Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeczytajcieipowiedztacos

Wiecie co,ja nie chce wracac do szkoly

Polecane posty

Nikdy tak nie chcialam wracac do szkoly, przez poprzedni rok szkolny troche sie porobilo i nie mam juz w klasie nikogo.. wczesniej przyjaznilam sie z paroma osoba, a teraz nie mam doslownie nikogo!! nikogo! nie chce tam w ogole wracac,jak sobie pomysle ze mam tam isc,do tyc tepych pustych idiotek,to odrazu humor mi sie pogarsza smutno mi i panikujue ze nie che tam wracac. Nie dogaduje sie z rowiesnikami, nie cierpie ich,niby nic mi nie zrobili, poprstu niedogadujemy sie i nie rozmawiamy ze soba, ale ja ich tak nienawidze,jak mysle sobie ze mam sie gapic znowu na te ich parszywe mordy to rzygac mi sie chce, to sa okropni ludzie,niczego niedoceniajacy, tak bardzo nie chce,tak bardzo nie chce :( nie chce tam wracac :( Mialam przez wakacje znalezc sobie nnych znajomych,ale cos trudno. Ah. i jeszcze wdalam sie w konflikt z jedna osoba z klasy,przez te wakacje,wkurwia mnie i nie bede dla niej mila i mowila "ok ok, juz dobra dobra nie wsciekaj sie" niech spierdala bo to tylko ona powoduje bez przyczyny konflikt,nie lubi mnie i z tego powodu ma do mnie ciagle waty i jeszcze z taki tonem.. :O :O sadze ze przez to klasa mi bedzie dokuczac,chociaz przez cale 2 lataniby zylismy w zgodzie itp.. Jedyne wyjs cie to znalezc nowych znajomych,ale jakos mi sie jeszcze nie udalo :( jest okropmnie wrazliwa osoba,ale to okropnie, tak bardzo ze cos :( przez to nieradze sobie w zyciu. Tak bardzo nie chce tam wracac :(

up :(

smutno mi

no wlasnie zamierzam. Tylko nie wiem czy dam rade,jestem taka kurwa wrazliwa, jedno niemile slowo i juz zwiat mi sie zawala.

Gość to 3 klasa gimnazjum ?
??

no wlasnie zamierzam. Tylko nie wiem czy dam rade,jestem taka kurwa wrazliwa, jedno niemile slowo i juz zwiat mi sie zawala.

Gość Teżtakmam
A gdzie mieszkasz? :) Mam tak samo ;/