Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLCIA22

problem w rodzinie

Polecane posty

Gość KAROLCIA22

hej.mam taki problem,moja mama znalazla sobie prace przy sprzataniu i tam poznała swojego brygadziste z ktorym teraz sie spotyka.z poczatku to ukrywała ale ja widziałam ze ona cos kreci.teraz doszło juz do tego ze on ja codziennie przywozi po pracy do domu(to jest jakies 40 km w jedna strone)i zaczal nocowac u nas w domu i rano znowu sobie jada razem do pracy jakby byli conajmniej para.dodam ze mój ojciec mieszka z nia co prawda nie układa sie miedzy nim dobrze poniewaz pije ale jak to wyglada ze jest 2 facetów po jednym dachem.mam jeszcze dwie siostry (17 i 13 lat)ktore non stop placza i prosza zebym cos zrobila.ten facet tak juz manipuluje mama ze nie idzie sie z nia dogadac.ja nie mieszkam z nimi od 9 miesiecy poniewaz wyszlam za maz i mieszkam u meza ale nie moge pozwolic na to zeby do mojego domu rodzinnego podjezdzal sobie jakis obcy facet i czuł sie jak u siebie.chce za wszelka cene wygonic mojego tate z domu i zajac jego miejsce. co ja mam teraz robic?nie chce zeby moje siostry na to wszystko patrzyły

Gość Ninkka
Porozmawiaj z matka, udaj sie do poradni POwodzenia trudna sytacja

Gość KAROLCIA22
do niej nic nie dociera.twierdzi ze sie w nim zakochała i tylko w nim ma oparcie.co innego jakby byla sama,ale ma meza(co prawda jaki jest to jest ale jest)no i dzieci i to jeszcze nie dorosłe a mama sie zachowuje jakby byla panna

Gość KAROLCIA22
pomozcie cos

Gość KAROLCIA22
pomozcie cos

Gość NiktNIEwiedział
Nikt nie lubi takich spraw i stara się być od nich jak najdalej...Powtórzę raz jeszcze to trzeba przeżyć,na własnej skórze,bo inaczej to można powiedzieć tylko swoje...Co ja tu mogę,najlepiej to niech skonsultują to że sobą może nie?tu chyba kierują niMI emocje,uczucia,więc i trudno się tu wypowiadać

Gość bombowaaaaaaaaaaaa
a ja na twoim miejscu porozmawialabym z matka , jezeli bylaby jak sciana i nic do niej nie dotarlo to bym jej zrobila awanture wziela te dwie siostry do ciebie i do meza do domu i powiedziala ze jezeli jej zalezy na kontakcie z dziecmi i na nich ogolnie zeby miec je przy sobie , to niech ten frajer nie mieszka tam , moze sie znim spotykac ale zeby nocowal to przesada , zwlaszcza jezeli dzieci placza ;/ i tego nie popieraja , i ty w tym momencie mozesz miec wymowke ze nie bedziesz miec warunkow , ale zawsze sie jakies miejsce znajdzie a dzieci nie beda patrzec na to co matka robi i nie beda plakac , takie jest moje zdanie. jezeli jej zalezy to napewno uszanuje i dotrze do niej to ze robi zle

Gość a jjaaaa
Oj nie dziwię się siostry wstydzą się i mają do yego pełne prawo bo matka urządziła z domu rodzinnego '' dom schadzek'' Pogadaj z mamą o tym , ale one też niech wyrażą swoje zdanie w tej sprawie , że sie wstydzą Czy ona nie może spotykać się gdzie poza domem?

Gość KAROLCIA22
mama twierdzi ze nic zlego nie robi,ze ten facet przyjezdza do niej tylko jako kolega z pracy i nic wiecej