Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycietoniebulkazmaslem

moje rozwazania o PANSTWIE...

Polecane posty

Ja wiecie w tej chwili jestem bezpanstwowa - ja ide plywac i tyle. na morza. A wy se robcie co chcecie. Bo co to o krolestwie nauczal? O czym sa te ewangelie. O KROLESTWIE NIEBIESKIM no wiecie... oni mogli plywac a wy? Ale mieli sukces w Rzymie ja nie moge - pelne amfiteatry. To bylo na Grecje - oni mieli AMFITEATR, a oni nie - oni im pokaza co to znaczy pelno amfiteatr. A najlepiej bylo po pozarze Rzymu i tyle. Piotr to widzial i poszedl. Nie wiedzial co ma robic. Tysiacami sie ludzie nawracali i tyle. No ale... i cos ... takie zycie. 20 lat i wiecie jeszcze za ich zycia wszystko szlag trafil, a Zydzi zaraz wszystko pomowili i tyle. A te wszystkie drogi prowadza do Rzymu to jest ICH. tam ani drogi nie ma, jak tam dojechac. Bo czemu Bog im wybaczy,ze sie nie nawrocili. Przez Rzym. A swiety Pawel mu powiedza? On byl OK - to juz sie nie da. A sw. Piotr to niech im bedzie. Pol na pol beda w tym Rzymie. Bo przeciez tez im sie nalezy za WSZYSTKIE DROGI PROWADZA DO RZYMU i tyle. Ale rzeznia najlepsza byla u nich- tam w Rzymie marnie, marnie - tam ta ich Swiatynia - to byla rzeznia. Zeby pozarow nie bylo to ogrywali i tyle. No ale... zburzyli im swiatynie. Bo co ten Rzym. TO ICH SWIATYNIA JEROZOLIMSKA bo czemu nie odbudowali tego. A tam nie warto bylo tego budowac. Nic z tej budy na plus , jeszcze Rzym ich najechal. Tyle to bylo warte co ten Rzym w Europie te budy tych papiezy a pozniej zaczelo im byc zal i mieli takie buznice i haremy mieli i tyle :(

I wiecie - to wszystko opisane jest w BIBLII. To jest niesamowite - co do 1 slowa wiecie. Jak zydzi latali po gorach NAGO sie dowiem. Nie w ubraniach po swiatyni bo nie wiedzieli jakie szaty i to nago przylecieli. Bo kaplani wyrzucaza szaty a nago wyrzuca? I tyle. I takie rzeczy to byly. A pozniej biegali nago zeby dostac szaty bo Maryja ich wpuszczala do swiatyni PO NAGU bo widac. Zeby sie mogli pomodlic bo oni wrzeszczeli - lepiej PO NAGU niz w takich szatach. Bo czemu oni nie sa modni w tym Izarealu - przez to i tyle. I tam bedzie najwieksza rewia mody i tyle. I beda miec najlepsze i szyc beda. Najlepsze ubrania beda u Zydow i zawsze beda przepraszac Boga za latanie po nagu po swiatyni. To byl kiepski pomysl, a reszta to tam nie - nie przeprosza. Za krzyz tez bo dopuscil do wszystkiego i tak sie stalo a poza tym to PROROK IZAJASZ tak mowil, ze tak bedzie cierpial Mesjasz strasznie - wszystko wam objasnia TAKIE MIELI SZKOLY ZA MESJASZA, a on sie w nich nie chcial uczyc bo mial rodowod na szkole... oni to mieli widziec nikt by sie nie uczyl. Wszyscy po gorach latali palic ofiary jak za Hirama wam powiedza. A ten Hiram to oszust - dal cos, reszty nie dal. Taka lachmyta i tyle :( Tacy sa Zydzi. Bo sie do nich nadaje. No niezla jestem, ale nie za dlugo. To sa takie jakies powaly ze to sie opisac nie da. Juz za czasow Pana Jezusa zle pomawiali, pozar zgubili i tyle. Wszystko juz sie rozlecialo i tyle. Mogliby byc dla mnie gdyby szanowali Maryje - corka rzeznika, a jej syn to ..rzeznik. Co to na tym krzyzu. Rzeznik i tyle :(

Gość zuzizak
matko, jaki bełkot!!!

On mial ich zdaniem isc do Rzymu wiecie i Rzym wypalic. Mesjasz. Tyle mu zostalo. To Neron to zrobil. Przez to sie nie nawrocili. Teraz moze pomysla nad tym Ewangeliami. Po co oni to spisali, ile tego bedzie i sie z nich smiali. Troche slusznie , troche nieslusznie i tyle. I jak Neron Rzym spalil to przepadli. Ach ale ich nie wypalili. Bo co to tak wiecie - ta Swiatynia sie rozleciala , nic tam wiecej sie nie dzialo. I czemu nie odbudowali tego. Przez pozar Rzymu - eee jeszcze im to wypala i tyle. No ale jak ten Rzym wyglada? Same drewniane budy. Tylko amfiteatry i rynek byly ok. Przynajmniej przez rokiem 64, a jak sie wypalil to juz starali sie kamien. Ale jako to sie palilo. I tyle :( Mieli na kogo zwalic - na Indian i tyle :(

Tam zdjecia zrobic jak sie Rzym palil i tyle. Cos niesamowitego. A mnie nie pomawiajcie bo mi do piet nie dorastacie z tymi waszymi budami. Tam przeszedlby ktos i podpalil te pierwsza to kurde ani winnego ani niczego i tyle. Same drewniane budy. Tu jest kosciol drewniany i tak sie palil - strasznie. Te budy tam drewniane tez. TACY JESTESCie. Ale dobrzy sa w tej Holandii - dobrzy do czego. DO BIURA DonoSIC na mnie. Ze sie zle zachowuje w domku - bo to byl OBIAD DLA KANIBALI przez to mi tak ciezko bylo. I tyle. A te kielbasy? Powiedzmy ze byly normalne. Zostaje mi ludzkie mleko? Makaron - jajca nie wiadomo czyje :(

Gość MAX 22
Pogoda sprzyja dzisiaj wszelkim wariatom, do cholery bieżcie leki!!!!!!!!!!!!!!

Gość NiktNIEwiedział
Rzeczywiście tego się czytać nie da.Jak chcesz to może zadzwoń do mnie kochanie i wszystko na spokojnie opowiesz tak?

Wiecie co mi pasuje - nasi w Holandii w budach - SUKCES MISJONARSKI KOSCIOLA KATOLICKIEO to jest. I wiecie wielu ludzi bedzie kombinowac - no ... tam ten krzyz a chrzescijanie rozrywani przez kly - gorszy krzyz gorszy. Kiedys was W POLSCE beda tego uczyc. Jaki byl krzyz i ze kly dzikich zwierzat nie byly tak straszne jak to i tyle. Bo skad znamy PRAWDE o starozytnym Rzymie. Z ksiazki SIENKIEWICZA? Same brednie bo widza wlasnie co pisze. To wszystko sa bzdury. To byla zasadzka, nie mieli wyjscia i WTEDY ZACZYNALI SIE MODLIC bo tak to jedna wladza i tyle. I ze ich nikt nie pamieta i tej historii i wszystkiego to dlatego ta Europa jest taka straszna. Bo o Indianach w Am. Polnocnej juz coraz mniej, ale sa ... i tak dalej... bo czemu tak jest. BO ONI MIELI MIEC GROBY. Po prostu mieli chowac do masowych grobow - byloby dobrze. A tak? Dlatego Europa jest NIESTRAWNA i tyle jak meski penis i koniec. Bo wiecie duzo bylo kanibalizmu tam tez - nie zasluzyli na groby bo on podobno umarl i OZYL ten caly Jezus Chrystus a mial grob ktory tam OPLACILI wiecie. I cala bvyla afera z tym grobem za ten grob Pilata wyrzucili. Skoro mial zmartwychwstac to na krzyzu - co ten glupol sobie nie mysli i tyle. PILAT. Nie rozumieli jaki wazny byl pogrzeb w Rzymie i przez to sie zgodzil na ten grob. No wiecie on tam ani nie poszedl, ani ceska nie oddal za ten grob - i tyle. Bo chyba ten Nikodem i Jozef z Arymatei sie rozmyslili wiecie. I pozniej znowu sie namyslili ze dobrze, ze umarl. Wiecie jakie oni mieli watpliwosci. Mial umrzec czy to nie liczylo sie bo to na krzyzu mialo byc. Bo uwazali, ze jest opis ze na krzyzu, ale z tego krzyza mial jak Eliasz do gory i tyle. Czy tam ...Eliasz Eliasz tam wzlecial do gory. Glowa mu opadla , umarla. Przebili go - nie zyl. Bez sensu. To nie on i tyle :( No i koniec histerii. Nie - RZYM SIE NAWROCIL. Wszyscy sa chrzesciajnie NA NICH. Jaki tam byl strach wy tego nigdy nie zrozumiecie PRZED POZAREM oczywiscie kiedy Neron podpali RZYM i tyle. I ... nie bylo zadnych chrzescijanow. I oni tam jezdzili tu podobno byli chrzescijanie - byli, byli ale nie ma - to teraz jest zakazane. Jak to zakazane - bo sie opamietali juz ale za pozno. Nie wolno byc chrzescijanem i tyle. No i tak bylo. I strach i coraz wiekszy strach juz... to jakies brednie byly i zalowali ze tak sie skonczylo, ze poszli walczyc chrzescijanie. Ale gdzie? Co? Jak poszli walczyc? DO AFRYKI. Bo czemu nie Zydow w Afryce. Bo tak ich zalatwili wiecie ze chrzescijanie z Rzymu poszli walczyc do Afryki. I ze przez nich wszystko - wyrzucili ich na wojne. No i takie maja wyrzuty sumienia bo kazdy Zyd ciagnie do Afryki i nikt nie rozumie PO CO. Szukac tam chrzescijan z RZYMU.

Bo weicie no bzdury bzdury PISZE PRAWDA - Afryka STRASZNA, ale kazdy Zyd NIC ZLEGO NIE POWIE O AFRYCE, ale jechac tam nie i tyle. I przez to przestali stac o groby. Oni sami siebie nie rozumieja i tyle. To kiedys im Bog im wybaczy wiecie bo w Afryce nie grzebali zmarlych tak mowiono. O cos tam chodzi z ta Afryka tez nie wiem. Ze nie maja grobow tylko sie zjadaja. I na nich ze ich zjedli tam wszystkich przez nich i ich MESJASZA i pozniej bylo, ze kurde mieli go zdjac i zjesc bo w Europie sie zjadaja i takie tam - ciekawe czy by zmartwychwstal jakby Go zjedi. Takie rzeczy tam wymyslali. I do Afryki zaden Zyd nie pojedzie. Jacys sa ale bez przekonania wiecie i tyle. A w sumie... i tyle :( A Polska do tego nie pasuje. Jakis las i tyle :( I wiecie wojna niezla jest teraz bo pozbierali listy mojej matki w ktorych OTTO niemiecki - moj ojciec - napisal jej ZE JEST LESNIKIEM i pisze w sprawie zielnika od brygidek a to BYL KSIADZ sluchajcie i przyszedl w mundurze lesnika na to spotkanie i dlatego sie z niego smiala - Matko jaki lesnik - a zielnik. Bo co ona tak pojechala do lasu ... ZAPOZNAC SIE Z LESNIKIEM. I odzyskac zielnik i tyle :( Co to bylo glupie? Skad ona miala wiedziec ze to ksiadz od brygidek po forse przyjechal za studia. I napisali do niej list chyba ksieza co ja pogwalcili ze stoi o nia jakis lesnik - tak wymyslili - czy moga mu dac jej zielnik. Ze chcieliby dac jej zielnik lesnikowi zeby zrobil z niego uzytek. A to dzwonili. A po co mu moj zielnik - w szkole sie przyda. Ale zielnik prosze bardzo. Nawet sie zdziwila, ze zielnik chca jej oddac wiecie. Takie rzeczy. A ta dyrektorka tak powiedziala - eee tam - a wiecie czemu byla zatrudniona - bo na nia leciala bo ryza, ona to widziala. przez to mnie urodzila. Bo co tyle lesbij wszedzie. Przez to. Ze dyra lesba na nia leciala. A ja tez mialam dyre lesbe. I mowila mogla byc bo poprawia oceny i tyle. A moja matka wiecie w sumie powiesila sie przez nia bo sie sama bala byc, a glupie lesbije w zakonie powiedzialy ze sluchajcie ona miala INICJACJE w zakonie. I opisaly jej to wiecie. I ona myslala ze ona jest dziewica. A ona jedynie, ze nie po porodzie. W ogole sie nia nie przejmowala, a taka moralna sluchajcie i ona tego nie rozumiala w ogole i jak sie powiesila to by na nia ze lesba i ja wyrzucili i chyba ona o mnie stoi - ze zas oceny, i zebym poszla uczyc bo to powolanie - niech ona sie opamieta bo moja matka rodzicow nie miala i w koncu ale chyba ja wyrzucili bo lesba bo to chyba wie matka tego mlodszego brata bo ze mna robic dalej - i aaa gdzie to tam uczyc pojde. CALA SZKOLA LESBIJ bo sie matce przyznali w tej sredniej mlodszego. A Anglia? Dyra lesba tez ja zaburzyla. Bo czemu ona sie smiala z tego lesnika - np. z tej lesby, a reszta personelu? W CIAZY ani jedna do niej nie przyszla. Tyle wakacji bo przez wakacje byla w ciazy sie dowiem. No ale na Boze Narodzenie mogly przyjsc i tyle. Bo sie pytaly czemu dziecka nie miala w zakonie a te siostry na nia wiecie a ona bo chciala miec porod w Boze Narodzenie czyli zaplodnienie w Zwiastowanie i nigdy nie trafila. Tak im powiedziala wiecie i te wariatki w to wierzyly i tyle :(

Wiecie ona miala z tej szkoly ODEJSC. Ona miala sie zapytac O OPINIE SZKOLY. JAKA TA SZKOLA MA OPINIE - daremna. SZKOLA LESBIJ. W wydziale edukacji znalazla sobie ogloszenie - jak ja. Bo jak ja prace znalazlam i tyle. Tak wlasnie. I ona wiedziala, ze ta dyra sobie leci, ale nie wiedziala , ze lesba bo by poszla i WSZYSTKO PRZEZ BRYGIDKI. Bo o co chodzi z inicjacja wiecie - ona myslala, ze jest dziewica, a nie byla. Miala ja gdzies I MIALA ISC do wydzialu edukacji i poskarzyc ze niemoralna szkola. Bo czego zaluje? Ze nie poszla do wydzialu ze po szkole szczury i by tam dostala lepsza prace ale lazila po policji i sie jej bali. Bo tak by dostala. Nawet jako ta dziewica. I teraz mialaby taka prace wiecie, Otto by ja zgwalcil? No nie wiadomo co by bylo. Akurat by zielnik ja interesowal - chociaz bo ja wiem. Ale to by bylo normalne - cos ze studiow i tyle. No nie wiem... wszystko dzieki brygidkom znaczy co. Sznur, tak? BO WSZYSTKO DZIEKI BRYGIDKOM znaczy konkretnie co. No sorry :(

Bo wiecie teraz bedzie ze ZA BARDZO wnikam w zycie seksualne dyrekcji i grona , ale wiecie - widzicie moja matka gdyby wiedziala ze dyra lesba to by dziecko wziela przynajmniej troche i innej szkoly szukala. I kto wie co by bylo. Moze i na policji musieliby sie posuwac. Ale o tej lesbie nie wiedziala. To jest wazna. Jak ona ja traktowala. Dzwonila sobie do brygidek czy ta pani wspolzyla w zakonie. Przeciez to jest SKANDAL i tyle. Ona mogla dzwonic jakie przedmioty, czego sie ta pani uczyla wiecie NIGDY TAKIE PYTANIE NIE PADLO. I tak sobie szkole zajechali w Wielkiej Brytani. Do mojej matki mieli NORMALNE powiedza, a dalej nie. No wiecie to nie moj problem, a ja co? I tyle wiecie mnie to obchodzi, ale niech bedzie ze tylko PELNA kabza ma racje i tyle :(

Wiecie a czemu ona nie poszla na tego OTTA na policje to tego juz nie zrozumie nikt. LESNIK NIEMIECKI to byl. Nie moge :( Ona miala isc na policje, myslala nad tym wiecie ciezko, ale doszla do wniosku, ze moze jej oddadza ten zielnik. W koncu go robila. I zaczela o ten zielnik stac. Z tego gwaltu. I oni w ogole nie wiedzieli, ze ona w ciazy byla tak caly czas dzwonila za tym zielnikiem ze mieli racje zielnik jest jej prosze przyslac paczke. I na poczatku nie wiedziala wiecie, ze byla w ciazy, ale pozniej za chwile jakos tak... i w ogole do lekarza nie poszla wiecie. No i ona nie wiedziala ze miala byc DYREKTORKA w tej ciazy. Bo reszta myslala, ze zrobila ciaze sobie na dyrekcje. I DLATEGO ONA POSZLA bo tak by lazila, a poszla? Co? To jest dziecko z gwaltu powiedziala moja matka i wszystkie uciekly. To czemu nie poszlas na policje? Co ty zwariowalas. Aaa myslalam ze oddadza mi zielnik. A po co ci ten zielnik. Dla uczniow i tyle. No wiecie co... dajcie spokoj i tyle :( No i koniec. I poszla ze szkoly bo sie wstydzila a w sumie sprawa prywatna. A oni dzwonili,ze to jest gwalt i wszystko sie zgadzalo i zas mialy o czym gadac i mowily - po co lazi na te policje - tu lazi a tam nie poszla. Bo wiecie tez zle bylo powiedziane. One sie smialy - te lesby tam - co to masz to dziecko, zeby zostac dyrektorka? No co wy powiedziala moja matka to byl wypadek. Po prostu lesnik mnie zgwalcil. Cos tam takiego i jak sie powiesila to uznaly ze za to byla to kara ze wspolzyla w zakonie. I tak ja potraktowali i tyle :( No a mnie w szkole za WARZENIE skreslily pizdy nieludzkie. A za wspolzycie tez i tyle. Bo to ja sie robie dalej byla brygidka NIEMIECKA wiecie. BEZ SLUBU. Po dziecko poszlam ale nie wyszlo, a teraz jestem ZARECZONA Z lEKARZEM PSYCHIATRA wiecie. Wszystko pasuje. A nigdy nie pracowalam fizycznie. Bo czy moja matka wspolzyla w zakonie? A poza zakonem. Bo wiecie te zakonnice juz nie maja cierpliwosci do tych ksiezy a poza tym ciagle ci sami. Bo laza z tymi dziecmi - zeby sie zapoznac i tyle. Tu i tam. I pozniej czemu dzieci tak zabijaja. Bo to nie jego, nie jej. To ksieza zabijaja. One nie. Ksieza. Ich nie pomawiajcie. U nas tylko ucza, a tak nie ucza, ale zabijaja. Za wyglad. Mnie by pierwsza zabili i tyle. Ladne musza byc dzieci, brzydlkie do reklamowki i tyle. Nie wiem kto tam sie ostaje - ja stoje o grobek i tyle. Swietej Analizy - ile tam bylo ludzi na pogrzebie wiecie. Nie umiala wytrzymac i poplenila samobojstwo, a czemu ci rodzice siedzieli to nikt nie wiedzial. Nikt tego nie rozumial,ale faszystow tez poweisili, a ich nie. Ze zmarnowali takie piekne dziecko. A wiecie kto byla Analiza? Lesba. Taka miala opinie. Bo miala Grecje i tyle :(

Bo ze lesby nie sa straszne . SA. Moja matka zabila sie przez lesby. Bo one sie smialy zrobilas se dziecko na dyrekcje, co? I tyle. BO BYLY LESBAMI. A ona poszla bo sie wystraszyla ze ona ma byc dyrektorka po tym jak POSZLA do wydzialu edukacji powiedzic, ze maja dac trutke na szczury. A te wszystkie na nia , ze co ona tu rzadzic bedzie im? Zwariowala. Tam dzwon do klasztoru powiedzialy dyrektorce i dowiedz sie czy ona w tym zakonie wspolzyla. No inicjacje miala - co to jest? No ze ja rozebraly i myly i tyle. A co to sama nie umiala sie umyc? A teraz sie myje? Zaraz taka miala taka opinie. Co one sie tam myja w tym zakonie? To jest konieczne? Jak ktos chce miec dzieci to powinien miec taka inicjacje powiedziala matka przelozona. Niekoniecznie ale wypada. No faktycznie chcesz zajsc musisz sie umyc i odtad bylo czy ona sie myje kiedy...zaszla. No i poszlo ze chce sie wyniesc i ze NA DYREKTORKE chce isc, a to byla NA DYRE bo i tak bez szans na stolek. to bylo takie cos. I tak zabila moja kolezanke ze studiow ONA bo tez przez lesby. Bo czy stoje o Grecje? Nie stoje o Rzym. Bo juz to wiem, ze tez w sumie przez lesby umarla i popelnila samobojstwo. No tak. tak to wyglada. I po niej ale widziala diabla. I po tej mojej kolezance tez, ale to samo - tez widzialam diabla i koniec :(

Czy to jest normalne ze WSZYSCY CIE MYJA wiecie i co? No to one mowily pozniej oplatek i Bog ja ubieral. bez sensu. To tylko wlosy mialy obciac i tyle. I koniec. Dziwne, nie? A te grobki... wiecie co tam tylko z policja. Taka powinny miec opinie. Bo kim mial byc Otto zeby bylo lepiej. policjantem i tyle :( I REALNIE jakie byly szanse zeby sie miala lepiej. Bo wiedzieli ze po szkole lataja szczury, a mieszkanie jest po prostytucie. Jakie szanse zeby bylo lepiej. Po ludzku sznur i tyle. Moze tam bedzie lepiej. OGRODNIK by jej sie przydal w Niemczech. Brygidki wymyslily jej lesnika by ograc jej dlugie wlosy. Wiecie ja sobie tak zartuje przez lzy bo przeciez to nikogo nie obchodzi i tyle. I ten papier w Rzymie to mowily w szkole - ze poszedl papier do Rzymu ze miala inicjacje. I zaczely sobie dzwonic - co to jest ta inicjacja. Na przyklad wlosy obcinaja. Ktore? Wszystkie -powiedziala matka przelozona zasmiewajac sie bo byla lesbijka i myslala ze same kretynki tam siedza, a stala o nia zeby sie umowic a ta myslala ze chodzi o wiare. Kiedy sie jej bala. Bo by do niej przyszla tak spac nie umiala. I te chyba tak samo myslala - ze chyba sie nie wyciela i ze te wlosy jej mialy. Pozniej mowily ,ze to wlosy maja byc krotkie - wszystkie. I ze zle napisaly ten papier i ze miala klopoty przez to. Ale jakie nie powiedzialy. A tam ksieza na nia, ze sie doslownie nie myje i poszla. i tyle. I rozumialy to - bez sensu to napisaly nie o to poszlo. Ona dziecko chciala nie mialo byc zadnej inicjacji mowily. Chyba nie o to chodzilo. I to dali jej odejsc choc powinna wrocic albo oddac za studia. No i tak mialo sie zaczac i PO NIEJ. A to bylo na koncu. No i widzicie - takie telefony i sznur. A ja zyje bo sobie nie zycze takich kretynizmow. A ona miala pojechac do Rzymu i papier spalic bo wszystko przez ten papier. I wiecie - jakie ona ma wyznanie. A skad ja mam wiedziec. Ja katoliczka, buddyzm ewentualnie bo tam duzo grzechow maja bo to samo i tyle. A ona? No ten papier? Takie pol na pol. Nie wiem. Pewnie wiecie tam chodzi, ze misjonarka miala byc i wiecie widziala tego diabla i wszystko wylecialo jej z glowy, pomieszalo sie bo czemu nie wyjechala do tej Afryki choc oni ogrywali, ze stala po nagu bo miala jechac do Afryki. Ale wiecie po tym szczurze w tej szkole miala sie wrocic. Bo wiecie ten szczur tez ich kompromituje, tamci sie z niej smiali - wiecie jak jest. Wszyscy teraz siedza i mysla co robic. Zle zaczeli - no to kasa i koniec. Kiedy nie, nie , nie i... taki koniec w sumie . No straszny taka prawda :(

Czy to jest normalne ze WSZYSCY CIE MYJA wiecie i co? No to one mowily pozniej oplatek i Bog ja ubieral. bez sensu. To tylko wlosy mialy obciac i tyle. I koniec. Dziwne, nie? A te grobki... wiecie co tam tylko z policja. Taka powinny miec opinie. Bo kim mial byc Otto zeby bylo lepiej. policjantem i tyle :( I REALNIE jakie byly szanse zeby sie miala lepiej. Bo wiedzieli ze po szkole lataja szczury, a mieszkanie jest po prostytucie. Jakie szanse zeby bylo lepiej. Po ludzku sznur i tyle. Moze tam bedzie lepiej. OGRODNIK by jej sie przydal w Niemczech. Brygidki wymyslily jej lesnika by ograc jej dlugie wlosy. Wiecie ja sobie tak zartuje przez lzy bo przeciez to nikogo nie obchodzi i tyle. I ten papier w Rzymie to mowily w szkole - ze poszedl papier do Rzymu ze miala inicjacje. I zaczely sobie dzwonic - co to jest ta inicjacja. Na przyklad wlosy obcinaja. Ktore? Wszystkie -powiedziala matka przelozona zasmiewajac sie bo byla lesbijka i myslala ze same kretynki tam siedza, a stala o nia zeby sie umowic a ta myslala ze chodzi o wiare. Kiedy sie jej bala. Bo by do niej przyszla tak spac nie umiala. I te chyba tak samo myslala - ze chyba sie nie wyciela i ze te wlosy jej mialy. Pozniej mowily ,ze to wlosy maja byc krotkie - wszystkie. I ze zle napisaly ten papier i ze miala klopoty przez to. Ale jakie nie powiedzialy. A tam ksieza na nia, ze sie doslownie nie myje i poszla. i tyle. I rozumialy to - bez sensu to napisaly nie o to poszlo. Ona dziecko chciala nie mialo byc zadnej inicjacji mowily. Chyba nie o to chodzilo. I to dali jej odejsc choc powinna wrocic albo oddac za studia. No i tak mialo sie zaczac i PO NIEJ. A to bylo na koncu. No i widzicie - takie telefony i sznur. A ja zyje bo sobie nie zycze takich kretynizmow. A ona miala pojechac do Rzymu i papier spalic bo wszystko przez ten papier. I wiecie - jakie ona ma wyznanie. A skad ja mam wiedziec. Ja katoliczka, buddyzm ewentualnie bo tam duzo grzechow maja bo to samo i tyle. A ona? No ten papier? Takie pol na pol. Nie wiem. Pewnie wiecie tam chodzi, ze misjonarka miala byc i wiecie widziala tego diabla i wszystko wylecialo jej z glowy, pomieszalo sie bo czemu nie wyjechala do tej Afryki choc oni ogrywali, ze stala po nagu bo miala jechac do Afryki. Ale wiecie po tym szczurze w tej szkole miala sie wrocic. Bo wiecie ten szczur tez ich kompromituje, tamci sie z niej smiali - wiecie jak jest. Wszyscy teraz siedza i mysla co robic. Zle zaczeli - no to kasa i koniec. Kiedy nie, nie , nie i... taki koniec w sumie . No straszny taka prawda :(

To jeszcze raz ja - moze ktos napisze. Wiecie - ja zaczynalam w takiej szkole jak ta moja matka uczyla i ona nie byla glupia, naprawde. Ja ja rozumiem jak ona dzialala. Ona sie miala nauczyc inaczej odreagowywac wiecie. I to wszystko - jedyny zarzut. Ja ja rozumiem od A do Z choc powiem wam w tej szkole tu gdzie mieszkam gdyby uczyla tez po niej - bo gary najwazniejszy problem. Jeszcze w sredniej. A tam w sredniej DARWIN wiecie - niesamowite. Chyba cos z glowa mialy te lesby i nigdy sie nie dam. Anglia Polska to samo wiecie. Bo lesby plywaly bo byly na wyspie to mialy morze. Nie dajcie sie bo bedzie ze matka nie dbala o problemy uczniow, a one dbaly. No bo lesby greckie na wyspie mieszkaly i mialy morze - bo zalatwialy morze dla uczniow. A mojej matce zabraklo JEDNEJ RZECZy, no jednej rzeczy - mnie tez tak przepadlam bo mialam duzo zdrowego rozsadku, a zostalam bez kasy przez Jima Jonesa i za niego chce pieniadze bo prawda o nim nigdy nie wyjdzie na jaw i tyle. Za to, ze USA tak naklamalo o Jonestown ja chce kase wiecie. Wlasnie za to. Bo mieli napisac ze NIE ROZUMIELI CO SIE STALO. I tyle. To bylo. To juz bylo i tyle. Ja moge tyle napisac. A to co zrobila moja matka to cos nowego i tyle. I za to mi sie naleza srodki na zycie wiecie PO LUDZKU za matke i za to co sie stalo z jej rodzicami co w zakonie brygidek bylo chyba codziennoscia , ze rodzice na sznurku sie wieszaja bo jakbym tam pojechala to powiedza - NORMALNI LUDZIE. Prawde zna moja matka - zle pomowiony zakon brygidek no i tyle wlasciwie. I ta Analiza jest jej bo dokladnie wie jak tam bylo, ale Jonestown jest moje bo srodki na zycie tam. A powinno byc na odwrot wiecie. No co dalej? Nie zamierzam sie ksploatowac w szkole ze szczurami w towarzystwie, ktore - bo matka skonczyla jak kolezanka ze studiow, ale nawet gdyby kogos miala to przeciez taki facet z lesbijami NIE MA SZANS, tak pomowia, obrzydza. I wiecie - no ja nie rozumiem po co uczniowi szkoly sredniej w Londynie morze. Jakiejs takiej ze morze plywac, a poza tym to po rodzicach. Morze od Darwina i tak nie wiedzialy o co chodzi. One mogly plywac od lesbijek z Grecji - tak mialy morze, a oni mowili ze lepszy Darwin i dobrze mowili, ale nikt nie rozumial o co chodzi bo wcale Darwina nie trzeba bylo. Matka byla z ogrodniczej rodziny - bo co mogly robic jesli o nia chodzic te DZIECI w szkole sredniej - na przyklad do kwiatkow isc i Afryka do USA sie wyniesc. Po prostu nie jezdzila samochodem do pracy wiecie. Bo czemu ona sie nie chce poddac. Bo ciagle przez idiotyczne telefony - byla zakonnica. A przeciez byla po szkole SREDNIEJ ogrodniczej z matura to wiecie - przeciez to cos znaczy, ksiazka o Ani Shirley - one tego nie wiedzialy. One ja mialy traktowac normalnie. Ona miala jedynie isc nizej - jak ja w mojej pierwszej podstawowce przez papierosa przepdla bo one wszystkie palily a ona nie i tyle. I kurde mowia no jedna glupia kartka o inicjacji i cale zycie jej zrabaly brygidki, mnie - zeby nie bylo, ze Analiza bez sensu byla. Za mnie doslownie. Tez nia dostalam po glowie rowno ta Analiza - cos strasznego :( I tyle :( Ale historia ja nie moge. Ale mi matke zniszczyli. W sumie najbardziej te lesbijki choc oszalala dokumentnie przez zjawe i tyle. Porod powiecie to ja - to mogla oddac i stac na odleglosc - to tam jeszcze nic nie znaczylo, ale to samobojstwo to sie bala ze ja udusi. Bo ona nie zyje - ludzie to tak zyje nie zyje - a przeciez gdyby nie ja to po niej i tyle. One jej po prostu psuly jej opinie - za duzo osiagnely. One mialy zadzwonic wiecie do wydawnictwa co to tam o tej Ani Shirley pisala - co to tam z tym Gilbertem bylo. I do tej szkockiej szkoly - czy jej ta matura nalezala bo matce nie chcieli dac, a pozniej skonczyla studia wyzsze i ich...zajechala mi powiedza. No to tam nie wnikam, ale powiem tam - Lord Jim mnie wykonczyl i dawac mi forse na zycie i tyle :( No cos strasznego - rozwalil sie kupujac lekarstwa Indianom. No -maja ze mna klopot wiecie bo sie nie chce poddawac. Bo od Elzbiety Pierwszej - jej z drogi zejde. A Henry mi powiedza. No jemu tez - w koncu 2 baby scial - o glowe skrocil. A reszta? A reszta sie nie liczy - a zwlaszcza krol Artur im powie. Tylko swiety Piotr i jego sukces w Rzymie i tyle. POLOWICZNY bo druga czesc zycia jego to brak sukcesow, ale Pan Jezus mu POWROZYL ZEJDZ MI Z OCZU SZATANIE - czyz nie tak go pomowil? SZATANEM byl dla niego. Bo od kogo byl sw. Piotr - od szatana. Do konca wierzyl, ze jak on zostanie urzednikiem na pewno. Klucznik - tez moze byc. Czy rozgrzeszal czy blogoslawil - wszystko jedno byleby byly sukcesy. Ale gdzie chcial o nich pisac? Juz byl w Rzymie. Pozniej zalowal, ze sobie nie przemyslal blogoslawienstwa bardziej. Ale wiecie Pan Jezus mowil im ze tym odpusci grzechy, tym nie. Oni wszyscy do glowy dostali po tym zmartwychwstaniu, ale co bylo robic. HURRA WYGRALISMY - no 40 dni i po nim. A ci? I wiecie to sa takie mocne rzeczy - ten duch swiety. CZY ONI BYLI OCHRZCZENI ci pierwsi chrzesciajanie w Rzymie to nie wiem. No ale poszli na stos ktos powie. No zeby - poszli ostrzyc zeby zwierzetom. Szkoda ich na wojne - wyslemy im je z powrotem do Afryki. Ciekawe czy cos z tego bedzie. I tyle :(

To jeszcze raz ja - moze ktos napisze. Wiecie - ja zaczynalam w takiej szkole jak ta moja matka uczyla i ona nie byla glupia, naprawde. Ja ja rozumiem jak ona dzialala. Ona sie miala nauczyc inaczej odreagowywac wiecie. I to wszystko - jedyny zarzut. Ja ja rozumiem od A do Z choc powiem wam w tej szkole tu gdzie mieszkam gdyby uczyla tez po niej - bo gary najwazniejszy problem. Jeszcze w sredniej. A tam w sredniej DARWIN wiecie - niesamowite. Chyba cos z glowa mialy te lesby i nigdy sie nie dam. Anglia Polska to samo wiecie. Bo lesby plywaly bo byly na wyspie to mialy morze. Nie dajcie sie bo bedzie ze matka nie dbala o problemy uczniow, a one dbaly. No bo lesby greckie na wyspie mieszkaly i mialy morze - bo zalatwialy morze dla uczniow. A mojej matce zabraklo JEDNEJ RZECZy, no jednej rzeczy - mnie tez tak przepadlam bo mialam duzo zdrowego rozsadku, a zostalam bez kasy przez Jima Jonesa i za niego chce pieniadze bo prawda o nim nigdy nie wyjdzie na jaw i tyle. Za to, ze USA tak naklamalo o Jonestown ja chce kase wiecie. Wlasnie za to. Bo mieli napisac ze NIE ROZUMIELI CO SIE STALO. I tyle. To bylo. To juz bylo i tyle. Ja moge tyle napisac. A to co zrobila moja matka to cos nowego i tyle. I za to mi sie naleza srodki na zycie wiecie PO LUDZKU za matke i za to co sie stalo z jej rodzicami co w zakonie brygidek bylo chyba codziennoscia , ze rodzice na sznurku sie wieszaja bo jakbym tam pojechala to powiedza - NORMALNI LUDZIE. Prawde zna moja matka - zle pomowiony zakon brygidek no i tyle wlasciwie. I ta Analiza jest jej bo dokladnie wie jak tam bylo, ale Jonestown jest moje bo srodki na zycie tam. A powinno byc na odwrot wiecie. No co dalej? Nie zamierzam sie ksploatowac w szkole ze szczurami w towarzystwie, ktore - bo matka skonczyla jak kolezanka ze studiow, ale nawet gdyby kogos miala to przeciez taki facet z lesbijami NIE MA SZANS, tak pomowia, obrzydza. I wiecie - no ja nie rozumiem po co uczniowi szkoly sredniej w Londynie morze. Jakiejs takiej ze morze plywac, a poza tym to po rodzicach. Morze od Darwina i tak nie wiedzialy o co chodzi. One mogly plywac od lesbijek z Grecji - tak mialy morze, a oni mowili ze lepszy Darwin i dobrze mowili, ale nikt nie rozumial o co chodzi bo wcale Darwina nie trzeba bylo. Matka byla z ogrodniczej rodziny - bo co mogly robic jesli o nia chodzic te DZIECI w szkole sredniej - na przyklad do kwiatkow isc i Afryka do USA sie wyniesc. Po prostu nie jezdzila samochodem do pracy wiecie. Bo czemu ona sie nie chce poddac. Bo ciagle przez idiotyczne telefony - byla zakonnica. A przeciez byla po szkole SREDNIEJ ogrodniczej z matura to wiecie - przeciez to cos znaczy, ksiazka o Ani Shirley - one tego nie wiedzialy. One ja mialy traktowac normalnie. Ona miala jedynie isc nizej - jak ja w mojej pierwszej podstawowce przez papierosa przepdla bo one wszystkie palily a ona nie i tyle. I kurde mowia no jedna glupia kartka o inicjacji i cale zycie jej zrabaly brygidki, mnie - zeby nie bylo, ze Analiza bez sensu byla. Za mnie doslownie. Tez nia dostalam po glowie rowno ta Analiza - cos strasznego :( I tyle :( Ale historia ja nie moge. Ale mi matke zniszczyli. W sumie najbardziej te lesbijki choc oszalala dokumentnie przez zjawe i tyle. Porod powiecie to ja - to mogla oddac i stac na odleglosc - to tam jeszcze nic nie znaczylo, ale to samobojstwo to sie bala ze ja udusi. Bo ona nie zyje - ludzie to tak zyje nie zyje - a przeciez gdyby nie ja to po niej i tyle. One jej po prostu psuly jej opinie - za duzo osiagnely. One mialy zadzwonic wiecie do wydawnictwa co to tam o tej Ani Shirley pisala - co to tam z tym Gilbertem bylo. I do tej szkockiej szkoly - czy jej ta matura nalezala bo matce nie chcieli dac, a pozniej skonczyla studia wyzsze i ich...zajechala mi powiedza. No to tam nie wnikam, ale powiem tam - Lord Jim mnie wykonczyl i dawac mi forse na zycie i tyle :( No cos strasznego - rozwalil sie kupujac lekarstwa Indianom. No -maja ze mna klopot wiecie bo sie nie chce poddawac. Bo od Elzbiety Pierwszej - jej z drogi zejde. A Henry mi powiedza. No jemu tez - w koncu 2 baby scial - o glowe skrocil. A reszta? A reszta sie nie liczy - a zwlaszcza krol Artur im powie. Tylko swiety Piotr i jego sukces w Rzymie i tyle. POLOWICZNY bo druga czesc zycia jego to brak sukcesow, ale Pan Jezus mu POWROZYL ZEJDZ MI Z OCZU SZATANIE - czyz nie tak go pomowil? SZATANEM byl dla niego. Bo od kogo byl sw. Piotr - od szatana. Do konca wierzyl, ze jak on zostanie urzednikiem na pewno. Klucznik - tez moze byc. Czy rozgrzeszal czy blogoslawil - wszystko jedno byleby byly sukcesy. Ale gdzie chcial o nich pisac? Juz byl w Rzymie. Pozniej zalowal, ze sobie nie przemyslal blogoslawienstwa bardziej. Ale wiecie Pan Jezus mowil im ze tym odpusci grzechy, tym nie. Oni wszyscy do glowy dostali po tym zmartwychwstaniu, ale co bylo robic. HURRA WYGRALISMY - no 40 dni i po nim. A ci? I wiecie to sa takie mocne rzeczy - ten duch swiety. CZY ONI BYLI OCHRZCZENI ci pierwsi chrzesciajanie w Rzymie to nie wiem. No ale poszli na stos ktos powie. No zeby - poszli ostrzyc zeby zwierzetom. Szkoda ich na wojne - wyslemy im je z powrotem do Afryki. Ciekawe czy cos z tego bedzie. I tyle :(