Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieduża1234

Jakie produkty zabrać do domku letniskowego?

Polecane posty

Jadę nad morze. Najpierw dojeżdżam do rodziny do miasta a potem oni dowożą nas do domku letniskowego 100 km od ich miasta. Co radzicie zabrać chodzi o produkty spożywcze. Będziemy gotować w domku. Z domu zabiorę takie rzeczy jak herbata itp. A w mieście kupię kurczaka i takie tam. Co radzicie zabrać , tak więcej (jedziemy na 7 dni, 3 osoby) Chcę kupić jak najwięcej rzeczy w marketach aby było tanaiej bo nad morzem jest wszystko 2 albo 3 razy drożej.

Gość piwo, kielbasa na grilla
jakies mieso, przyprawy i chleb :classic_cool:

piwo - nie mięso - to kurczaka kiełbasę na grilla wezmę z domu bo mamy własnej roboty ;D przyprawy tam są a chleb bedziemy kupować na miejscu by był zawsze swieży jedynie na pierwszy dzień kupimy w mieście

Gość kawa , herbata , mineralna
musztarda , ketchup, 3 paki makaronu, koncentrat pomid, cebula, mleko w proszku , jedna maka, olej

ten domek jest od tej rodziny więc, dużo rzeczy nie muszę brać bo troche tam jest cukru wezmę tylko ćwierć torebki, a papieru toaletowewo - w ogóle musztardę i ketchupu nie bo nie jest tak opotrzebne makaronu 1 albo 2 paczki mleko w proszku - po co ? mąka terz nie bo jest tam olej powinien tez być cebula - na miejscu mineralke też nie a kawę chcę ograniczyć

Gość kawa , herbata , mineralna
to po co pytasz ,jasnowidze siedza na forum i wiedzą co masz wtej chacie.Mleko do kawy , maka olej na naleśniki , kurfa i kluski.Ale jesteś tępa.Weź 3 mózgojeby , uchlaj się i nie jojcz na kafe.

jak ktos chce to może mi pomóc jak nie to nie, i niech nikt nie ma do mnie wyrzutów, pytam tylko żeby nie zapomnieć

Gość oleczek  sreczek
Sos pomidorowy,2 Pory,3-3,5Kostki Masła (w zaleznosci od tego kto ile waży),4 litry Oleju Rzepakowego(broń boże słonecznikowego),2,75 Litra Wody Mineralnej no i przede wszystkim mrożone owoce typu maliny,jeżyny,jagody tak po 3450 sztuk kazdego z nich. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku Oleczek sreczek