Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko takie mam

kiedy widac juz ciaze?

Polecane posty

Gość pytanko takie mam

bylam ostatnio u gina bo spoznia mi sie miesiaczka (mam zalozona spirale) dzisiaj jest 38 dc. bylam we wtorek. nie robilam testu bo i tak mialam miec ta wizyte wiec stwierdzilam ze powie co i jak. z reszta na poczatku nawet nie myslalam o ciazy. powiedzialam ze mi sie spoznia, zrobil usg i powiedzial ze nie widzi ciazy w macicy. zapytal czy bola mnie piersi - powiedzialaz ze nie. zatem mam pytanie kiedy jest widac ciaze w macicy? ile dni po zaplodnieniu? bo wydaje mi sie ze gdyby cos bylo to juz powinien widziec na usg. dodam ze juz sama nie wiem co o tym myslec ale od dzisiaj bola mnie piersi (mam nadzieje ze to jakies urojenie). dzisiaj po poludniu zrobie test ciazowy ale prosze odpowiedzcie na to pytanie: od kiedy widac ciaze w macicy?

Gość pytanko takie mam
nikt nie wie??

Gość ile juz????????????
zapytja ginekologa tu nie ma ginekologów tępa strzało:/

Gość ile juz????????????
skoro nie widzial to niema masz urojenia:O czekaj na @

Gość nie jesteś w ciązy
u mnie gin ok tydz po terminie miesiaczki stwierdził odczyn doczesnowy.kilka tygodni pozniej był juz widoczny pecherzyk

Gość pytanko takie mam
ile juz???????????? ja nie pytam czy jestem w ciazy tylko kiedy ciaza jest widoczna w macicy. poza tym nie szukam tutaj ginekologa. moze sa dziewczyny ktore znaja odp na moje pytanie. a tobie jak nie pasuje to nie musisz sie tutaj wypowiadac - TEPA DZIDO!

Gość pytanko takie mam
co to jest ten odczyn doczesnowy? szukam w google ale nic konkretnego nie moge zalezc...

Gość fdhfkj
nie jesteś, nie nakręcaj się. miałabyś szyjkę rozpulchnioną, zanim byłby widoczny pęcherzyk...

Gość pytanko takie mam
no ja mam nadzieje :) ze nie :) tylko ze gin mi robil tylko usg a nie badal palpacyjnie... mnie tylko martwi ten brak miesiaczki 38 dni... bo zawsze ale to zawsze mialam co 28 max 30 dni. nigdy takiej przerwy nie bylo. no i pytal czy robilam test - nie. no i ten tekst mnie troche zaniepokoil "w macicy ciazy nie widac..." a na koniec spytal czy bola mnie piersi. wtedy nie teraz tak ....

Gość pit z zusu
u mnie była widoczna po jakiś 10 dniach od spóźnienia

Gość pytanko takie mam
mala agatka i co wyjal ci ja gin czy zostawil?

zostawił. wizytę miałam 30 grudnia, niestety tego samego dnia mieliśmy wypadek samochodowy i moje maleństwo odeszło. także nie wiem jak wyglądałaby ciąża ze spiralą.

Gość pytanko takie mam
teraz przeczytalam ze jesli jest tylozgiecie macicy to ciaza jest widoczna nieco pozniej - on mi powiedzial na ostatniej wizycie ze u mnie ona jest wlasnie tak zgieta... ja tez mam zwykla miedzianke. myslalam ze to takie w miare bezpieczne ale widze ze nie bardzo. planuje 2 dziecko ale gdzies za rok moze dwa a nie teraz. zwlaszcza ze wlasnie zmienilam prace. no ale mam nadzieje ze bedzie ok :) i okres przyjdzie :)

Gość pytanko takie mam
bardzo mi przykro :(

zapewne przyjdzie :) my wtedy już planowaliśmy dziecko, ale chcieliśmy sie o nie starać za kilka miesięcy. i w sumie ostatecznie tak wyszło. po tamtym poronieniu w maju ponownie zaszłam w ciążę :) tym razem bez spiralki :) z pełną premedytacją :P że tak powiem

Gość pytanko takie mam
w takim razie gratuluje :) ja dzisiaj po poludniu zrobie test dla sw spokoju - chociaz jak sobie przypomne... poprzednim razem tez mi sie spoznial chyba 3 dni, zrobilam wlasnie dla "sw spokoju" i wyszly 2 kreski. teraz to moje najwieksze szczecie mimo ze nie planowane ale szczescie i chcialabym zeby to szczescie pobylo sobie jeszcze jedynaczka (ma 14 miesiecy)