Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logia3012

Jak rozpoznać ze facet kocha była?

Polecane posty

Gość logia3012

Jestesmy razem od 3 miesiecy, krótko ale dosc intensywnie, juz prawie razem mieszkamy itp.Na poczatku było fajnie i wydawało mi sie, ze to on jest bardziej za mna niz ja za nim, , zawsze cos wspominał o swoich byłych, , najczesciej o ostatniej swojej byłe. Na poczatku nie byłam zazdrosna, ale gdy zawoła mnie jej imieniem to zamarłam! i zaczeła sie jazd, co cos ja skrytykuje to cały czas jej boni, pokazywał mi jej zdjecia, i naparwde jest srednio ładna, dziewczyna, i mu to powedziałm, bo on twierdzi ze to zajebista laska, cały czas sie o to kłocimy, jak sie pytam czy mu na nije zalezy to albo odpowiada smutnym głosem ze nie, albo nic nie odpowiada i sobie dlaje idzie, ogldac tv czy cos, albo zmienia temat, nie wiem jak to odbierac, niby planuje mnie w swojej przyszłosci, bo gada o slubie o dzieciach itp, raz do mnie wyskoczył z pytaniem czy gdyby jego była nas zaprosiła do siebe (mieszka zagranica) to czy bym chciała pojechac bo on bardzo... pomozcie ludzie bo juz sama nie wiem, mowie mu ze jak dalej mu zalezy na nije to zebysmy zakonczyli to a on nic, ani nie mowi tak, ani nie mowi nie, nie chce byc z facetem ktory kocha inna;/

Gość kopnij gościa w dooope
nic z tego nie bedzie

Gość logia3012
dzieki;/

Gość b.b.b.b.
Sorry, ale słabo to wygląda, naprawdę słabo ;/