Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miyoko

psy i koty z pseudo-hodowli do pilnej adopcji

Polecane posty

Może Ty lub Twoi znajomi chcą pieska całkowicie za darmo. Szkoda usypiać. Na terenie Warszawy zlikwidowano pseudohodowlę yorków, maltańczyków, chihuahua, buldożków francuskich i shitzu - jest ponad 90 psów do adopcji, łącznie z trzydniowymi szczeniaczkami i kociakami - zainteresowanych proszę o kontakt na: gg: 28828618 lub 660412630! Przekazujcie info dalej! Pytajcie znajomych i rodzinę! TRZEBA URATOWAĆJAK NAJWIĘCEJ PSIAKÓW!!!

Gość jaworka
macie jakas stronę internetowa? Ja bym mogła wziąc ale jedynie suczke i tylko szczeniaka bo mam juz dorosłego amstafa ale z dorosłym to nie wiadomo jakby sie dogadał. Ale i tak mieszkam w dolnym śląsku takze odpada...:(

Ja tego maila dostałam od koleżanki. Jutro zadzwonię i dowiem się więcej szczegółów. Póki co mam tylko te tel i gg. Dowiem się, jaka fundacja opiekuje się tymi pieskami. Musza mieć sajgon totalny. Wyboraźcie sobie prawie 100 psów, każdemu trzeba postrzątać, nakarmić. A jak już pójdą do schroniska to koniec. Już ich nie wydadzą, bo z każdego psa mają pieniądze od państwa... :(

Gość jaworka
jak możesz to napisz do mnie jak sie czegoś więcej dowiesz. Na fraula_nickname@wp.pl to pomogę szukać.

jaworka, czasami mają kogoś, kto jest w stanie pojechać z pieskiem. Słyszałam, że pieski pół Polski potrafiły zjeżdżać. Utrudnienie jest wtedy z wyborem pieska, bo trzeba na odległość. Myślę, że wybór jest nie taki trudny, bo jest dobry filtr. Najpierw wybierasz sobie rasę (jedną z pięciu) a potem z tej rasy tylko szczeniaki-dziewczynki. Może się okazać, że są takie trzy. Po zdjęciach można by wybrać. Jeśli jesteś dorosłą, odpowiedzialną osobą itd. na adopcję zgodzi się cała rodzina i jeśli będzie to przemyślana decyzja, to ja w weekend mogę się nawet przejechać do Ciebie pociągiem z tym psiakiem. mail do mnie ada-85@o2.pl

Super, wielkie dzięki. Już sobie zapisuję maila i na pewno jutro lub w sobotę napiszę wszystko, co będę wiedziała. Bardzo dziękuję!

Gość jaworka
dowiedz sie więcej o fundacji to mam nadzieje ze może i więcej pieskow dostało by nowe domki i pisz na mojego maila :) idę spać jutro zajrze w skrzynkę dobranoc:):*

Ja odpowiem dopiero po pracy. Też już zmykam do łóżka.

Gość ja mam takie pytanie z ciekawo
same suki tak sa?

Gość ja mam takie pytanie z ciekawo
same suki tam sa???

Gość zawsze cos walne
nie dostałam żadnego maila:(

Gość gość
Witam. chętnie przygarnę pieska buldoga francuskiego płci samiec, gdyż mam sunię innej rasy. Proszę o odpowiedz czy jest taka możliwość. Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
Na pewno jakieś pustaki sie skusza bo to najmodniejsze rasy wśród lambadziar