forum czasu i sa z reguły zbyt dumni aby coś wziąść!

Gość hmm moze ktos sie zrzuci na
swietny pomysl autorko:) nie przejmuj sie trolami i nie trac zapalu:)

Gość fdfdf
Bo zawsze coś kombinuje żeby mieć kase no ale w domu mam 2 telewizory nowe, laptop, komputer za energie trzeba płacić 5 telefonów. Na obiad zawsze coś wykombinuje nawet jak nie mam to pożyczam od babci 20 zł żeby tylko obuiad mieć bo to podstawa

Gość
a ja żyje skromnie, i chętnie bym zjadł domowego rosołu, pomimo że nie jestem biedny, to muszę odłożyć - niedługo kolejne rozprzedanie lotosa .

Gość fdfdf
Rodzice zawsze wszystko robili tylko żebym miała dobrze z bratem, żeby niczego nam nie brakowało. Internet- komputer. a to że przez te jebane rachunki nam nie starcza to tak robimy żeby obiad był a na kolacje lata się do sklepów i szuka się tańszych produktów. po 3 miałam w tyle imprez 18 kuzyna w czerwcu 19 komunia więc nic nie zrobie

Gość
nie mam czasu, ciągle jestem w biegu, gdyby nie to że 2 księgowe robią za 4 to już bym oszalał .