Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje sie ...

Ciężka depresja

Polecane posty

Gość elwira11
Obecnie wizyta u psychiatry nie jest czymś czego nalezy się wstydzić. Również przez pewien okres w moim życiu przestałam wychdzić z domu, moim sposobem życia niszczyłam moją głowę i serce. Stwierdziłam, że tak nie może być i poszłam do psychiatry, w moim przypadku była to Pani Dagmara Dudzik. Miała na mnie bardzo dobry wpływ i to właśnie jej zawdzięczam mój obecnie normalny tryb życia :) Tutaj możesz znaleźć namiary http://kcp.pl/lekarz/dagmara-dudzik/psychiatra/poznan/

Gość gość
Żyłem jak normalny człowiek, bez żadnych kompleksów, dysfunkcji. Kiedy dostałem się do liceum, czułem się jakbym Boga za nogi złapał. Najlepsi nauczyciele, wysoki poziom, wspaniali, zgrani ludzie, klimat i atmosfera. Zaczęły się wycieczki, imprezy, spotkania. Czułem się spełniony. Brałem wszystko garściami. Wszystko trwało aż do momentu,,środka”. Nie wiem dokładnie, co się stało. To tak, jakby powstał pewien establishment, który zaczął szukać jednostkowych wrogów. Przyjaciele i kumple odwrócili się ode mnie, a z nim odsunęła się cała reszta. Czułem się tak, jakby wszystko wróciło, jakbym przeżywał to jeszcze mocniej. Byłem obgadywany, wszyscy żywili do mnie niechęć. Nigdzie nie byłem zapraszany. Przestałem się uczyć, stoczyłem się, uzależniłem się od Internetu. Może w klasie maturalnej było lepiej, miałem paru dobrych kumpli, ale zaczęły się te nerwice, depresja. Załamałem się. Nie mam nadziei na jutro. Żadnego planu na poprawę. Przeglądając Internet znalazłem stronę http://moc-energii.pl i nie mając wiele do stracenia zamówiłem dla siebie oczyszczenie aury. Po rytuale stanąłem na nogi i znowu cieszę się życiem tak jak wcześniej.

Gość gość
ja tez ma depresje,od lat mam stany depresyjne raz lepiej raz gorzej ale zawsze walczylam z tym sama, nie chodzilam do lekarzy. w tym roku nastapil juz moment zalamania depresja i nerwica, bezsennosc, rozne objawy chorobowe/ z nerwow/ i poszlam do lekarza. tabletki nic mi nie pomagaja, musze chyba zmienic chodzilam 2 tyg. na psychoterapie grupowa-bylo bbbb.ciezko ale mi pomagalo na depresje, niestety mnie wyrzucili bo bylam chora 2 dni a tam nie wolno miec duzo nieobecnosci. ale wracam na terapie od wrzesnia,na 3 mce i juz sie nie dam wyrzucic:) pojde tez chyba na studia zaoczne, nie poddaje sie choc jest ciezko.

Gość gość
Też miałam depresję i już sama ze sobą nie mogłam wytrzymać. Zdecydowałam się na terapię u psycholog www.psychologdlaciebie.com w Szczecinie i bardzo mi to pomogło. Bez niej mogłabym źle skończyć

Gość Aanba3
Tak jak wcześniej napisała Moja przedmówczyni, depresji nie można lekceważyć... Ludzie którzy są zdrowi w ogóle nie wyobrażają sobie takiego problemu, a tymczasem nawet celebryci i gwiazdy popadają w depresję... Ja też jakiś czas temu walczyłam z tym okropieństwem ale udało się wygrać, głównie za sprawą dobrego psychologa (http://relacja.poznan.pl, bardzo polecam ten ośrodek). Myślę, że świadomość naszego społeczeństwa jest bardzo ograniczona jeżeli chodzi o problemy wynikające z depresji...

Gość Maria44
Gdy zaczynam odczuwać nadejście symptomów depresji sezonowej, od razu kupuję CalMax, nie szkodzi organizmowi i szybko rozwiązuje problem. Naturalny skład wspomaga moce ochronne, dzięki czemu efekty pozostają zauważalne przez długi czas. Cena jest przystępna, a przestrzeganie zalecanych dawek zapewnia poprawne funkcjonowanie leku.

Gość gość
Fajna choroba ta depresja,nic sie robić niechce tylko żreć i pierdzieć:-P

Gość gość
Polecam dobry Ośrodek Terapii Depresji SYMPTOM www.terapia-leczenie.pl

Gość Lukretka2
Depresja moze nawet doprowadzic nas do grobu... taka niestety jest prawda. Wiec nie wolno zostawac z tym samemu i liczyc ze samo sie to rozwiaze. Warto wybrac sie do psychologa , a dobrych mają w Noowym Modlinie w osrodku Medox http://medox.org.pl Trzymam kciuki