Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygkjyugjhgjkgjhjhj

pytanie do facetow ok 165 cm z przecietnym ryjem i cialem jak to robicie z macie

Polecane posty

Gość ygkjyugjhgjkgjhjhj

ladne laski? Bylem dzis na miescie, i widzialem pelno takich jebanych parek gdzie koles kurdupel ze 165 cm idzie i lize sie z ladna doopa, nie jakas kurwa modelka ale taka nawet ladna dupa. Ok ja mam 175 ale jak probuje zarwac do dziewczyn to zawsze okazuje sie ze jestem za maly chujowy, zawsze jest jakis kurwa problem itp. No dobra to teraz chcialbym sie dowiedziec jak to robia ci kolesie ze te laski sa zywo w nich zakochane i nie jest to jakas pojedyncza parka tylko jak dzisiaj szedlem to z kilkanascie takich widzialem.

Gość wynika z tego ze wzrost
sie nie liczy? Jakos nie chce mi sie w to wierzyc ze kobiety nie patrza na wzrost

Metr osiemdziesiąt to bardzo ładny wzrost :P na stołku bym musiała stanąć żeby spojrzeć Ci w oczy :D

Gość ygkjyugjhgjkgjhjhj
no dobra moze przegialem z tymi kurduplami, nie chce nikogo obrazac. Ale niech ktos mi to wylozy jak tepakowi i wytlumaczy jak to sie dzieje ze tacy kolesie moga miec dupy a kto inny nie

Boże, kiedy Wy zrozumiecie, że wzrost to nie wszystko? Jak jest facet, ktory na 160cm i jest sympatyczny, kulturalny i ma nienaganna twarz to zawsze bedzie mial większe powodzenie od takiego, ktory ma 185, a jest poyebany 🖐️

A ja wolę wysokich. Choć przy mnie nawet niski byłby do przyjęcia bo mam całe 160. To już jako krasnal się klasyfikuje bo skoro kurdupel i 165cm :O

Gość garagarahaha
haha taki kurdupel mi to po szyje by był :)v Loooser moze masz dziwną twarz ? Wzrost fajny :)

Gość czlonek zarządu
a ja sylwetka modelki ponoć i dupa :P

Gość garagarahaha
A jak z twoja higieną ? A może twoja osobowość jest jakoś inna niż kurdupli ?

Bo serio wzrost to nie wszystko:P Są jeszcze tacy co nie patrzą na szczególiki, ale na całokształt. I dobrze bo w swiecie gdzie "178? odpada bo lubię powyżej 180","zielone oczy? odpada bo lubię niebieskie", "talia 63? odpada bo lubię talię 60" itepe itede nie dałoby się żyć

Gość zxzxzx
Jak Ty kobiety nazywasz DUPAMI, to sie nie dziw wiesniaku ze nie masz zadnej !!! pozdrawiam, Jacek 177cm, 25 lat.

Pewnie takie slownictwo jaka osobowosc ?:) Poza tym duzo takich par to dzieci jeszcze. Ja tez widze duzo par ale co z tego skoro lasce piersi jeszcze nie urosly dobrze :) Sa mlodzi i moze jeszcze nie przesiaknieci absurdem. Byc moze tez te laski kiedys dorosna i w wieku 25 zaczna miec wymagania jak ksiezniczki z sympatii.

Gość no to u nas tak chyba wlasnie
jest :) co mnie do niego przyciagnelo?? charakter, osobowosc, sposob gestykulacji, mowa i emocji wyrazane wtedy, poczucie humoru, to ze jest lubiany przez swoich znajomych go podbudowalo. no i mial przede mna dziewczyny, nie jakis tam ciagle samotny czlowiek :) a poza tym to wiesz, jak sie zakochujesz w osobie to patrzysz przez rozowe okulary troche wiec sie na prawde nie dostrzega pewnych rzeczy, ktore widza wtedy inni.

aha, on ma 169, przecietnej urody a ja jak mowia, ladna. dziwie to wszysko pisac ale nie mi oceniac w sumie

Gość doris1111
Mój ma 169cm wzrostu. Ja 167cm. Ogólnie jest ładny, ale nie to mnie do niego przekonało. Jest bardzo sympatyczny, nie znam osoby która powiedziała by o nim złe słowo, ma duże poczucie humoru, jest kulturalny, nie ma nałogów a za to ma dobra pracę. A czy by miał 180cm wzrostu czy 150cm kochała bym go tak samo:)

Gość doris1111
A co do mnie to nigdy na brak powodzenia nie narzekałam, także chyba do brzydkich nie należę:)

Ma dobrą pracę - to wszystko wyjaśnia. Jakby był bezrobotny to byś na niego nie napluła.

no to do roboty chlopcy!! jak tak sobie wmawiacie, ze kasa kasa, no to juz wiecie gdzie lezy problem.

Gość poka poka
Moze po prostu zachowujesz sie jak cham- po wypowiedzi nietrudno to wywnioskowac i dlatego nei masz dziewczyny. Troche oglady