Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RomantyczkAAA

Szukam romansu

Polecane posty

Gość RomantyczkAAA

Chciałabym bardzo przeczytać romans który kiedyś już czytałam, ale nie pamiętam jego tytułu- może któraś z forumowiczek coś skojarzy. 1. Dziewczyna mieszka na wsi z rodzicami oraz małą dziewczynką, która ma jako zwierzę domowe ogromną świnię. Mała dziewczynka jest córką dziewczyny, ale jest to ukrywane. Przyjeżdża facet, który zakochuje się w dziewczynie i bardzo chce z nią być, ale ona odmawia ze względu na córkę o której on nie wie, ale w końcu się dowiaduje. 2. Dziewczyna jest córką lekarza, który umiera- ona była jego pomocnicą i teraz chce przejąć jego obowiązki, ale to czasy kiedy kobiety nie leczyły. Pewnego wieczora do jej chaty przychodzi mężczyzna ranny- później okazuje się, że jest chyba dziedzicem z okolicy. Ona zabiera go do środka i opiekuje się nim przed długi czas. Jakby coś się komuś kojarzyło to proszę o posty. Z góry dzięki

Gość czelawa
Wiesz co? Chyba też przyłączę się do poszukiwaczek romansu. Wczoraj zrobiłam sobie teścik na http://smierc.org i wyszło mi, że niedługo zejdę z tego świata. Chyba czas złapać trochę życia, nie? Sprawdź sama...

Gość oszukaj przeznaczenie czelawa
i palnij sobie w ten glupi leb, i tak za duzo w necie jest spamerow.

Gość odśwież
odświeżam

Gość Czyt_czyt_czytam
Droga Romantyczkoo, niestety nie wiem co to za książka:( choć lubuję się w romansach. Popytam przyjaciółek może one będą wiedział:) Mogę ci za to polecić inną książkę, którą przeczytałam ostatnio i dołaczyłam do mojego top10 romansów- "Tygrysie Wzgórza" Sarity Mandaan. Powinna Ci się spodobać :)

Gość RomantyczkAAA
Dzięki za odpowiedz.

Gość Matnia
"1. Dziewczyna mieszka na wsi z rodzicami oraz małą dziewczynką, która ma jako zwierzę domowe ogromną świnię. Mała dziewczynka jest córką dziewczyny, ale jest to ukrywane. Przyjeżdża facet, który zakoch*je się w dziewczynie i bardzo chce z nią być, ale ona odmawia ze względu na córkę o której on nie wie, ale w końcu się dowiaduje." To Matnia Elaine Coffman

Cześć :) bardzo potrzebuję Waszej pomocy, poszukuję książki, którą czytałam ale nie pamiętam tytułu. Chodziło w niej o to, że z tego co pamiętam ona była modelką brała udział w jakieś akcji fotograficznej, jej koleżanka chciała ukraść biżuterię, bo potrzebowała pieniędzy. Ta główna bohaterka przekonała ją by oddać, ale podczas zwracania przyłapał ją na gorącym uczynku, ten właściciel. W zamian nie zgłaszania policji miała być z nim przez miesiąc. Kojarzycie coś takiego?? z góry dziękuję za pomoc i zainteresowanie :)

Gość gość
witam, poszukuje romansu ale niestety nie pamietam tytułu. mniej iwecej chodziło o to iz bohaterka, chyba Molly, musi poślubic przyjaciela ojca - Adama bo inaczej nie dostanie spadku. była tam scena w ktorej Adam musiał zastrzelic jej psa, który został zraniony przez jakies zwierze. Jakby coś się komuś kojarzyło to proszę o posty. Z góry dzięki

Gość gość
Cześć! Poszukuję romansu, który już kiedyś czytałam ale zapomniałam tytułu... Kobieta z córeczką usiłuje pogodzić dwa etaty i sprząta nocami w biurze milionera zabierając ze sobą córeczkę. Pewnej nocy mdleje i tak zastaje ją szef. Byłabym wdzięczna gdyby któraś mogła podać tytuł.