Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

20letni facet

Brzydzę się ludźmi którzy....

Polecane posty

Gość Adela :(
A byłeś z tym u lekarza? Jak dla mnie to się kwalifikujesz na wizytę. Nareszcie mamy dowód na szkodliwość polskich seriali! Ja nie obejrzałam ani jednego odcinka "M jak miłość" czy jakiejś plebani, bo zawsze twierdziłam, że to robienie ludziom wody z mózgu. A ty widać wychowywałeś się na telenowelach i teraz masz wykrzywiony obraz świata. Ludzie są albo kryształowi albo podli. Na szczęście nie otaczają nas same Esmeraldy, Lucecity itd.

Oto wszystkie seriale które obejrzałem w swoim życiu Dziedziczna nienawiść, Alvaro, Po prostu miłość, Z głową w chmurach, Słoda trucizna, Luz Maria, Fiorella, Cud miłości, Serca na rozdrożu, Zbuntowany anioł, Dziki księżyc, Amor Latino, Krople miłości, paloma, posłaniec szczęścia, przyjaciółki i rywalki, córka przeznaczenia, biały welon, zdradzona miłość, grzesznica, brzydula(kolumbijska), gorzka zemsta, marina, prawo pożądania, Hacjenda La Tormenta, wdowa w bieli, po rostu miłośc(kolumbijska), żar młodości, moda na sukces, różowe lata 70te, przyjaciele, ja klaudiusz, pomoc domowa, niania(rosyjska), sabrina nastoletnia czarownica, zwariowany świat malcolma, komisarz rex, ja klaudiusz, świat według bundych,czarodziejki, bufffy postrach wampierów Z polskich: Klan, Plebania, M jak miłosc, na dobre i na złe, złotopolscy, samo życie, pierwsza miłosc, życie jak poker, trędowata, 13 posterunek, miodowe lata, graczykowie(graczykowie czyli buła i spóła), rodzina zastępcza(rodzina zastępcza plus), świat według kiepskich, pucuś, myszka walewska, linia życia, duża przerwa, dlaczego ja?, trudne sprawy, w11, sędzia anna maria wesołowska, dedektywi,na wspólnej, egzamin z życia,rodzinka, bulionerzy i wiele wiele innych.

Oglądałem jeszcze niewolnicę isaure pierwszą i drugą wersję oraz anie z zielonego wzgórza. Ja wszystkie te seriale mam w głowie, oglądałem je od 6 roku życia.

Mam! Chodzę do kina, teatru, na basen, na siłownie, ogląd seriale, przeczytam od czasu do czasu jakąś książke. Chodzę do pracy. Ja po prostu interesuje się sztuką i kulturą.

Gość to ja się nie dziwię
że na studia nie poszedłeś przecież trzeba mieć czas na oblukanie wszystkich nowości telewizyjnych :)

Nie, na studia nie poszedłem z innych powodów. Ledwo co technikum skończyłem a do nauki nigdy nie miałem głowy. W podstawówce 1-3 miałem same dostateczne, od 4-6 miałem same czwórki i piątki(tylko dwie 3 i jedna 2), w gimnazjum same tróje(oprócz tego 2 i 4), w technikum również mi było trudno :( ale jakoś mi tam poszło.

Poza tym nauka nigdy nie była moją pasją :) Jak już studia to tylko w eksternistycznym trybie by nie miec kontaktów z ludźmi bo dla mnie każdy kontakt, spotkanie z drugim człowiekiem to tragedia. Pracuję jako goniec, latam tu i tam a do was po prostu piszę z komórki :D