Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diana833

Metoda Selnas!!!

Polecane posty

Gość Diana833

Witam , chcialabym sie dowiedziec czy ktos zamawial metode selnas- czyli taki kalendarzyk, ktory podobno pomaga zaplanowac plec. Jak to sie robi? bo mi cos nie wychodzi ile kosztuje i czy mozna sobie wybrac pojedyncze miesiace(mieszkam w Polsce)

Gość Diana833
czytam czytam i z tego forum wlasnie dowiedzialam sie o takiej metodzie- dlatego pytam , zeby sprobowac wszystkiego

Gość nie tędy droga
mnie akurat udało się zaplanować płeć dzieci stosując się do zasady : syn - w owulację córka - przed owulacją teraz jestem w kolejnej ciąży i zobaczymy co tym razem będzie;) w inne metody nie wierzę zresztą ta wymieniona powyżej przeze mnie też jest tylko wspomagającą jak wiadomo;)

Gość ffdfssdsss
Ale czy dla Ciebie plec jest az tak wazna?Nie rozumiem tego....przeciez najwazniejsze jest zeby dziecko bylo zdrowe a czy bedzie dziewczynka czy chlopiec-czy to wazne??? A ja znam takie kobiety ktore przez cala ciąze wmawialy sobie ze to bedzie dziewczynka i nawet na USG bylo widac dziewczynke a urodzila chłopca-porażka i kobieta wpadla w depresje.Dla mnie to głupie niedojrzale baby :(

Gość widocznie to dla autork i
ważne i tobie raczej nic do tego

Gość lolitalagource
a co chcesz miec?zdradz nam :)

Gość na pewno córkę
o chłopca jest dużo łatwiej

Gość taka odpiedź tylko anonimowo
Jak chciałam chłopca to kochaliśmy się podczas owulacji. Mniej więcej wiem kiedy następuje bo wtedy kłuje mnie jajnik i śluz jest wysoce płodny. A jak chcieliśmy dziewczynkę to kochaliśmy się w 12 dc gdzie owulację miałam w 16 dc

Gość Diana833
Metode wspomniana wczesniej juz stosowalam i jakos nie wyszlo. Mam troje dzieci tej samej plci. Zawsze chcialam 4 zdrowych dzieciaczkow. (sytuacja materialna dobra- to czemu nie). Wiadomo, ze marzyloby mi sie aby dopiac rodzinke i miec wszystkie dzieci w domu. Dlatego pytam bo chcialabym sprobowac tej metody , ale jakos nikt nie pisze na temat. Jakby sie nie udalo zaplanowac to moje dziecko bedzie tak samo kochane jak pozostale. pozdrawiam i czekam na jakoms konkretna odpowiedz

Gość a jesteś w 100% pewna
co do swojego cyklu?

Gość shire00
Diana33, jestem w dokladnie takiej samej sytuacji jak Ty (trojka tej samej plci i chec na nastepne) i tez chcialam sprobowac metody Selnas. Jesli Ci sie uda lub juz udalo, napisz mi prosze na maila: fiersj@gmail.com Dzieki i pozdrawiam!

Gość i co tam u was dziewczyny ???
Diana833,shire00 Czy udało się spełnic plany ?