Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porąbna jak klocki w tartaku

Ale lipa....

Polecane posty

Gość Porąbna jak klocki w tartaku

Ej słuchajcie bo wiecie co...Mój chłopak coś ostatnio nie myśli o seksie ze Mną.i sie zastanawiam tak co do Chooja jest grane ,No bo tak-zdradzać Mnie nie Zdradza"Kocha Mnie bardzo'bo to czuje'bo nawet to że przyjeżdża późno do domu z trasy to przyjeżdża do Mnie'bo woli być ze Mną.:-)ale martwi Mnie to że juz od tygodnia nie kochaliśmy sie,a takiej przerwy praktycznie nigdy nie mieliśmy"może w okres..'nawet od 2 tygodni nie kupił ani razu prezerwatyw...a zawsze jak juz przez kilka małych dni sie nie Kochaliśmy to wręcz nawet nalegał na seks*prosił..,okazywał to mi..'a teraz nawet wieczorem przed spaniem jak zawsze prawie tak było'nie robi podteksów że ma ochotę Czy coś'nie prowokuje nic...wiem że wczesniej jak ja nawet nic sie nie upominałam o to to On pierwszy zauważał że powinniśmy to częściej robić...No nie mam pojęcia co jest grane;/ A i dopowiem że mówi iż w łóżku tez zawsze mi mówi że jestem najlepszą i że go zaspokajam w pełni....

Pewnie wymyśli później że w związku jest coś co to powoduje-ze czegoś mu brakuje'a okaże sie co innego..'uups:)