Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibi2323

Nie potrafie się ubrac?

Polecane posty

Gość bibi2323

Dziewczyny mam ogromny problem z doborem ciuchów nie potrafie ich kupować i nie potrafie fajnie się ubrać Zakladam byle co i wyglądam jak wyglądam Poradzcie mi co zrobić żeby dobrze wyglądać mam 38 lat

Gość edzia18
ja tez tak czasami mam ale przeglądam dużo gazet z modą i trochę podglądam.Polecam ci także stronę http://modnymbyc-edit18.blogspot.com na której znajdziesz trochę porad-pozdrawiam

Musiałabyś mi pokazać swoją figurę. Zabrzmiało jakbym była jakimś zboczeńcem :D Ale tak na serio, zależy od figury. Pokaż może chociaż taką przypominającą Twoją :)

Gość bibi2323
Mems mam 165 cm jestem grubokoścista ramiona wmiarę wąskie spadziste Biust 80 B brzuch z fałdkami po ciążach biodra 98 uda masywne nie wiem co jeszcze

Gość mama dwojga :)
ja na blogu jednej z firm odziezowych ostatnio byly fajne porady jak sie ubierac w konkretnych stylach. Bardzo fajne... poza tym jak ktos wczesniej pisal - polecam Ci przegladanie blogow, gazet - pierdusnic i inspirowanie sie tym... tez mialam problem z zakupami, ale wtedy najlepiej wszystko wyrzucic na srodek pokoju - i zrobic przeglad - co masz, co nosisz i w czym wygladasz korzystnie zostawic (+jakies szmatki do chodzenia po domu podczas porzadkow ;) ) reszta... zrobisz co chcesz. pozniej pomyslec czego bys do tego jeszcze potrzebowala widzac juz co masz. Nie wiem... np marynarka (ktora pasuje do wszystkiego-i na sportowo i na elegancko - ale oczywiscie w zaleznosci od kroju :)) pasek, koszula, buty.... najlepiej gdybys dopisala sobie czy ma miec jakis wzor czy ma byc gladka... jaki kolor (wtedy bedzie Tobie latwiej)itd jak sobie wypiszesz konkrety to trzymaj sie tej listy - wiadomo ze nie musisz kupic wszystkiego od razu ale na raty jak najbardziej :) ja tak rok temu robilam porzadki w szafie - tylko trzeba sie trzymac scisle tej listy - nie kupowac nic innego - na impuls - bo moze sie okazac ze teraz Ci sie spodobala... ale... w sumie nie masz jej nawet do czego zalozyc... ;) ja tak czesto miewalam hehe ja bardzo lubie sie ubierac w stylu casual (to znaczy jest mi najbardziej zblizony;P) tu masz co - nieco o nim :) http://www.modasoliver.pl/Nowosci/Na-obcasach/Sciaga-ze-stylu-CASUAL_445.html

Gość bibi2323
DZieki dziewczyny za rady może to bobry sposób z wywaleniem wszystkiego z szaf i sprawdzeniem mam wiele rzeczy w których wcale nie chodzę lubie kupować eleganckie rzeczy a potem i tak w nich nie chodzę tylko zakładam bylejakie spodnie i bluzkę zwykle wstaję strasznie późno i nie mam już czasu na szukanie i zastanawianie się w co się ubrać

Gość mama dwojga :)
w takim razie szykuj sobie rzeczy przed pojsciem spac. ja tez tak robie... bo z rana mam straszne zamieszanie. Maz, dzieci. trzeba nakarmic - pomoc sie ubrac i w ogole... gdzybym jeszcze sie miala martwic w co sie ubrac to do obiadu moglabym siedziec w domu ;) hehe powodzenia :)

Gość bibi2323
Muszę podziałać bo czuje się malo atrakcyjna w swojej garderobie Musze sobie kupić pare bluzek ale póki co nie mam pomyslu