Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieniemieckojezyczna laseczka

Gehwol peeling nie do twarzy

Polecane posty

Hej. Mam poważne zmartwienie. Moja ciotka przywiozła mi peeling niestety bez polskiej ulotki - miał ładny zapach i od m-ca używalam go na twarz. Zauważylam że moja skóra jest rzezywiście czystsza, a pory odblokowane. Jednak wczoraj byla u mnie koleżanka i powiedziala że ten peeling jest do stóp (gehwol perlmutt -peeling) - to już wiem dlaczego przy nazwie jest narysowana stopa:)). W każdym bądź razie zastanawiam się czy może mieć to jakieś drastyczne skutki dla mojej twarzy, ktore wyjdą na światlo dzienne. Proszę o radę tylko osoby, ktore znają sie na rzeczy i bez głupich komentarzy o znajomości języków!!!!

Gość kenita
zapytaj w aptece superpharm oni go maj

tak

tzn mój jest w takim malym białym sloiczku ja droższe kremy

Gość ale czemu
gehwol ma akurat same produkty do pielęgnacji stóp. :O

Gość ale czemu
a ciotka to ci nic nie powiedziała? Ja tam bałabym się używać czegoś czego kompletnie nie znam.

Gość ale czemu
czy będą skutki to trudno powiedzieć. Jednak weź pod uwagę że stopy mają inną skórę niż twarz. Mam nadzieję że z racji faktu iż wiedziałaś że to peeling to nie używałaś go zbyt często.

Gość laska z superpharmu
Gehwol ma kosmetyki do rąk i do nóg. Rzeczywiście moglo ci sie wydawać, że ten cukrowy peeling z dodatkiem panthenolu jest do twarzy, ale nie jest.Jeżeli do tej pory nie masz zadnych efektów ubocznych to pewnie w przyszlości też nie będziesz mieć. Jeżeli jednak podrażniłaś sobie twarz to może sobie kupić bepanthen albo alantandermline. radziłabym również używać kosmetykow do stop do stóp, a do twarzy - do twarzy.