Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaaaaaaas

stosunki międzynarodowe- warto?

Polecane posty

Gość kamaaaaaaas

Witam, dostałam się na stosunki międzynarodowe na UKSW w Warszawie. Mój problem polega na tym , że kompletnie nie wiem, czy warto studiować ten kierunek? Brdzo proszę o wypowiedzenie się na ten temat.

Gość kamaaaaaaas
nie ma tu nikogo kto mógłby doradzić?

Gość Mjr Piotr
jesli pociagaja cie murzyni i arabowie to warto, bo bedziesz mogla liczyc na multum stosunkow, nie tylko tych miedzynarodowych :classic_cool:

Gość kamaaaaaaas
ja pytam poważnie, może ktoś wie jakie perspektywy czekają po tym kierunki na tej uczelni...??

Gość Leche Wałęsa
idz na stosunki miedzygatunkowe :D🖐️

Gość kamaaaaaaas
nie mam jeszcze pomysłu na życie...dostałam się jeszcze na geologię na UW i w zasadzie nie wiem czy dobrze zrobiłam decydując się na UKSW. choć wydawało mi się, że po tym kierunki jednak perspektywy będę miała nieco szersze...

Gość Krzyźak
No to zjeebalas... Stosunki miedzynarodowe to gowno, na ktore dostaja sie osoby ze slabymi wynikami z matury, ktore chca koniecznie cos studiowac 🖐️. A do tego na uksw ? To juz moglas isc na stosunki na UW

Gość kamaaaaaaas
na uw dostałam się na geologię, ale to kierunek, który nie interesuje mnie w ogole. zarejsetrowałam się tam , żeby sie pewniacko gdzieś dostać.. wiem,że wybór może nie najlepszy , ale takie słowa w tym momencie nie pomagają...;/

Gość Krzyźak
Oj tam, gdybys skonczyla geologie to zarabialabys grubie tysiace poszukujac gazu łupkowego w Polsce :classic_cool:

Gość kamaaaaaaas
ha, ha;D w ciągu ostatnich dnin słyszę właśnie teksty o gazie łupkowym albo studniach w Sudanie;D

Gość kamaaaaaas
doradzicie?