Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska mama mama

ile ważą/ważyły Wasze 6-cio

Polecane posty

Gość ciekawska mama mama

miesięczne dzieci?

moja córka ma niecałe 5,5 miesiąca i waży 7800g,71-72cm długa. pewnie ważyłąby więcej ale były pewne "problemy" no i troche spała z wagi w pewnym okresie.

Gość m5434
Mój ma 6 miesięcy i 2 tygodnie i waży 8600g:)

Pierwszy syn jak miał 6 miesięcy to ważył 8600 g i 77 cm. Drugi syn jak miał 5,5 miesiąca to ważył 9000 g i 80 cm.

Gość ale wielkie dzieci macie:D
Teraz rodzą się coraz większe i coraz szybciej na wadze przybierają a głowy zwłaszcza chłopcom rosną wielkie jak kapusta....co za czasy teraz już nie ma słodkich zgrabnych bobasków tylko wielkoludy . Ja jak widzę takie przerośnięte niemowle to mija mi instynkt macierzyński :D.

tez zauwazylam ze niektore dzieci maja wielkie glowy faktycznie.na szczescie moj ma normalna mala zgrabna glowke i nie jest zadnym kolosem.

Gość a mój waży 8500g
i ma 73 cm

Gość ropucvha
Co to za tekst- na szczęście moj ma małą zgrabną głowę?? jakby miał większą to byś go nie kochała? Mam w domu małego kolosa- 9,5 kg miał jak miał pół roku... i co to znaczy że mam go nie kochać? może oddać z tego powodu?

Gość gość
Ja byłam właśnie na szczepieniu ostatnio i kiedy Pani doktor ważyła małego to obie byłyśmy w szoku bo waży 8600 a zupełnie po nim nie widać bo jest długi :)

Gość ropucvha
po moim widac... ale co ja na to poradze? celowo go nie "utuczyłea"... zreszta on az tak duzo nie je... ale ciesze sie, ze zdrowe

Gość gość
Mój był kruszynka początkowo mało jadł najchętniej by mógł nie jeść teraz przybrał choć dużo nie je ale dziecko jak zaczyna chodzić to wszystko spala :) więc nie ma się co martwić Pozatym normy wagowe są różne :)

Gość mam słabą psychike
Magda ważyła 8600 gram i miała 75 cm Emilia ważyła 7900 gram i miała 73 cm Kuba ważył 8900 gram i miał 76 cm Amelia ważyła 6790 gram i miała 68 cm (pewnie ważyłaby więcej, ale była wcześniakiem z wagą urodzeniową 1800 gram i 40 cm)