Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cranberries the e

potrzeba ciepla i milosci

Polecane posty

Gość cranberries the e

nie radze sobie ostatnio, potrzebuje ciepla i milosci, a przeciez te rzeczy 'dostaje' sie najtrudniej, trzeba miec szczescie, przede wszystkim czekac i uwaznie obserwowac ludzi bardzo dlugo sie nie spotykalam z nikim 'na powaznie, ostatnio to moze nawet byloby dla mnie niebezpieczne, bo moglabym sie zwiazac z nieodpowiednia osoba mam taka czarna dziure w srodku, nie wiem co robic, zeby znow znalezc w sobie troche sily chcialabym troski, przyjazni, ciepla, nie jakichs kawiarnianych znajomosci

Gość ontyja
no masz czarna dziure w srodku wiec ja w koncu zacznij uzywac ;p

Gość cranberries the e
co robic? wiadomo, ludzie lgna do wesolych, pewnych siebie osob a ja zmierzam do bycia jakas desperatka zebranina o uczucia i zainteresowanie nie ma sensu, a ja juz nie mam sily pomozcie

Gość cranberries the e
radą, moze ktos ma podobne doswiadczenia i sobie jakos dal rade albo ma jakies przemyslenia z tym zwiazane *co do tego wpisu o uzywaniu czarnej dziury, heh, wiesz, chcialam miec kochanka i sobie przygruchalam, ale nie dogadalismy sie. doszlam do wniosku, ze nie tego mi trzeba

Gość cranberries the e
tu gdzie teraz jestem malo, w innym miescie zostawilam ale tak szczerze to wynik mojego odsuwania sie od ludzi, ktorzy mnie lubia i z ktorymi mozna by sie moze zaprzyjaznic skopalam, powinnam to jakos ruszyc

Jakby miała takich prawdziwych to by chyba tu nie pisała o potrzebach które nie są zaspokajane Radą służyć.... wiesz prawdziwe jest to, że czasami najlepiej zapomnieć o sobie, ale skupić się na innych, pomagać im. Z czasem i przyjaźnie się mogą nawiązać

Gość cranberries the e
WHO w sumie to pytanie samo w sobie bylo rada, dzieki wiesz, wyciagaja cie gdzies raz, drugi a ty niei dziesz- tak to u mnie jest. sama siebie doluje nieraz co do spraw uczuciowych to masakra jestem bardzo uczuciowa, czula etc. (nie widac tego!)i zupelnie nie mam gdzie tego podziac

Gość cranberries the e
musze zmienic tryb zycia, to pewne ale wyjde do ludzi taka znekana i 'zadna' ciepla? :D uciekna az sie bedzie kurzyc zastanawiam sie, jak to przezwyciezyc

Moim zdaniem musisz się przełamywać i chodzić z tymi znajomymi... ba, nawet sama próbować coś organizować. Człowiek to istota społeczna więc potrzebuje bliskości innych ludzi - kwestia chęci. My na kafe tych chęci Ci nie zaaplikujemy - sama musisz tego chcieć.

Gość cranberries the e
tak, to na pewno a jak radzicie soie z potrzeba milosci? mi jest bardzo ciezko chcialabym, zeby ktos mnie przytulil, powiedzial dobre slowo :( masakra

Gość cranberries the e
thx

Gość cranberries the e
kurcze, to jest wszystko spowodowanw m. in. ogolnym zastojem w moim zyciu no ale to jest taka glebsza potrzeba tez, nie mialam normlanej rodziny, milosci na dluzej juz pozniej,czuje sie taka slaba

Wierzyć trza i się nie poddawać, to najważniejsze. A miłość jak WHO mówi z czasem przyjdzie Są takie teorie, ze ludzie są czasami długo samotni by bardziej docenili i umieli przyjąć to co ich spotka w przyszłości:)

Gość cranberries the e
zaczelam sie bac, ze los moze ze mnie bezie chcial zakpic i 'docenie' cos (relacje) co mnie kiedys by zupelnie nie satysfakcjonowalo myslslam, ze jestem silniejsza, z wyboru nie szukalam nikogo a widze, ze nie moge byc sama na dluzsza mete mnie to wykonczy widze, ze bylabym dobra mama, zaczelam zwracac wieksza uwage na dzieci (...)

Gość cranberries the e
*docenie jakas bylejaka w sensie

Gość cranberries the e
dzieki Kultura

No ja dziś się zastanawiałam czy pewne odrzucenie mnie nie sprawiło, ze jestem w takiej sytuacji jakiej jestem. A moze sprowadziło mnie w końcu z chmur na ziemię? Nie wiem

Gość cranberries the e
a w jakiej jestes?

Spotykam się z kimś, on chyba bardziej ode mnie się zaangażował a to początki dopiero, a ja sama nie wiem za bardzo I może szukam dziury w całym, może dlatego, że rodzicom nie odpowiada to, nie wiem, mi ciągle coś nie odpowiada No i nie wiem czy gdyby nie pewien zawód i samotność doprowadziłabym do takiej sytuacji A może robię z igły widły. No, ale co jeśli nie spróbuję to się nie przekonam

Gość cranberries the e
Kultura raczej nie warto jak spotkasz kogos odpowiedniego to Ci przypasuje i wyolbrzymisz zalety :D ale takich, co sie naprawde podobaja konkretnej osobie jest malo

Właśnie znam siebie, ja najoczywistsze rzeczy komplikuję, każdy pozytyw zmienię w negatyw, ech I zawsze dostrzegam obie strony medalu I teraz tak gadam, a tylko sms dostanę to od razu banan na mordkę i zapomnę o wszystkim :D

Gość cranberries the e
:) spoko takie reakcje obronne mi sie wydaje :P

żurawina nie świruj. powtarzam: kup sobie psa. wiesz, ile ludzi się poznaje na spacerze z psem? a jak jeszcze go wyszkolisz, żeby leciał do przystojnych facetów, to już w ogóle :P

Gość huyuhyh
nie lubie psow (to ja