Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treleleeeeeeee

JAKI KOSZT ????? JAK MYŚLICIE ????

Polecane posty

Gość treleleeeeeeee

Ile bedzie kosztowała mniej wiecej kuchnia (ok 4 tys zł ) plus wszystkie sprzety - lodowka, piec, płyta, zmywarka, itp. ??????? Myślicie ze starczy 10 tys zł ???? I 2 pyt. myślicie że 30 tys. starczy na urzadzenie reszty mieszkania od A do Z ???? (bez łazienki) w sensie sypialnia, salon, wszystkie sprzety ?????? dzieki za odp :)

Gość treleleeeeeeee
ja nie mam o tym zielonego pojecia i boje sie ze 30 to za mało :(

Nie wiem jak ty się chcesz zmieścić w 10 tyś za kuchnie, moja kosztowała 30 tyś, A za urządzanie reszty domu to 50 tyś, tylko że to jest duży dom, 160 m2

Gość to wszystko zależy
jak duża kuchnia...policz koszt samych sprzętów,lodówka,piec...dodatkowo to zależy czego oczekujesz,czy markowych sprzętów czy nie,nowoczesnych czy tradycyjnych...trudno to ocenić "na sucho"

Gość olka rolka
lodowka, 1400 piec, 1200 płyta, 1500 zmywarka, 1200 inne sprzety - typu garnki, noże, toster, czajnik - 1000 zł więc 4 tys + 5300 = ok 10 tys A ile pokoi chcesz urządzic za 20 tys? Zawsze liczy się 1 tys na m2 Więc za 20 tysięcy urządzisz 20 m2 (kawalerka)

Gość Kasia_88___
kuchnia taka mniejsza za okolo 4 tys (meble) chce urządzić 2 duże pokoje za te 30 tys. Salon i sypialnie łazienka juz bedzie wiec do niej dokupie tylko małe pierdółki wiec to nie licze

Gość Kasia_88___
na reszte pokoi mamy 30 tys. w sypialni chcemy - lożko, toaletke, wielką szafe, jakies małe szafki TV salon - wielka kanapa (chciałabym ze skóry ale to za drogo) , stolik, z boku kolejna wielka szafa na ubrania, jakies półki w stylu Ikei , i w salonie z boku jadalnia - stół i krzesła, TV, do lazienki tylko pralke musimy kupić i małe pierdółki

Gość wydaje mi się
że powinno wystarczyć

Gość svgvsb
nie wiem czy to wystarczy a ile chcesz wydać na łazienkę? Popatrz tu: www.superceramika.pl jakie wszystkie te sprzęty są drogie