Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuhiouohi

WYNIKI BADAŃ W NORMIA, A MI GARŚCIAMI WYPADAJA WŁOSY...

Polecane posty

Gość iuhiouohi

boję sie,że zostanę łysa;( morfologia okay, hematologia okay, żelazo okay, tarczyca okay, prolaktyna wysoko, ale w normie, limfocyty lekko wyzej , ale to w normie. Juz nie wiem no co mi jest:(

Gość nawet taniej
Testosteron robiłaś? Byłaś o dermatologa?

Gość iuhiouohi
do dermatologa ide w przyszłym tygodniu, a testosteronu nie robiłam

Gość przede wszystkim kup właściwy
skoro wyniki ok, to pozostaje po prostu przestać się tak stresować. Bo właśnie stres jest głównym czynnikiem łysienia. Tak samo jak duża dieta w odchudzaniu gwałtownym

A nie stresujesz się czymś ? Z nerwów też włosy wypadają...

dermatolog konieczny. Polecam na wzmocnienie zabieg regeneracji u fryzjera, mojej siostrze tak wypadaly ze myslala ze wylysieje i po tym zabiegu przestaly zupelnie, teraz powtarza co kwartal i ma sliczne wlosy. Oczywiscie trzeba tez podciac, zeby sie odzywily

Gość iuhiouohi
Hiena--- miałam mature w tym roku, ale to juz po stresie... teraz troche sie martwie sprawami zwiazanymi z szukaniem mieszkania, ale nie jest to jakis silny stres

Gość iuhiouohi
tak samo jestem chuda, waze 48kg, mam 165cm... i nie moge przytyc. ale najgorszy problem to te włosy, noje sie ,że bede łysa. Używam szamponu z Alterry z rosemanna teraz, jest bez sls i sles. Nie prostuje, nie susze.

to kiepski szampon. Polecam szampon kerium z la roche posay, wlosy sa mocne i blyszcza sie jak gwiazdom na czerwonym dywanie:D

Gość do idiotkii
"Oczywiscie trzeba tez podciac, zeby sie odzywily" - czym wyjasnisz te głupoty, które wypisujesz?

Gość iuhiouohi
Długowłosa--- o to cos fajnego:) tylko,że ja mam mega wrazliwą skóre, głowy i różne przypadki z róznymi szamponami miałam:-O a teraz jak bede u dermatologa to moze mi cos poleci

ja tez mam wrazliwa skore ale on jest bardzo dobrze tolerowany, popros o probke w aptece albo u dermatologa, bo szkoda wyrzucac kase w bloto:).

Gość iuhiouohi
a ile on kosztuje???? i jakie po nim sa włosy?

Gość bredzisz jak potrzaskana
cukier i watrobe badalas?

na allegro jest najtanszy, bywa po 35zl, ale jest bardzo wydajny i wlosy po nim sa tak lsniace i twarde, ze nie moge go porownac do zadnego innego szamponu, zeby dawal takie efekty od pierwszego razu. Mimo to polecam najpierw dermatologa. Pilas drozdze?

Gość iuhiouohi
cukier mam w normie, watroby nie badałam.... drożdży nie piłam. mam tez tak ze u nadasy szybciej sie przetłuszczaja a dalej suche

Gość iuhiouohi
up

Gość a konto walutowe
metale ciezkie we krwi tez?

Gość kotki_2
Mojej siostrze bardzo wypadały po rocznym pobycie w Chinach, a też wyniki miała książkowe, nawet zrobiła test na AIDS (miała tam pobieraną krew) i różne zakaźne choroby, bo już nie wiedziała co mogło być przyczyną.To chyba ich zatrute środowisko, kiepska woda i marne kosmetyki były temu winne. Męczyła się kilka miesięcy, ale teraz ma ładne włosy. Używała olejków do włosów Vatika, kupowała je w internetowym sklepie indyjskim. Dobrze też działa oliwka na rozstępy dla kobiet w ciąży z Rossmana (też ją nakładała na włosy). Poza tym z aptekach można kupić odżywki do włosów dla osób po chemioterapii, są dużo lepsze niż te z reklam. Sama taką mam. Pozdrawiam i powodzenia w walce o piękne włosy!

Gość kotki_2
Jeszcze jedno, ta odżywka dla osób po chemii to BIOMAX, mają całą gamę kosmetyków, też dla osób zdrowych, moja siostra tylko ich produktów używa.

Gość kotki_2
ups, miałam na myśli BIOVAX

Gość we4t3t5
up