Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra z basenu

basen i nagość

Polecane posty

Gość siostra z basenu

Zauważylam,ze na basen chodzą ludzie ktorzy w przebieralni przechadzaja się całkiem nago, mam wrażenie że nieraz obnosza się z golizna. Ja biore prysznic w stroju ( myje sie dokladnie w mieszkaniu i uważam,ze basen to nie jest miejsce zeby urzadzać wielkie kąpiele), przebieram się także będąc zasłonięta ręcznikiem. Rozumiem,ze nie wszytsko mozna zakryć w 100% ale moim zdaniem takie wystaianie ciała na widok publiczy jest moim zdaniem niesmaczny, Co wy na to?

Gość bez przesady..................
co w tym złego że ktos jest nago?

Gość NiktNIEwiedział
Dla mnie to też jest żenujące.Jakim mnie stworzyłeś takiego mnie masz,bez pruderi.Straszliwie mnie to bawi jak jakieś panny np właśnie najczęściej w przebieralni,gdzie człowiek jest skazany na różne towarzystwo muszą to dzielnie znosić.To zrozumiałe że może na maxa irytować.Natura tak chciała łuuu !bravo

Też czuje sie zażenowana, gdy ktoś w przebieralni na basenie jest nago... :-0 ja sie opłukuje w stroju kapielowym, przebieram sie albo za kotara albo zakrywając sie ręcznikiem..

Ja nie biorę prysznica na basenie nago, bo mieszkam naprzeciwko pływalni i wolę to zrobić w domu, gdzie mam wszystkie kosmetyki. Natomiast rozumiem kobiety biorące prysznic po basenie, bo mogą np. zaraz po pływaniu jechac do pracy, mogą mieszkać dalego, mogą mieć jakiekolwiek inne plany. I wtedy nic dziwnego, że człowiek chce się dokładnie wymyć, bo po kontakcie z chlorowaną wodą skóra jest sucha, śmierdzi i jest lekko lepka. Tak samo rozumiem kobiety biorące nago prysznic po zajęciach fitness. Ja tego nie robie, bo nie chce mi się brać kosmetyków i stać w kolejce do suszarki, a klub fitness mam w tym samym miejscu co basen, ale jakbym miała potem isc do pracy to bym ten prysznic oczyiście wzięła. Natomiast rzecz, której nie rozumiem, to brak jakichkolwiek zasłonek prysznicowych w tego typu miejscach. W klubie fitness są normalnie poprzedzielane kabinki prysznicowe, które aż proszą się o powieszenie zasłonek, ale chyba nikt na to nie wpadł. To samo zresztą na basenie.

Ja to byłam w szoku, jak wyjechałam za granice, poszłam na basen, wchodze do przebieralni, a tam każda baba nago, serio od malutkich dziewczynek do starszych kobiet, każda nago pod prysznicem stała. Nie wiedziałam gdzie mam oczy podziać, serio. A do tego one normalnie prysznic tam brały, tak jak Ja w domu. I musiałam się rozebrać i umyć porządnie, bo była babka i pilnowała,żeby każdy się umył cały. Ale już sie do tego przyzwyczaiłam.

Za granica to jest normalne, nie ma co się szokować:) Natomiast w Polsce kobiety raczej wstydzą się nagości i uważam, że jednak zasłonki prysznicowe czy kabiny powinny być. Jak nie ma, to niestety częśc kobiet nie weźmie prysznica wcale, bo się wstydzi.

Tak najlepiej pod prysznic wchodzić cała owinięta folią bąbelkową :]