Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce tego czegos w domu

Mama w ciąży-wstydze sie tego,dobiło mnie to

Polecane posty

Wczoraj mama oznajmila ze jest w ciazy, i za 5 miesiecy bedzie nowa istota w domu :o, totallna załamka, na przemian z kurviicą.Ja nie chce zadnej godzilii ani oblesnego potwora w domu ktory wiecznie drze ryja, sra rzyga, a w poźniejszym zczasie wszystko niszczy , gryzie,i wieczne wysłuchiwanie buntow 2,3,4,5,6,7,8.... latka i tak chyba do 20 -stki.Nienawidze histeryzujących wydzierających się dzieciakow rzucających sie w sklepie na poodwloge bijąccyh i gryzących wszystko i wszystkich dookoła.Jestem wsciekla, Cale zycie wywaliło mi sie do góry nogami Widzialam troche ze nabrala cialka,ale myslalam ze to efekt diety, a tu nagle okazalo sie ze to brzuch ciążowy, choc jeszcze maly jak na 4 miesiąc. Wstydze sie za matke normalnie.Kobiety powyzej 30-stki nie powinny zachodzic w ciąze .Chcialabym sie wyprowadzic , ale nie mam jeszcze 18, lecz gdy wybije, wychodze bez porzegnania.Napewno nie dam sie namowic na darmowa nianke abym swoj wolny czas poswiecało temu bekartowi.Juz widze jak z wszytkiego bede musiala zrezygnowac bo bede musiala siedziec zw domu i zajmowac sie bachorem a to nie jest moje dziecko.Nie zgodze sie na to, i bedzie wojna i afera. W tym wypadku jestem bezlitosna, i nie odzywam sie do matki.Ona doslownie dostanie świra jak to cos ppojawi się w naszym domu.Ciezko mi z tym, bo nienawidze dzieci

Gość ile jeszcze takich topów
założysz?

skasowali mi prze chwila ten topik nie wiadomo czemu to na nowo go wrzucam, czemu on zostal usuniety za piewrszym razem????

taaak, najlepiej zostawic posty o aanalach, ruchania, itd.. wtedy to jest miliard odpowiedzi w jedną minute

albo się wyprowadź, albo zamilcz, a z tym zachodzeniem po 30, to pooojechaaałaś ;)

narazie nie moge sie wyprowadzic, a co moze źle pisze ze po 30stce nie powinno sie rozmnazac? jak najbardziej nie powinno tak byc ze baba ktora przekroczy 30 ona sobie dzidzie bedzie robic, to jest poprostu nienormalne, rozumiem, tak od minimum 20 r.z do 30, ale wzwyz nigdy przenigdy , wtedy baby wariuja i naprawde schizuj dostaja bo cos im sie na łeb rzuca mając dziecko w tym wieku

Gość rftgfghgh
oooo bejbe male zawita w domu :D

Gość zapominasz, że ty mały
żałosny człowieczku, też byłaś takim rzygającym, srającym bękartem i ztego co widzę dalej jesteś. Dorośnij dzieciaku bo mi żal że takie upośledzenia jak ty chodzą po tym świecie. A mamie życzą dużo zdrowia i szczęścia, może jej drugie dziecko nie będzie takie yebnięte jak ty......

Gość aha i achhhhh
jestes debilką :o

no niezle ja wiem jak to u przyjaciolki mojej bylo rodzice jeszcze mlodzi chcieli od czasu do czasu poszalec i ja z dzieckiem zostawiali poraszka

Gość autorka jest głupia?
czy upośledzona?

Gość aguśka;)
Dziewczyno, opamiętaj się ! w tym momencie jest mi szkoda twojej mamy jak mogła sobie wychować tak beznadziejną córkę, zamiast ją wspierać ty zachowujesz się skandalicznie ! Podobnie jak ty masz swoje życie, twoja mama ma swoje i ma prawo robić co chce jeśli chce mieć dziecko to może ich jeszcze urodzić 10cioro a tobie nic do tego !

autorce napewno przejdzie to taki tymczasowy szok jak zobaczy swoja mała siostrzyczke albo braciszka to pokocha:)

kita@ - tobie tez :) Dziewczyno, sama pewnie bedziesz starac sie o dzidziusia po 30stce, a teraz takie pierdoły opowiadasz.. jedynaczka byłaś do tej pory??

Gość nelia22
z tego co wnioskuje to ty niemasz chyba zadnego rodzenstwa. jak kobiety rodzą bachory rok po roku to jest dopiero załamka , a nie w twoim przypadku jest ok. ja gardze takimi babami którzy rodzą gromade dzieci a potem narzekają na biede. a u ciebie to wyglada zupełnie inaczej.

Gość skad sie biora takie bezmyslne
Jak na razie to ty jestes jakas rozwydrzona gowniara to matce powinno byc wstyd zw wychowała taka egostke i zadufana w sobie dziewczynę. zalosne jest to co piszesz. szkoda mi Ciebie ze jestes. takq bezczelna i glupia brak mi słówogarnij sie dziewczyno.

Nie bede miec dzieci, nienawidze dzieci, i nie moge miec dzieci bo bym im krzywde zrobila wiec bede trzymac sie od tego czegos z daleka.I nie nazywaj mnie egoistka bo widocznie nie wiecie co to znaczy. Ja juz wiem ze nie zaakceptuje tego stwora u usibie pod jednych dachem, nienawidze dzieci a wieczny ryk, wrzask, pisk, mnie bedzie doprowadzaj do szewskiej pasjii

Gość skad sie biora takie bezmyslne
Uważaj Bo kiedys jeszcze los sie odwroci i bedzie za pozno na żale.... Podejrzewam ze zazdrosc w ciebie wstapila i tyle. Bo juz nie bedzoesz najwazniejsza. Co za czasy

ja widze i slysze jak starsze rodzenstwo nie maja swojego zycia, ze ro czasu dla siebie tylko wiecznie musisza opiekowac i przesiadywac z mlodszym rodzenstwem mimo ze to nie ich dzieci a swoj czas w opiece nad rodzenswtem MUSZĄ poswiecac, ja tak nie chce i nie mam zamiaru.,To jest wbrew prawu abym byla zmuszana do opieki na jakims dzieciakiem

Niiigdy nie byłamnnajwazniejsza i nie pierdziel bzdur jesli nie znasz sytuacji. Teraz z tym dzieciakiem bede miec niewole, zarownio ja tez moglabym sobie zajsc w ciąze i wcale bym roznicy bym nie widziala czy to moje czy tez nie. Jedna wielka meka z tym dzieckiem bedzie- po co mi to w domu? mam swoje zajecia a nie pomoc a poźniej przejecie wszystkich obowiązkow nad tym dzieckiem, co ja kurvaaa nianka czy jak?????

Gość ty jesteś naprawdę
zdrowo pierdolnięta

Gość ttrtgh
przejdzie ci , glowa do gory

Gość karolinkanadiecie
Ile Ty masz lat? 12? czy może 13? Zachowujesz się sama jak rozpieszczony bachor. Pierdolnięta jesteś. Twoja mama ma prawo zrobić co zechce. Zresztą co to , że kobiety po 30 nie mogą zachodzić w ciąże? A niby czemu? Wg Ciebie to niemoralnie, nieetyczne czy jakie? Do cholery, weź się ogarnij dzieciaku

Gość jsnaj
Matka mojego Męża zaszła w ciążę jak on miał 17 lat. Poiwedział jej, żeby usunęła. Też pieprzył jak Ty. Dziś ma 30 lat i strasznie się wstydzi, że taki durny był i takie głupoty matce mówił. I Ty dorośniesz i będziesz się wstydzić swojego gówniarskiego zachowania.

Gość poprostu Anioł
Ty sie dobrze czujes zdo 20 rż mają rodzić to sory , ale ja nie miałam np warunków i na pewno urodze po 30 i jaki w tym jest wstyd ? Biedna ta Twoja Mama jest

Gość gsgsdgsd
Oby nie było tak, że nie będziesz mogła mieć dzieci i będziesz się modlić, po 30 aby w nią zajść.

Gość mag92
ale ty jestes jebnięta. Widać,że jesteś niedojrzała małolatą i rozpieszczona jedynaczką. Ciekawe co bys mowila gdybys sama wpadla i czy by ci bylo milo,gdyby twoja matka tak zareagowala na twoja ciąze. Jak ci sie nie podoba,że twoi rodzice bed miec dziecka to sama sie trzymuj ciekawe czy bedziesz taka madra

Gość mag92
*Utrzymuj