Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patelnia211

DZIEWCZYNY na co zwracacie uwagę GDY POZNAJECIE jakiegoś CHŁOPAKA?

Polecane posty

bimbałku to co do mnie napisałeś ma się NIJAK do mojej rzeczywistości,więc pozwól,że nie wezme sobie Twojej uwagi do serca pozdrawiam:)

mała_ironia -> ale pewnie o wiele lepsze jest przytulić się do faceta podczas burzy (takiej jak np w nocy ze wtorku na środę przeszła nad moja miejscowością) niż siedzieć samej :P

Levvi no może i tak. U mnie burzowalo wczoraj. Ale byłam w pracy akurat. Ale widzę za oknem że idą chmury, będzie powtórka. :O

mała_ironia -> ty z Nowego Sącza jak dobrze pamiętam? ;) u mnie wczoraj tylko trochę polało, burze ominęły.

mała_ironia -> ups. to coś pomieszałem ;] ja mam słabą pamięć do tego kto skąd jest :P

Tak chodzę po tym kafe w poszukiwaniu jakiegoś normalnego topicu, no ale dziś nie ma nic, no nie ma. A w pracy akurat dziś roboty jak na lekarstwo :O miało padać i burzowac, poszłabym do domu szybciej to przeszło bokiem :O dupa dupa :P

dupa? dupa to taka piękna część ciała (oczywiście o odpowiedniej wielkości i kształcie) u kobiety ;)

Dobra wybacz za dupe :( wystarczy już że dziś się dowiedziałam że mam sztuczne cycki buhaha :D styka tych informacji. Sympatycy Twoi założyli Ci topic na ogólnym ;)

Na łatwizne poleciałeś :) no i proszę wyszłam tylko na chwilę i złapał mnie deszczyk..gdzie ta burza ;> levvi podrzuc jakiś temat do rozmowy bo pośniemy

A tam :P ja ostatnio schudlam 5kg bo jadłam swoje ulubione warzywa typu fasolka szparagowa więc mogę wpieprzac frytki :P

Gość ed3kjljdkl3ef
na inteligencję i pisze to z czystym sumieniem:)