Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna nikt 1986

prawdopodobieństwo zajścia w ciąże

Polecane posty

Gość panna nikt 1986

Witam wszystkich. Chciałabym się was poradzić czy mogę być w ciąży... DANE: okres był: 4.07.2011 seks: 6.07.2011 dł. cyklu: 28-29 dni owu: 17-18.07 dni płodne: 14-20.07 Pare dni temu miałam straszne zawroty głowy, które tłumaczyłam właśnie owu i zmianą pogody, ale od wczoraj czyli od 20.07 zaczęłam odczuwać dziwne uczucie w podbrzuszu co mnie już zaniepokoiło. nie wiem jak to określić. raz, że stało się twarde, a dwa czasem kłuje, pobolewa - szczególnie przy zginaniu się i wstawaniu. dodam jeszcze, że rano miałam promieniujący ból w okolicy kości ogonowej. Aha i owszem oddaje częściej mocz, ale to raczej jest spowodowane piciem herbaty spa detox. Na koniec chce również zaznaczyć, że w tym miesiącu miałam problem z zaparciami więc wzięłam (łącznie) 2x sól gorzką oraz (przez parę dni) piłam syrop lactulosum. powiedzcie mi, czy to może być ciąża?

Gość od czasu do czasu
nie nie ma, wmawiasz sobie, a te objawy to mozna sobie o kant dupy rozbić nie wiem co niby maja miec wspólnego z ciążą, równiie dobrze takie objawy sa przy stu innych dolegliwościach. zaparcia - ie wiem jak to ma świadczyć o ciąży, a bóle podbrzusza - normalne przed zbliżającym sie okresem, czasem zaczyna boleć nawet na tydzien przed mesiączką. więc nie doszukuj sie, tym bardziej ze robiłas to zaraz po okresie więc nie wiem jak niby miała by byc z tego ciąża !?!?

Gość panna nikt 1986
na test jest jeszcze za wcześnie, natomiast po przeczytaniu kilkunastu stron o tym jak można zajść podczas okresu w ciążę nieco mnie nakręciło. A nakręcam się dlatego, że pierwszy raz czuję takie dziwne uczucie w podbrzuszu jakby się coś w niej działo. no nie wiem jak to nazwać.

Gość rozwalają mnie takie tematy
na pewno nie jesteś w ciąży poczytaj choćby o tym kiedy to jajko jest gotowe podczas okresu się macica oczyszcza

Gość luvdeluxe
Spokojnie. Ja ostatnio miałam podobną historię. Także współżyłam podczas okresu, po czym okres spóźniał mi się ponad tydzień. Te same bóle, w tych samych miejscach. Duży wpływ ma psychika. Po teście który wyszedł negatywnie, uspokoiłam się i okres przyszedł na drugi dzień. Wykonaj test, koszt 5 złotych, a będziesz spokojna.

Gość littlechinesee
luvdeluxe ma absolutną rację. często same wmawiamy sobie objawy więc najlepiej zrób test i przestanniesz się martwić :) najlepiej w dniu w którym spodziewasz się kolejnej miesiączki :)

Gość FDFFFDS
nie jestes w ciazy